|
« فليبلغ الحاضر الغائب والوالد الولد الي يوم القيامه »
|
|
۱۲:۴۷, ۲۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱:۴۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب
![]()
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام ![]() شرع ما می گوید آقا منکرانت منکرند در جهان پیچیده آوایت ولی آنها کرند بی جهت در جست و جوی شیر مردی بهترند چون دلیران جهان هم خاک پای حیدرند [/font][/b] پس گفت : خداوند به تو سلام می رساند و میگوید این را به علی علیه السلام بده ، وقتی آنرا باز کرد دید در آن پارچه ای سبز است که درآن دو خط نوشته است: (تحفة من الطالب الغالب الی علی بن ابی طالب) هدیه ای از طالب غالب (خدا) به علی بن ابیطالب این روایت در کتب زیر که همه از کتب اهل سنت است آمده است: (مناقب خوارزمی حدیث 254 - ثاقب المناقب حدیث 32 - کفایة الطالب ص77 - مائة منقبه حدیث 62 - ینابیع الموده قندوزی ج 1 /282 ) قال رسول الله صلي الله عليه واله وسلم «فلیبلغ الحاضر الغائب...» [font=Arial]«پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و فرزندداران به فرزندان تا برپایی رستاخیز ابلاغ کنند.» ![]() التماس دعا براي فرج والد الشفيق خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده هاي محترمتان باد ان شاءالله [/b]اين فايل صوتي هم تقديم محبان http://s4.picofile.com/file/7973205264/0...1.mp3.html يا علي عليه السلام |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۰, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() شانزدهم ذی الحجه سال دهم هجری قمری . قافله عظیم غدیر همچنان در حرکت است . قافله از"مرالظهران" گذشته و به آبادی بعدی یعنی "عسفان" رسیده و تا مکان غدیر و روز موعود راهی باقی نیست، روزی که خداوند مقدر داشته تا رسولش، ولایت امیرالمومنین علیه السلام را بر مردم ابلاغ کند و با مسلمانان اتمام حجت کرده، او را پس از خود مولای آنان قرار دهد، چرا که چند روزی بیشتر از عمر مبارکش نمانده و این در حالی است که خداوند هیچگاه زمینش را بدون حجت باقی نمی گذارد و ائمه علیهم السلام هستند که بعد از پیامبراکرم هادی مردم می شوند . مسلمانان به یاد دارند آن زمان را که آیه " انما انت منذرٌ لکل قوم هاد. " ( رعد/7) نازل شد و خداوند به رسول گرامی فرمود : فقط تو بیم دهنده و برای هر گروه هدایتگر هستی . پس حضرت محمد صلی الله علیه و آله دست مبارک را بر سینه خود نهاد و فرمود:" انا المنذر" و آنگاه دست بر سینه علی علیه السلام گذارد و فرمود:" انت الهادی و بک یهتدی المهتدون." "من بیم دهنده هستم، و تو هدایت کننده هستی که به وسیله تو انسان ها هدایت می شوند." ( ینابیع المودة، آخر باب 26) ![]() |
|||
|
|
۷:۵۲, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
گر فضل تو را همه بدانند علیحیران تو تا ابد بمانند علی می ترسم اگر فضائلت را گویم یک عده تو را خدا بخوانند علی ********* خورشید به ظلمت شبت آوردم شادی به دل پُر تعبت آوردم می دانم از این شعر خوشت می آید چون نام علی را به لبت آوردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
سلام
[b]عن الصادق علیه السلام قال:هو عيد الله الاكبر،و ما بعث الله نبيا الا و تعيد فى هذا اليوم و عرف حرمته و اسمه فى السماءيوم العهد المعهود و فى الارض يوم الميثاق الماخوذ و الجمع المشهود. [b]امام صادق علیه السلام فرمود:روز غدير خم عيد بزرگ خداست، خدا پيامبرى مبعوث نكرده، مگر اينكه اين روز را عيدگرفته و عظمت آن را شناخته و نام اين روز در آسمان، روز عهد و پيمان و در زمين، روز پيمان محكم و حضور همگانى است. وسائل الشيعه، 5:224، ح 1.
|
|||
|
|
۲:۴۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
سلام روز عید غدیر خم [/b]هجدهم ذی الحجه دهم هجری قمری . نزدیک ظهر روز دوشنبه، کاروان بزرگ پیامبر همین که به منطقه " غدیر خم " رسیدند حضرت، مسیر حرکت خود را به طرف راست جاده و به سمت غدیر تغییر داده، فرمودند : " ایها الناس، اجیبوا داعی الله، و انا رسول الله ." ای مردم، دعوت کننده خدا را اجابت کنید که من پیام آور خدایم . این کنایه از آن بود که هنگام ابلاغ پیام مهمی فرا رسیده است. لذا فرمان دادند تا منادی ندا کند: " همه مردم متوقف شوند، آنان که پیش رفته اند برگردند، و آنان که پشت سر هستند، خود را سریع تر برسانند. " همچنین دستور دادند، کسی زیر درختان کهنسالی که در آنجا بود نرود و آن مکان برای برپایی جایگاه سخنرانی خالی بماند. پس از این دستور، همه مرکب ها متوقف شد، همه مردم پیاده شدند و برای توقف سه روزه خیمه زدند . از طرف دیگر پیامبر چهار نفر از اصحاب خاص خود یعنی مقداد، سلمان، ابوذر و عمار را فرا خوانده و به آنان دستور دادند تا جایگاه سخنرانی را در کنار درختان کهنسال آماده سازند . آنان از روانداز شتران و سایر مرکب ها کمک گرفته، منبری بلند ساختند و روی آن را با پارچه ای پوشانند( منبر در میان جمعیت قرار داشت.) با توجه به کثرت جمعیت،" ربیعه" را که صدای رسایی داشت، انتخاب کردند تا کلام حضرت را برای افرادی که دورتر قرار داشتند، تکرار کند. مقارن ظهر، منادی حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، ندای نماز جماعت داد، مردم مقابل منبر جمع شدند و با پیامبر نماز جماعت را اقامه نمودند. پس از نماز، پیامبراکرم از منبر غدیر بالا رفتند و سپس علی علیه السلام را فرا خواندند تا در سمت راست ایشان بر فراز منبر بایستد و پیامبر نیز در حالی که دست راستش بر شانه امیرالمومنین قرار داشت، سخنرانی تاریخی خود را شروع کردند که بیش از یک ساعت به طول انجامید. حضرت در ابتدا به حمد و ثنای الهی پرداختند و سپس تصریح کردند که: باید فرمان مهمی درباره علی بن ابیطالب ابلاغ کنم که اگر این پیام را نرسانم رسالت الهی را انجام نداده ام : " یا ایها الرَسول، بَلـِّغ ما اُنزل الیکَ مِن رَبـِّک وَ ان لَم تـَفعَل، فَما بَلغتَ رسالته."( مائده/67) پس از بیان جملاتی، پیامبر دست علی علیه السلام را بلند نمود و فرمودند: " من کنت مولاه فهذا علی مولاه " [/b]و چنین بود که " غدیر"، عید ولایت نام گرفت . |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۱:۲۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض تبريك
[/b] ضمن تشكر و قدرداني از همه عزيزاني كه لطف نمودند و در اين تايپك بر من حقير منت گذاشته و ارسال نمودند و همچنين عزيزاني كه اين تايپك را مطالعه نموده و از ارسالهاي عزيزان تشكر نمودند . حقير به آن عزيزاني كه در اين تايپك ارسالهايي داشتند به رسم تقدير و تشكر و همچنين عيدي هديه ناقابلي را اهداء مي نمايم . اميدوارم كه هديه بزرگ و اصلي را از صاحب غدير دريافت نمايند ان شاءالله حقير روسياه اگر لياقت داشته باشم به نيابت از همه عزيزان همانطور كه قبلاً خدمتان عرض كردم ([/font][font=Tahoma]110تا صلوات با وعجل فرجهم به نيابت از بچه هاي تالار و يك زيارت عاشورا به همراه دو ركعت نمازش و يك دعاي صنمي قريش و يك دعاي عهد البته اگر لياقت داشته باشم مي خوانم . ) البته دو برابر انجام خواهم داد . خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده هاي محترمتان باد ان شاءالله موفق و سلامت و غديري باشيد يا علي عليه السلام ![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینم شعر حسان بن ثابت در روز غدیر بخش دیگری از مراسم پر شور غدیر، درخواست حسان بن ثابت بود. او به حضرت عرض کرد: یا رسول الله، اجازه می فرمایید شعری را که درباره علی بن ابی طالب (به مناسبت این واقعه عظیم) سروده ام بخوانم؟ حضرت فرمودند: بخوان ببرکت خداوند. حسان گفت: ای بزرگان قریش، سخن مرا به گواهی و امضای پیامبر گوش کنید. و سپس اشعاری را که در همانجا سروده بود خواند که به عنوان یک سند تاریخی از غدیر ثبت شد و به یادگار ماند. ذیلاً متن عربی شعر حسان و سپس ترجمه آنرا معنی آوریم: أَ لَمْ تَعْلَمُوا أَنَّ النَّبِیَّ مُحَمَّداً لَدَى دَوْحِ خُمٍّ حِینَ قَامَ مُنَادِیاً وَ قَدْ جَاءَهُ جِبْرِیلُ مِنْ عِنْدِ رَبِّهِ بِأَنَّکَ مَعْصُومٌ فَلَا تَکُ وَانِیاً وَ بَلِّغْهُمْ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ رَبُّهُمْ وانْ أَنْتَ لَمْ تَفْعَلْ وَ حَاذَرْتَ بَاغِیاً عَلَیْکَ فَمَا بَلَّغْتَهُمْ عَنْ إِلَهِهِمْ رِسَالَتَهُ إِنْ کُنْتَ تَخْشَى الْأَعَادِیَا فَقَامَ بِهِ إِذْ ذَاکَ رَافِعُ کَفِّهِ بِیُمْنَى یَدَیْهِ مُعْلِنَ الصَّوْتِ عَالِیاً فَقَالَ لَهُمْ مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ مِنْکُمْ وَ کَانَ لِقَوْلِی حَافِظاً لَیْسَ نَاسِیاً فَمَوْلَاهُ مِنْ بَعْدِی عَلِیٌّ وَ إِنَّنِی بِهِ لَکُمْ دُونَ الْبَرِیَّةِ رَاضِیاً فَیَا رَبِّ مَنْ وَالَى عَلِیّاً فَوَالِهِ وَ کُنْ لِلَّذِی عَادَى عَلِیّاً مُعَادِیاً وَ یَا رَبِّ فَانْصُرْ نَاصِرِیهِ لِنَصْرِهِمْ إِمَامَ الْهُدَى کَالْبَدْرِ یَجْلُو الدَّیَاجِیَا وَ یَا رَبِّ فَاخْذُلْ خَاذِلِیهِ وَ کُنْ لَهُمْ إِذَا وُقِفُوا یَوْمَ الْحِسَابِ مُکَافِیَا آیا نمی دانید که محمد پیامبر خدا صلی الله علیه و اله و سلم کنار درختان غدیرخم با حالت ندا ایستاد، و این در حالی بود که جبرئیل از طرف خداوند پیام آورده بود که در این امر سستی مکن که تو محفوظ خواهی بود، و آنچه از طرف خداوند بر تو نازل شده به مردم برسان، و اگر نرسانی و از ظالمان بترسی و از دشمنان حذر کنی رسالت پروردگارشان را نرسانده ای. در اینجا بود که پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم دست علی علیه السلام را با دست راست بلند کرد و با صدای بلند فرمود: هر کس از شما که من مولای او هستم و سخن مرا بیاد می سپارد و فراموش نمی کند، مولای او بعد از من علی است، و من فقط به او – نه به دیگری – به عنوان جانشین خود برای شما راضی هستم. پروردگارا هر کس علی را دوست بدارد او را دوست بدار، و هر کس با علی دشمنی کند او را دشمن بدار. پروردگارا یاری کنندگان او را یاری فرما بخاطر نصرتشان امام هدایت کننده ای را که در تاریکیها مانند ماه شب چهارده روشنی می بخشد. پروردگارا خوار کنندگان او را خوار کن و روز قیامت که برای حساب می ایستند خودت جزا بده. |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
این سلطنت عشق فقط لایق مولاست
جز آل علی هیچ امامی نشناسیم ما نسل غدیریم و پس از رحلت احمد جز حیدر کرار امامی نشناسیم عید همه مبارک التماس دعا ی فرج |
|||
|
|
۲:۱۹, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۲:۲۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»
[b][b] [/b]![]() سلام و تشكر از همه عزيزاني كه لطف نمودند بر حقير روسياه منت نهادند و در اين تايپك تشريف آوردند از جمله ؛ [/b] و تشكر ويژه از آن دسته از عزيزان كه با ارسالهاي زيبايشان تايپك حقير را مزين نمودند براي تك تك اون عزيزان سلامتي و طول عمر با عزت از خداوند منان مسئلت مي نمايم [b]ان شاءالله مادر پهلو شكسته ام ابيها سلام الله عليها از همه شون راضي و خشنود باشه خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده محترمتان باد ان شاءالله موفق باشيد و غديري يا علي عليه السلام[/b]
|
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
من مسلمان نگاه حیـدرم ، شایسته بود ...
کعبه را همرنگ ایوان نجف می ساختند ... ![]() پ.ن : تشکر بسیار بسیار فراوان از آقای aboutorab عزیز به خاطر این تاپیک زیبا و ارزشمند.
اجر همه عزیزانی که به نحوی در این تاپیک حضور و فعالیت داشتند با مولا علی (علیه السلام) ... |
|||
|
|
۸:۰۳, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول " سخن سردبیر به نام خداوند همه مِهرمِهر وَرز آن روز بزرگ فرا رسید و اکنون! یگانه میراث دار غدیر، از پس ابر غیبت نظاره گر من و شماست! پروردگار عالمیان 124000 نبی بر هدایت نوع بشر مأمور فرمود و هریک با رنج ها و مشقت های بسیار مردم را به فلاح و رستگاری فراخواندند. و بعثت خاتم پیامبران را نوید دادند. و او محمد صلی الله علیه وآله، همان برگزیده خدا مبعوث گردید و در23 سال در نهایت جد و جَهد جهانیان را به توحید و یگانه پرستی دعوت نمود و اینک آن خاتم رسل در حجه الوداع، مسلمین را گرد آورد تا خطیرترین مرحله رسالت را به انجام رساند و بر طومار دین، مُهر "اکمال" زند. او، همان برگزیده خداوند مأمور گشت که: بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ. آری آن روز بزرگ فرا رسید. خاتم پیامبران، فراگیر ترین خطابه ی تاریخ بشریت را بیان فرمود: . . . همانا جبرئيل از سوى سلام، پروردگارم - كه تنها او سلام است - سه مرتبه بر من فرود آمد و فرمانى آورد كه در اين مكان به پا خيزم و به هر سفيد و سياهى اعلام كنم كه علىّ بن ابى طالب، برادر و وصىّ و جانشين من در ميان امّت و امام پس از من است . . . و آن گاه در بیان اهمّیت خطبه غرای خود چنین فرمود:
فَلْیُبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَالْوالِدُ الْوَلَدَ إِلى یَوْمِ الْقِیامَةِ "پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و فرزند داران به فرزندان تا برپایی رستاخیز ابلاغ کنند". از آن پس بود که امیرمؤمنان و فرزندان معصومشان علیهم السلام و شیعیان از امت اسلامی، آن پیام رسا را سینه به سینه نقل و به ما رسانده اند. و اکنون! یگانه میراث دار غدیر، از پس ابر غیبت نظاره گر من و شماست! پدر جان! در گوشه و کنار محله، شهر و کشورمان، همه در تکاپو و جنب و جوش اند و روزها را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته تا به سال روز آن عید فرخنده رسیدیم. به یُمن این عید، کدورت از دل هایمان می زداییم و با یک رنگی بر پیمان اخوت با دل سپردگان غدیر، پای می فشاریم. امام مهربانم! کاش بودی! مرا چه شده است، چرا چنین می گویم! مگر می شود میراث دار غدیر در جمع شادمان شیعیان و محبّین در پاسداشت غدیر حضور نیابد؟! مهربان تر از پدر! هر آنچه در راه روشن نشر خطابه ی غدیر از دست و زبان و اندیشه مان جاری شده، اندک بضاعتی است که به پیش گاه رفیع تان تقدیم داشته ایم. توفیق مان در فرمان بری فرمان رسول الله صلی الله علیه و آله و ابلاغ پیام بی بدیل غدیر به فرزندان و برادران و خواهران مان، در گرو دعای شما است. در این ایام مبارک شانزدهمین شماره مجله الکترونیکی 1841 به شیعیان امیرالمؤمنین علیه السلام تقدیم می گردد. الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمؤمنین و الائمه المعصومین علیهم السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: poster%20ghadir-01.jpg]](http://www.ghadirioon.com/images/stories/poster%20ghadir-01.jpg)
![[تصویر: ghadir-khom-postal_www.patugh.ir-11.gif]](http://www.patugh.ir/up/2012/10/ghadir-khom-postal_www.patugh.ir-11.gif)
![[تصویر: web%20ghadir92-1.jpg]](http://www.ghadirioon.com/images/stories/web%20ghadir92-1.jpg)

![[تصویر: 97656321277669767100.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/97656321277669767100.jpg)
![[تصویر: 47799878861453651666.png]](http://www.shiaupload.ir/images/47799878861453651666.png)
![[تصویر: web%20ghadir92-2.jpg]](http://www.ghadirioon.com/images/stories/web%20ghadir92-2.jpg)

![[تصویر: image_67674.jpeg]](http://yazdfarda.com/media/news_img/image_67674.jpeg)

![[تصویر: 29046371839418015964.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/29046371839418015964.jpg)