|
ஐبازدید از سرای جانبازانஐ
|
|
۱۲:۵۱, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم ![]() ![]() نزدیک هستیم به پایان سال شمسی مانند تاپیک سرای سالمندان پیشنهاد میدم که بصورت گروهی در هر شهر به آسایشگاه جانبازان برویم هر کدومشون انقدر حق به گردنمون دارند که تمام ناشدنیست روی صندلی های پادشاهیشون منتظرند که ما را به خودمان یادآور شوند فیلم زیر خیلی دیدنیه که در 3 کیفیت قرار داده شده و مربوط به دیدار امام خامنه ای با خانواده شهید محمدتقی طاهرزاده در سال 1380 است (اصفهان) [*]کیفیت خوب و فرمت Mp4 و با حجم 123.2 MB [*]کیفیت متوسط و فرمت Wmv و با حجم 33.7 MB [*]کیفیت پايين و فرمت Flv و با حجم 5.8 MB در شهر تهران چندتا آسایشگاه معروف هستش آسایشگاه ثارالله نشانی:ولنجک خ مقدس اردبیلی انتهای خ ثارالله ساعات ملاقات: همه روزه بغیر از پنجشنبه و جمعه از ساعت 10 تا 12 شماره تماس:22417284-22417275 آسایشگاه آیت الله شهید مدنی(شهید بهشتی) نشانی:نظام آباد شمالی نرسیده به چهارراه گلبرگ کوچه پارک فدک روبروی فرهنگسرای فدک(متروی فدک) ساعات ملاقات: همه روزه بجز دوشنبه و پنجشنبه شماره تماس:77816290 آسایشگاه امام خمینی(رحمة الله علیه) نشانی:خیابان شهید باهنر جنب کلانتری 123 نیاوران کوچه شهید آقائی روبروی مرکز پژوهش های وزارت خارجه ساعات ملاقات:شنبه تا چهارشنبه شماره تماس:22289067 آسایشگاه شهید فلاحی نشانی:انتهای زعفرانیه - خیابان فیروزکوه-کوچه روشن ساعات ملاقات:همه روزه بغیر از پنجشنبه و جمعه از ساعت 10 تا 12 شماره تماس:22751665 خوشحال میشم نظراتتون رو بگید و اگر تجربه ای داشتید هم بنویسید (به جز آسایشگاه ثارالله،از بقیه آسایشگاه ها باید بصورت دست جمعی و با هماهنگی قبلی بازدید نمود) |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۶ توسط meisamtiger.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() همیشه دوست داشتم که به دیدار این عزیزان بروم اما اشتیاق به ملاقاتشان از روزی که آقا به دیدارشان رفت و در رسانه ملی پخش شد، در دلم با تمام قدرت فوران کرد خودم را بهشان خیلی نزدیکتر از آن دوری که بودم میدیدم، طوری که دیگر احساس کردم دلم برایشان تنگ شده از آنروز این آرزو را آویزۀ قلبم کرده ام که در صورت دیدارشان بخواهم که با نیّت، دست راستی هم بر سر حقیر ِ بنده بکشند اما.. اما هنوز مرا نطلبیده اند خجلت از این غم دارم!!! ..::یا علی::..
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ஐبازدید از سرای سالمندانஐ | عبدالرحمن | 3 | 2,318 |
۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Bahar |
|

![[تصویر: 1390122823144a9de.jpg]](http://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1390/1390122823144a9de.jpg)
![[تصویر: IMAGE635077584701259341.jpg]](http://www.shabestan.ir/Images/News/Smal_Pic/4-4-1392/IMAGE635077584701259341.jpg)