کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسافر کربلا (reza2035) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب
۲۰:۴۰, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
.
.
.
[تصویر: Untitled_1.jpg]
.
اگر التماس دعایی . درد دلی . سلامی دارید برای اربابتون در اینحا بنویسید تا مسافر کربلا (reza2035) اونها رو ببره و در حرم ارباب. از طرفمون بخونه.
.
.
سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند
.
از دوست خوبمون برادر رضا خواهشمندم.خاصه برای دوستانی که زحمت کشیدن و میکشن در این کار دعا کنه.
برای راه افتادن این صندوق عده ای با مالشون .عده ای با آبرو شون .عده ای با اعتبارشون .عده ای با وقتشون .عده ای با فکرشون و .... همکاری کردن و صندوق راه افتاد.
برای همه این دوستان دعا کنید.
همچنین برای برکت این صندوق هم دعا کنید تا ان شاالله به لطف ارباب بتوتیم این کار رو ادامه بدیم.

.

.
اگر اینجا رو نخوانده اید بخوانید :

صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی}
.
.
.
این موضوع برای مدت محدود باز خواهد بود.(احتمالا تا 4-5 روز دیگر)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Night_World ، Reza2035 ، sarallah ، أین المنتظر ، میلاد.م ، صبح صادق ، انتصـار ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، help me ، یاســین ، رضوانه ، mahyamatin ، sagheb ، علمدار133 ، Bahar ، Havbb 110 ، black ، nasimesaba ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ساقی ، سید ابراهیم ، شیدا ، حسن عزتي ، fafa* ، MohammadMeraj ، ali-0110 ، Tolou ، شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ ، مصباح ، ترنم ، لبخند خدا ، mahdy30na ، صهبا ، حسن.س. ، قلب ، آیلار ، بیداری اندیشه ، السا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۲, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
به نام خدا

سلام

دعای فراوان.........................[تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، هادی... ، Reza2035 ، شیدا ، انتصـار ، مجنون الحسین ، Night_World ، ali-0110 ، حسن عزتي ، Bahar ، Farzaneh ، مجید املشی ، ترنم ، mahdy30na
۲۱:۵۵, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
تنها چیزی که من حسرتش رو میخرم همین زیارت کربلاس
برای ظهور آقا زیاد دعا کنید

یا علی مدد است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، Reza2035 ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، Night_World ، ali-0110 ، حسن عزتي ، Bahar ، مجید املشی ، ترنم ، mahdy30na ، Farzaneh
۲۲:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
رضا جان از اقا بخواه این سد بین رفتن من به مشهد رو بشکنه چندین ساله لیاقت ندارم برم مشهد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، انتصـار ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، Night_World ، ali-0110 ، حسن عزتي ، Bahar ، مجید املشی ، ترنم ، mahdy30na ، Farzaneh
۲۳:۳۲, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب

ان شاء الله زیارت با معرفتی داشته باشید.

التماس دعای فراوان برای تعجیل در امر فرج و عاقبت بخیری

اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى‏ مَماتَ محمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Reza2035 ، ali-0110 ، شهیدطیبه واعظی ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، Bahar ، مجید املشی ، ترنم ، mahdy30na ، Farzaneh
۰:۱۶, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
من مي خوام امشب يه سفاشي به اين زائراي ارباب بكنم تا حالا كسي نكرده يا شايد هم كرده من نديدم .
اما سفارشم "
ضمن اينكه براي تموم كساني كه التماس دعا نمودند دعابراي ارباب منتظر و براي دوستان و نائب ازياره ميشيد ، براي اون كساني كه در خواب غفلت هستند و بعد ها از اين خواب بيدار خواهند شد هم دعا بفرماييد و نائب الزياره آنان نيز باشيد .
امروزه چقدر از نوجوانان و جوانان و حتي بزرگان ما در اين مملكت هستند كه از اين نعمت بزرگ و عظيم غافلند(زيارت عتبات و عاليات) و چسپيدند به مشغوليت هاي فريبنده و شيطاني خدا مي داند ولي يه روزي از اين خواب بيدار خواهند شد و دعاگويتان خواهند بود . براي آنان دعا بفرماييد تا بيدار شوند و خواب نمانند .
الانه كه بچه ها بگن اين ديگه كيه ؟
منم مثل داداشم سگ كوي زينب و عباسم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، شهیدطیبه واعظی ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، Bahar ، مجید املشی ، ترنم ، mahdy30na
۹:۴۵, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ
عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

اقا جان..تا ابد در مصیبات شما سوختن کم است

بگوئید به کدام غم بگریم؟؟؟

...

به "ارباً ارباً" ی علی اکبرت؟؟؟

یا در مصیبت تیر سه شعبه و گلوی اصغرت؟؟؟

...

به ناله های "عموجان العطش" ؟؟؟

یا در مصیبت عمود آهنین و چشمان و دستان ابالفضل؟؟؟

...

بر سر بریده و بدن صدچاک؟؟؟

یا بر انگشت و انگشتری و غارت لباسهایت؟؟؟

...

در حمله به خیمه ها و فرار زنان و کودکان؟؟؟

یا به هتک حرمت و چادر از سر کشیدن نوامیس خدا؟؟؟

...

بر کوه صبر و مجلس یزید و جام شراب؟؟؟

یا بر سه ساله و خرابهء شام؟؟؟

یا بر حق امامت و ولایتی که از شما اهل بیت (علیهم السلام) و بر گزیدگان خدا ،
به ظلم و ستم گرفتند؟؟؟

.....................................

تا ابد در مصیبات شما سوختن و گریستن کم است...

تاخت و تاز اسبها بر بدن مطهرتان آتشم میزند...

مجلس یزید و چوب خیزران و لب و دندان شما جگرم را می سوزاند...

اما...
مولایم امام صادق (علیه السلام)فرمودند:

"آنگاه که آن مصیبتها بر امام حسین(علیه السلام)وارد شد ملائکه ضجه ای زده و گفتند:پروردگارا..این حسین(علیه السلام) بر گزیدهء تو و پسر برگزیدهء تو علی(علیه السلام)و فرزند دختر پیامبر توست که چنین شهید گشته.در این هنگام خداوند متعال سایهء قائم آل محمد (صلی الله علیه واله)را به آنها نشان داده و فرمود:به وسیلهء او انتقام حسین(علیه السلام) را خواهم گرفت"

حسین جان ...مرا (و هر آنکس دوستت دارد و برمصیبت تو میگرید) به زیر قبه ات،
آنجا که وعده داده اند دعا مستجاب است برسان،

میخواهم کنار بدن مبارک بی سر و صد چاکت در دل فریاد بزنم:

"أین الطالب بدم المقتول بکربلا" ؟؟؟

می خواهم بگویم:

"یا رب الحسین..بحق الحسین..اشف صدر الحسین..بظهور الحجه"

گرچه روسیاه و نالایقم،اما می خواهم برای خودم و هر آنکه دوستت دارد بگویم:

"اللهم عجل لولیک الفرج"

و العافیه و النصر واجعلنا من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Reza2035 ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، ترنم ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، mahdy30na
۱۰:۵۵, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا

سلام بر برادرم آقا رضاHeart

امیدوارم بنده رو در حرم کبریایی حضرت سقا دعا بفرمایید...

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین . . .

.
.
.
یادت میاد رضا جان این ارسال رو:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid214486

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، ترنم ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، mahdy30na
۲۰:۲۰, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام.

التماس دعاي عاقبت بخيري
ان شاالله به سلامت برگرديد

التماس دعا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، Farzaneh ، mahdy30na
۲۲:۳۶, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام
اقا رضا خوشحالم که دوستان تالاریم یکی یکی دارن کربلایی میشن
خیلی التماس دعا دارم
لطفا این هارو اگه یادتون موند نیابتا از امام بخواین
اول اللهم عجل لولیک الفرج
دوم اللهم اشف كل مرضانا به حرمت مولانا الامام مهدي
سوم اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
چهارم اللهم أجعَل مَحیایَ مَحیا محمدٍ و آل محمد و مَماتی مَمات محمدٍ و آل محمد
اینم سفارشی برای همه بچه شیعه هایی که مدافع حریم ولایت هستن
أَللّهُمَّ لا تَکِلنا أَنفُسَنا طَرفَةَ عَینٍ أَبَداً
[/b]
دیگه هرچی دعای خیر خودت میدونی دیگه
داداش کوچیک شما"mahdy30na"

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۲۲:۵۵, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30

با سلام مجدد !

ان شالله فردا صبح راهی هستم , از اونجایی که وقت نکردم برم کافی نت برای پرینت , حرفاتون رو چه در پیام خصوصی و چه در این تاپیک خودم نوشتم ! البته عینا و کلمه به کلمه ننوشتم و اونجاهایی که میشد رو نقل به مضمون کردم ...ان شالله که حلال میکنید واسه این نقل به مضمون ها !
خلاصه حلالم کنید این اواخر با خیلی از دوستان حرفم شده که یقین دارم از بنده ناراحت هستن , بدونید که من به قصده توهین و تمسخر اینطوری صحبت نمیکنم ! فقط خیلی رک هستم هر چی که توی دلم هست رو میگم , یه سری برداشت ها و نظرات شخصی که به هیچ وجه توش توهین نیست ! در هر صورت من عذرخواهی میکنم .

ان شالله که قسمت همه ی دوستان بشه . از ناظرین هم میخوام که تاپیک رو قفل کنن که اگه کسی التماس دعایی داشت اینجا ننویسه و من نبینم و شرمنده بشم .

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، ترنم ، Night_World ، مصباح ، مجنون الحسین ، آیلار ، Farzaneh
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]