|
باز هم کیتی پری در نقش شیطان !
|
|
۱۳:۵۵, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲:۵۸ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همگی یه موزیک ویدیو جدید هست از طرف کیتی پری به نام اسب سیاه که درش این خانوم نقش شیطان رو بازی میکنه .. پیغام این آهنگ ممکنه به شخص خاصی باشه یا ممکنه به هرکسی که اونو گوش میده باشه . ویدیوش جنبه سرگرمی داره ولی آخرش نشون میده اون قسمت بالای هرم که خالیه و ساخته نشده و جایگاه شیطانه ، میره اونجا می ایسته و اون جایگاه رو پر میکنه ..
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
لطفاً اینجا رو ملاحظه بفرمایید.
|
|||
|
|
۱:۴۵, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز
این جریان موسیقی موضوعیه که در دنیا داره مسیری رو طی میکنه تا به اهداف شیطانیش برسه ، و مطمئن باشین باطن این آهنگها چیزی بیشتر از یه موسیقی عادیه که ما میشنویم ، حالا ما برای اینکه از دشمن رکب نخوریم مجبوریم ترفنداشو خوب بررسی کنیم و بشناسیم و اطلاع رسانی کنیم نه اینکه چشممونو بروشون ببندیم .. |
|||
|
|
۲:۵۴, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۲ ۱:۴۵)ahmad400 نوشته است: با سلام خدمت شما دوست عزیزسلام ![]() ببخشید، یادم رفته بود جواب سلامتون رو بدم. ![]() مسلماً نظر انداختن یا گوش دادن به چیزی که میتونه مفسده داشته باشه حرام هست. در دین اسلام چنین چیزی نداریم که برای پیمودن راه حق یا پیدا کردن حق نیاز به انجام گناه باشه. حرف شما مساوی با این جمله 2. میگن داریم فلان بحث خیلی مهم رو بررسی میکنیم در این ارسال هست. بنده دقت نکرده بودم که شما لینک ویدیو رو هم آوردید. من اون ویدیو رو ندیدهام، ولی میدونم کلیپ چیه. اگر این کلیپی که شما ارائه میدین گناهآلودگی داره، باید نگران گناه عظیمی که با گسترش این گناه بر گردنتون میفته باشید. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
جواب شما رو با یه مثال خدمتتون عرض میکنم امیدوارم متوجه منظورم بشین ، اگر یک خانم که پوشش درستی نداره با چاقو به شما حمله ور بشه شما چیکار میکنین ؟ چون نگاه به یک خانم اینچنینی حرامه و دچار گناه میشین پس شما چشماتون رو میبندین تا اون خانم هر کاری خواست با شما بکنه ؟!! باید با چشمانی باز به دشمن نگاه کرد ... |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۳:۲۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این ویدئو پر از نشانه های ایلومیناتی هست.
تو این ویدئو از سمبل های مصری استفاده شده.. چشم جهان بین هروس رو که روی چشمش کشیده شده،میبینید. ![]() بازم چشم جهان بین ![]() چشم جهان بین ![]() خدای مولوخ ![]() این دو نفر تو ویدئو، توسط جادو از چشم راست به چپ میسوزند، یکی شون گردنبندی داره که کلمه الله رو روش میبینیم ![]() ![]() همچنین حضور موجودات آبی که اطرافش هستند هم قابل توجهه |
|||
|
|
۰:۵۳, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۱:۰۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۵)ahmad400 نوشته است: سلام دوست گرامیعلیک سلام آقای عزیز مثالتون بسیار فرق داره. 1. در این مثال، دفاع از جان ضروریه و ما ناچاریم. پس در حدی که بتونیم از خودمون دفاع کنیم نگاه کردن حرام نیست و گناهی بر ما نخواهد بود. اما آیا در مورد نگاه کردن کلیپ ضرورتی وجود داره؟ برای پاسخ باید ببینیم که هدفی که قراره با این کار پی گرفته بشه چیه. گزینههای ممکن:
پس بررسی مستمر کلیپها قطعاً بیهدف و پوچ هست. ممکنه بگیم که این بررسی مستمر نیست و مربوط هست به کسی که به اینگونه کلیپها اشتغال داره ولی میخواد یک بار یک کلیپ رو بررسی کنه تا پی به شیطانی بودنش ببره و دیگه ازشون پرهیز کنه. در این صورت هم، آیا میشه گفت این هدف ضرورت داره؟ پاسخ اینه که اشتغال به اینگونه کلیپها از اول هم بر شخص تحمیل نشده بوده و بنا به تمایل خود شخصی بوده. بنابراین این ضرر اصلاً به انتخاب خودش بر خودش وارد میشه، چه برسه به اینکه ضرورتی برای دفع اون وجود داشته باشه. 2. شما در این مثال اصل مسئله رو تغییر دادید. مسئله این بود که شما میخواید با این بررسی، بر تعقل یک فرد و تصمیماتی که میگیره تأثیر مثبت بذارید. اما از سوی دیگر، چیز دیگری در محتوای شما موجود هست به نام گناه که تأثیر منفی شدیدی بر قدرت تعقل فرد داره و تصمیمگیری رو از عقلش سلب میکنه. یعنی شما در حوزهی روان بازنده میشید. اما در مثال شما، هدفی که در نهایت کسب میشه دفاع فیزیکی هست، و ضرری که مربوط به حوزهی روان باشه اصلاً وجود نداره(چون طرف اصلاً مرتکب گناه نمیشه، مگر اینکه کسی یافت بشه که توی اون موقعیت بتونه نگاه ناپاک داشته باشه ![]() ![]() ).لعنت خدا بر شیطان رجیم یکی دیگه هم اومده تصویر میاره! خجالت داره واقعاً. شرم و حیا خوب چیزیه. هیچچیزی وجود نداره که بتونه گناه رو توجیه کنه. گناه به سمت جهنمه، و این تقواست که به سمت خداست. |
|||
|
۳:۰۵, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
این مکان محل افشای همین جور چیزهای شیطانی هست ، تا دیگران خبردار بشن در دنیا چی داره میگذره ، اصلا قصد جسارت ندارم ولی دگم برخورد کردن با موضوعات اصلا خوب نیست ، چون بیخبر می مونین و نمیفهمین در دنیا چی داره میگذره .
چیزی که شما از گناه برداشت کردین با چیزی که سایرین از گناه برداشت میکنن متفاوته ... من تمام این آثار شیطانی رو بررسی میکنم و سر از کدها و رمزو رازهاشون تا حدود زیادی درآوردم و میتونم بگم الان در این حیطه یک شخص فهمیده هستم و میدونم در دنیای شیطان پرستها که دارن دنیا رو میچرخونن چه خبره ولی شما نمیدونین ، فقط بخاطر دگم بودنتونه که نمیدونین ، واین دونستن من بهم کمک میکنه که بیشتر از خودم مقاوت نشون بدم در مورد مسائلی که به شیطان و گناه مربوط میشه ... |
|||
|
|
۶:۵۵, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۷:۰۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یک حرف ساده دارم میزنم که گناه چشم انسان رو میبنده و انسان رو از خدا دور میکنه. نمیفهمید و به من میگید دگم!
![]() این حرف خداست در آیات 30 و 31 سوره نور که هم به مردان و هم به زنان امر فرموده ديدگان خود را فرو بندند. این حرف خداست که اگر در کار بدی میانجی باشیم، از اون سهمی داریم. اصلاً متوجهید حرفهای چه کسی رو با این واژه برابر میکنید؟ ![]() توی ارسالی که لینکش رو در ارسال 4 داده بودم، اشاره کردم به داستانی از جنگیدن امام علی(علیه السلام) که بخاطر حیاشون حاضر نشدن حتی در حد یک ضربت زدن یک نگاه به عمروعاص بندازن، حتی بخاطر نفع بزرگی که از کشتنش حاصل میشد. اصلاً متوجهید دیدگاه چه کسی رو با این واژه برابر میکنید؟ ![]() وقتی اون ارسال رو میبینید و این داستان رو میخونید، چطور این رو میگید؟ ![]() یک اثبات ساده آوردم که این کار شما بیهدف هست. آیا هدفتون اینه که همینطور بفهمید اینها شیطانی هست و باز بهشون مشغول باشید؟ اگر این «فهمیدن»های شما هدف داره، بگید هدفشون چیه؟ وقتی نمیتونید این اثبات ساده رو رد کنید، آیا این منم که دگم برخورد میکنم یا شما در مورد حرف من دگم برخورد میکنید؟ نمیدونم چرا فکر میکنید قضایای فراماسونری خیلی مطلب خاصیه و همه خبر ندارن. هرکسی که دو تا سخنرانی از رائفیپور دیده باشه از این مسائل کاملاً آگاهه. کی گفته کسی که نخواد چشمش رو به گناه بدوزه از این مسائل ناآگاهه؟؟!! ![]() همین که فکر میکنید فقط خودتون سردرمیارید نشون میده که کجای کار هستید. همین که گناه رو جایز میدونید نشون میده که چقدر در مورد موضوعات آخرالزمانی علم دارین. مطابق قوانین ارسال مطلب: نقل قول:9- عکس زنان غیر مسلمان حتما با پوشش حداکثری باشد و در صورت نیاز به قرار دادن تصویر زنانی که پوشش مناسبی ندارند، موظفید آنها را سانسور کنید. این نکته با شدت کمتر در مورد تصاویر مردان هم صادق است.و ویدیو هم مسلماً هیچ فرقی نداره. مستندهایی مثل Arrivals این مسائل رو بطور مفصل بررسی میکنن، ولی با سانسور: بیداری اندیشه نوشته است:چند هفته اول مقالات شبهات دینی رو گذاشتیم. بعد یاد گرفتیم سایت آپلود داستانش چطوریه و 5 قسمت اول مستند رو آپلود کردیم اونجا. از اونجاییکه چشمهام عادت کرده بود تصاویر ناجور ببینه (دیدن فیلمهای هالیوودی) و به اصطلاح و خیال خام خودم این تصاویر برام عادی شده بود، بدون سانسور چند قسمت اول همونطوری زیرنویس رو چسبوندم به فیلم و گذاشتم روی سایت. جوینده حق هم رفت توی چند تا فروم و متن تبلیغی مستند رو گذاشت با لینک به وبلاگ.سانسور هم اشکالات فراوانی داره، شامل نقص ذاتیای که در بحث سانسور قسمتی از تصویر وجود داره، و گناه خود سانسورکننده. سانسور هم خطاست، اما حداقل نشون میده که طرف نگران اینه که کارش مترتب مفسده باشه. اما اینکه یک فرد نسبت به اشاعهی گناه کاملاً بیخیال باشه و اسم خودش رو بذاره مسلمون، دیگه واقعاً نوبره. اگر خوب در خودتون تأمل کنید، درمییابید که علت علاقهتون به بررسی کلیپ چیه. نفس آدم گناه رو در نظر آدم زینت میده. |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
پس خواهشا تالار موزیک رو حذف کنید تا هم اینکه همه از جریانات دنیا که در قالب موزیک عرضه میشه بیخبر بمونن و هم اینکه شما لحظات ملکوتیتون خراب نشه .. اگر از دین فقط گناه بودن نگاه کردن به اعضای بدن رو یاد گرفتین ، پس اینو بدونین هیچ چیز از دین نفهمیدین ! چون اینجور که میبینم حساسیت شما فقط روی نگاه به اعضای بدن هست مخصوصا خانوم ها ! البته اینو با احترام کامل خدمتتون عرض کردم ..
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آهنگ "Part of Me" کیتی پری: استفاده از موسیقی در سرباز گیری! | zarati313 | 3 | 10,320 |
۹/فروردین/۹۱ ۱۸:۵۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

![[تصویر: justblush.png]](http://dorostpasand.persiangig.com/image/smiley/justblush.png)
![[تصویر: 28595205689008762030.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/28595205689008762030.png)
![[تصویر: 27578864196099612490.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/27578864196099612490.png)
![[تصویر: 66925113036585677264.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/66925113036585677264.png)
![[تصویر: 62558016115994587762.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/62558016115994587762.png)
![[تصویر: 60336088013904024151.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/60336088013904024151.png)
![[تصویر: 60646404621168827127.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/60646404621168827127.png)