کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جادوگرهای مدرن
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1

با سلام

چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد.

بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره
توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار
می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!!

1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا
اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین
2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن
حضرت عیسی(علیه السلام)

[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]

2-پرواز
پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است.
3-اسم مستعار همین آقا
اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است.
4-لوگوی این آقا
آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل
حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین
اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون
بر علیه دین و دینداری است
بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند

[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]

توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، hamed ، Mr.MILAD ، parisan ، MohammadMeraj ، CR-SH ، mohammad790 ، فرشته ، sasa ، paradise ، kazemii ، MiNuTeS ، maryam25 ، nooromahdi ، h.apadana ، ONLY66 ، semnani ، ريحانه الرسول ، Humanoid ، ST92 ، janali ، N.Mahdavian ، Hosna ، zaeim ، immigrant7sm ، hadish ، ساجد ، یاســین ، ztb ، Elia ، rezvan ، محمد امین ، امیرحسن ، Maysam-1st ، meisam317 ، mofa ، Aurora ، من انقلابی ام ، faateme-313 ، paramida.ir ، تانیا ، kashkol-ir ، دادرس ، Deviance ، قلب ، fafa* ، soora ، ولی عصر ، S.A.M ، سیدمرتضی ، darya313 ، arianhesari ، عشقم کربلا ، N2376DIR ، جواد مخبریان ، Wakeup

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۱, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #141
آواتار
واااااااااااااا !!!
یعنـــــــــی توضاع انقـــــــدر بی ریخته؟!؟!؟!HuhHuhHuh
یکی ازاسون ترین وارزون ترین راه های تفریح کردن فیلم دیدنه!منظورم اینه بریدبخرید!نه گرونه،نه سخته،نه گناهه!Big Grin
یاورزش کردن!خودتون بادوستاتون ورزش کنید!
بـــابـــا چقدرسخت می گیریدا !Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۳۲, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #142
آواتار
نقل قول:واااااااااااااا !!!
یعنـــــــــی توضاع انقـــــــدر بی ریخته؟!؟!؟![تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png]
یکی ازاسون ترین وارزون ترین راه های تفریح کردن فیلم دیدنه!منظورم اینه بریدبخرید!نه گرونه،نه سخته،نه گناهه![تصویر: biggrin.png]
یاورزش کردن!خودتون بادوستاتون ورزش کنید!
بـــابـــا چقدرسخت می گیریدا ![تصویر: biggrin.png]
چرا خودتون رو می زنید به کوچه سعید چپ؟
بچه مذهبی هست از ترس گناه بیرون نمی ره. خودتون هم می دونید چرا. اصلا هیچ جایی رو نمی شه نگاه کرد.
یه خاطره تعریف کنم متوجه می شین.
ما رفته بودیم سوریه(کاروان زیارتی) ان شا الله نصیب شما هم بشه
دمشق حجاب آزاده. یه محله داره که اکثریت مسیحی داره. یعنی محله ای بزرگ و شبیه به شهر های اروپایی.
حالا من و دوستم رفتیم تو یه خیابون. دوستم چپ رو نگاه کرد دید مفسده می شه گفت الله اکبر و راست رو نگاه کرد
راست رو دیدم که بدتره الله اکبر گفتیم پایین رو نگاه کردیم.
زیر پامون هم که پوستر های خیابونی کف پیاده رو بود الله اکبر گفتیم بالا رو نگاه کردیم.
بالا هم چند نفر بودن از بالکن خم شده بودن و اطراف رو نگاه می کردن.
خداییش خنده دار بود. الآن اوضاع ایران هم اینجوریه.
مخصوصاً شهرستان ها آخه همون ماهواره ای که تهرانی ها دارن ما هم داریم. همون شبکه ها و همون برنامه ها
اما اون نظارت عقیدتی رو ما دیگه نداریمBig Grin
بگذریم از وضع خیابون
تو پارک هم نمی شه ورزش کرد. اوضاعش جالب نیست. تو باشگاه هم همه اش می خوان به ما از این سرنگ ها بزنن باد بکنیم. حالیشون هم نمی شه نمی خوایم پف کنیم
کتابخونه هم که باید ساکت باشی
یه مسجد هست که اون هم در طول روز شانس بیارن بچه ها یه ساعتی باز هست.
کانون های فرهنگی علناً کانون بی فرهنگی هستن
فیلم رو هم که اوضاع سینما رو می بینید.
البته من فیلم دانلود می کنم خودم نگاه می کنم. اما باز تفریح جالبی نیست زیاد
درباره کتاب هم منبع آنچنان قوی و پربار نداریم. من به رمان علاقه دارم اما رمان ها خیلی خسته کننده شده اند.
تلوزیون هم که دوازده ساعت برنامه مذهبی و دوازده ساعت برنامه ضد مذهبی می زارن آخه دوره تعادل هست.
من تفریح خودمو دارم. اما برخی نیز همین تفریح که من دارم رو هم ندارن.
دیگه راه حلش اینه برن آشپزی و گلدوزی یاد بگیرن
۲۳:۲۱, ۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۲ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #143
آواتار
(۳۱/مرداد/۹۳ ۹:۳۹)Kol نوشته است:  کسی که با جن در ارتباط باشه نمیاد بگه ایهالناس من با جن ها در ارتباطم!!!! تو اگه یه چیزی بلد باشی که نمی ری جار بزنی من فلان چیزو بلدم! اینا همش برای گول زدن ماست!

اولا چرا دعوا داری؟!!!Dodgy

دوما *تو* نه *شما*....
بعدشم اگه چیزه خوبی بلد باشم حتما جار میزنم تا دیگران هم یاد بگیرن یا خودم بهشون آموزش میدم.

سوما من نگفتم جار بزنه... پست قبلیمو بخون بعد حرف بزن
در ادامه جوابایی که به پست قبلیم دادن این پستو گذاشتم...

چهارما من نگفتم از این چیزا میترسم یا برام مهمه... منظورم از این حرف این بود که یعنی این کاراشون الکی و کلک بازی نیست... واقعا با یه نیرویی درارتباطن ( یه نیروی شیطانی)

پنجما منم منظورم این نبود که این برنامه ها برای هدایت ما به راهه راسته!!
۲۳:۲۹, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #144
آواتار
نقل قول:اولا چرا دعوا داری؟!!![تصویر: dodgy.png]
دعوا نداشت که! اشتباه خوندین!
نقل قول:بعدشم اگه چیزه خوبی بلد باشم حتما جار میزنم تا دیگران هم یاد بگیرن یا خودم بهشون آموزش میدم.
این چیزا خوب نیستن. کسی که دنبالش می ره آدم خوبی نیست. با شما فرق داره!
برادر عزیز بهتر بود می گفت شما اگه نحوه ساخت خمیر باروت رو بلد بودین می رفتین جار می زدین و به بقیه یاد می دادین؟
من الآن مثلاً طرز تهیه خمیر باروت رو بلدم اما به هیچکس یاد ندادم چون اگه این خمیر که دمای 250 درجه داره یه جرقه بزنه یه خیابون تو آتیشش می سوزنWink
نقل قول:چهارما من نگفتم از این چیزا میترسم یا برام مهمه... منظورم از این حرف این بود که یعنی این کاراشون الکی و کلک بازی نیست... واقعا با یه نیرویی درارتباطن ( یه نیروی شیطانی)
باز هم می گیم. از آن نترس که های و هوی دارد
کسی که طرز استفاده از علوم غریبه رو بلده نمی یاد داد بزنه. چون این علم یه برگ برنده هست.
نقل قول:پنجما منم منظورم این نبود که این برنامه ها برای هدایت ما به راهه راسته!!
خودتون هم دارین می گین چیز خوبی نیست.
پس user هاش هم کسایی نیستن که این علم رو برای نجات بشر بخوان و بعدش بیان هاگوارتز افتتاح کنن و به همه یاد بدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۰:۳۳, ۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۰:۳۴ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #145
آواتار
آقای محترم من گفتم اگه چیزه خوبی بلد بودم!!!!!!!!!!!!!

نه سحروجادو!!!!!!!!!!!

خیلی بد منظورمو بیان میکنم که انقد بد متوجه میشین؟؟؟!!!؟

ایشون گفت اگه چیزی بلد باشی! منم گفتم اگه چیزه خوبی بلد باشم

ایشون نگفتن سحروجادو منم نگفتم چیزه بدی!!!!
۰:۳۷, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #146
آواتار
نقل قول:آقای محترم من گفتم اگه چیزه خوبی بلد بودم!!!!!!!!!!!!!

نه سحروجادو!!!!!!!!!!!

خیلی بد منظورمو بیان میکنم که انقد بد متوجه میشین؟؟؟!!!؟

ایشون گفت اگه چیزی بلد باشی! منم گفتم اگه چیزه خوبی بلد باشم

ایشون نگفتن سحروجادو منم نگفتم چیزه بدی!!!!
باشه باشه
توی بحث با کلمه ها بازی شد.
تموم شد.
امدم ثواب کنم...
الآن هر دو طرف روشن شد منظور طرف مقابل
فقط خواستم یه بازی کلمه رو در نطفه خفه کنم.
۱۰:۴۸, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #147

دوستان تردستی رو با جادو اشتباه نگیرین این افرادی در تلویزیون میان و نمایش میدن فقط تردست و شعبده باز هستند وگرنه جادو وجود داره ولی نه به طور علنی و توی تی وی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
۱۵:۰۶, ۱۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #148

در مورد عارف غفوری که ایرانی (ارومیه) هست کسی میتونه توضیح بده که ایا ماسونی یا شیطان پرست هست؟
۲۲:۱۰, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #149

سلام بهنظر من این طرح های شیطانی که دوستان میگن و دارند جادوگر وجن پرست آماده میکنن که مقابل منجی قرار بدن یه کار بیهوده هست و دقیقا داستان مناظره حضرت موسی با جنگیر ها و جادوگر های فرعون باز هم اتفاق می افته تازه واقعا قدرت حضرت حجت قابل قیاس نیست با موسی کلیم الله.ولی این جدال زیبا خواهد بود چه بسا همین کریس آجل ذشیطان پرست بعد از اینکه صحنه رو ببینه مثل همون جادوگران فرعون برگرده و توبه کنه خدا عالمه . یاده یه جایی خوندم کهتو یه مجلسی مهمان مجلس یکی اولیا الله بود فکر کنم [color=ffffff ][color=ffffff ][color=ffffff ][b][color=#0000FF ][color=0ffffffff][b][b]مرحوم میرزا ابوالقاسم میرفندرسکی بودند حتما شنیدید که سفره نهار رو پهن کردند از قضا مرتازی وارد میشه و سر سفره به نهار مشغول میشه ولی شروع میکنه به شیطنت و هر بار که اقا میخوان لقمه بردارند با کمک جادو ظرف غذا رو دور میکرده و لقمه رو از دستشون مینداخته و خلاصه موجبات مضحکه و خنده بقیه رو سر سفره فراهممیکنه!! میگن آقا 3 بار بهش تذکر داده و وقتی خیره سری رو متوقف نمیکنه ایشون شال کمرش رو باز میکنه و پرت میکنه سمت مرتاز و میگه مشرک به خدا رو ببلع!! همه میبینند که شال میشه یک مار عظیم الجثه و طرف رو مبلعه بعدهم شال رو برمیگردونه و میبنده دور کمرش وتا آخر عمر وقت نماز شال از کمر باز میکرده و بعدنماز میخونده! یا داستان تبدیل کردن بیل به اژدها توسط علامه حلی تازه اینها واقعا چیزی نیستند جلوی حضرت بقیه الله .حالا بزارید جادوگر آماده کنند و جنگیر نشون ملت بدن بزودی خواهند فهمید: کلا سیعلمون ثم کلا سیعلمون!
[/b]
[/color]
[/color][/b]
[/color]
[/color][/b]
[/color]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77
۰:۰۴, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #150
آواتار
سلام
این جناب تقریبا تمام کارهاش تردستیه و به وسیله ی قوانین فیزیک قابل توجیح هستش،توی یوتیوب ویدئو زیاد از توضیح تردستی های این آقا هستش پیشنهاد میکنم برید ببینید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا