کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و تحلیل سریال (V) --- ندای آسمان ذکر شده در احادیث
۱۹:۲۴, ۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1

یکی از علائم ظهور که در كمال الدّین روایت شده از امام باقر علیه السلام كه فرمود: "ندا می‌كند منادی از آسمان كه فلان بن فلان اوست امام و نام او را می‌برد."
و نیز در آنجا روایت است از زراره از امام صادق علیه السلام كه فرمود:
"ندا می‌كند منادی به اسم قائم علیه السلام"
گفت:"پرسیدم خاص است یا عام؟"
فرمود:"عام است، می‌شنوند هر قومی به زبان خود."

دیشب قسمت اول سریال V را می دیدم.
در همان لحظات ابتدایی فیلم صدها سفینه فضایی مثل سایر فیلمها و سریالهای از این دست آسمان شهرها را می پوشانند و شهر در آشوب و وحشت فرو می رود....
[تصویر: 7xeeqq1y0nhpy5t2wlw.jpg]
[تصویر: 1k5y4g8vq0ktx3jo3s4o.jpg]

اما اینبار یک فرق اساسی دارد.بالای هر شهری سفینه ای متوقف شده و زیر آن تغییر یافت و به مانیتور تبدیل شد.یک خانم نسبتا زیبا! ظاهر شد و خود را رهبر مردمانی از سیارات دیگر نامید و اظهار داشت خیلی خوشحال است که موجواتی شبیه خودشان را یافته است...
[تصویر: z66lf02f2isvnihyk66o.jpg]

نکته جالبتر ماجرا این بود که همزمان و با همان صدا در هر شهری سخنرانی به زبان مردمان آن شهر پخش میشد Smile

صحبت به زبان انگلیسی در بالای یکی از شهرهای آمریکا
[تصویر: 3wcw91i9iij4lbmscts.jpg]

صحبت به زبان فرانسوی در بالای شهر پاریس(برج ایفل در تصویر نمایان است)
[تصویر: 45i17ab6ippoo95p2e0e.jpg]

صحبت به زبان لاتین در بالای برزیل(مجسمه مسیح منجی در تصویر نمایان است)
[تصویر: y0qe6ebmt7iinqabgv1b.jpg]

صحبت به زبان عربی در بالای مصر (اهرام مصر در تصویر نمایان است)
[تصویر: 8in4d7t3duxxdy22zxwj.jpg]

البته همانطوری که از سایر احادیث می فهمیم حداقل 2 ندای آسمانی شنیده خواهد شد.یکی از طرف جبرئیل امین و دیگری از طرف شیطان
برای کسب اطلاعات بیشتر:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-167.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-839.html

نمردیم و شمه ای از ندای آسمانی رو شنیدیم Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hussain ، Reza2035 ، انتصـار ، idea ، صابر ، ONLY66 ، فرهاد ، sadegh313
۱۰:۰۵, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام .

عبدالله توی این فیلم بازی نکرده . توی استار ترک بازی کرده .
اما چند تا نکته جالب به نظرم می رسه در مورد این فیلم .

احادیثی رو خوندم که میگه موجودات فضایی یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند .
و فکر می کنم قصد شون بدبین کردن دنیا نسبت به موجودات فضایی هست .

این موجودات فضایی از نسل آنونکی هستند.
ولی موجوداتی که امام زمان رو یاری می کنند.
به این احادیث دقت کنید:

علی علیه السلام هم که می فرمایند : « إن هذه النجوم التی فی السماء مدائن مثل المدائن التی فی الأرض .
= « این ستاره ها ( سیاره ها ؟ ) که در آسمان هستند ، شهرهائی مانند شهرهای زمین می باشند » ( نورالثقلین ، ج۴ ، ص ۴۰۰ )

عن ابی جعفر(علیه السلام) : « ان من وراء شمسکم هذا اربعین عین شمس ما بین شمس الی شمس اربعون عاما فیها خلق کثیر ما یعلمون ان الله خلق ادم اولم یخلقه»
امام باقر :« همانا پشت این خورشید چهل خورشید وجود دارد (چهل گویا به معنای کثرت) که ما بین هریک از آن خورشیدها چهل سال راه باشد ، در آن عوالم آفریدگاران بسیار بوند که از آفرینش انسان بی اطلاع و بی خبر بوند.» (بحارالانوار جلد ۲۷صفحه ۴۵)

البته دارم یه مستند تهیه می کنم به نام دیدار با فرشتگان . که همه احادیث رو در مورد جابُلْقا و جابُلْسا در اونجا ذکر خواهم کرد .
و اما نمونه ای .
به گفتة قزوینی (ص 17ـ 18) پیامبر اکرم در شب معراج به جابلسا رفت و مردم آنجا دین اسلام را پذیرفتند (قس بلعمی ، ص 36). جغرافی نویسان مسلمان در بارة این دو شهر اطلاع دیگری ، جز نقل این قبیل اقوال ، نیاورده اند (مثلاً رجوع کنید به یاقوت حموی ، ذیل «جابرس »). در وصف این دو شهر عبارات مشابهی در منابع آمده که از آن جمله است : هریک هزار یا ده هزار در دارد، مخلوقات آنها غیرقابل شمارش اند، ساکنان آنها از ابلیس و حضرت آدم علیه السلام بی اطلاع اند و هریک هفت هزار سال عمر می کنند، خورشید و ماه را نمی بینند و از نور دیگری استفاده می کنند ( رجوع کنید به بلعمی ، ص 35؛ طوسی ، ص 204). معصوم علیشاه (ج 3، ص 351) نوشته است از جغرافی دانان و سیاحان کسی این شهرها را ندیده اما امام علی علیه السلام آنها را به چند تن از خواص خود نموده است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، انتصـار ، Irani ، ONLY66 ، فرهاد ، mhvvhm ، sadegh313
۱۲:۲۳, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
تا جایی که من شنیدم و یک مستند هم در باره اش دیدم
جابلغا یک شهری است در استان فارس و جابلسا یک جایی در جنوب آفریقا
جابلسایی ها در زمانهای قدیم با کشتی از ایران میرند به اونجا و خونه و زندگی تشکیل میدن و
الان هم که الانه بسیاری از کلمات فارسی در کلام اونها دیده میشه
توی یک شعر از سعدی هم این دو شهر اسمشون آمده . بیشتر به خاطر فاصله زیاد معروفیت داشتند.
همون طور که گفتم در یک مستند تلویزیونی اینها رو دیدم.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، انتصـار ، idea ، ONLY66
۱۴:۳۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4

پژوهش محققان در اصل و منشا و حقیقت دو اسم جابلقا و جابلسا به جایی نرسیده است .سهرودی در حکمه الاشراق انها را در اقلیم هشتم قرار داده است و در شرح ان جابلسا را مظهر جمیع حقایق اسما الهیه دانسته است.
مرحوم میرزای نوری مینویسد : اسناد بسیاری هست که از نظر معنی متواترند و دلالت دارند بر این که در مشرق و مغرب دو شهر به نام های جابلقا و جابلسا وجود دارد که اهل انها از انصار حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند و در محضر ان حضرت خروج میکنند .

نقل قول:علی علیه السلام هم که می فرمایند : « إن هذه النجوم التی فی السماء مدائن مثل المدائن التی فی الأرض .
= « این ستاره ها ( سیاره ها ؟ ) که در آسمان هستند ، شهرهائی مانند شهرهای زمین می باشند » ( نورالثقلین ، ج۴ ، ص ۴۰۰ )

عن ابی جعفر(علیه السلام) : « ان من وراء شمسکم هذا اربعین عین شمس ما بین شمس الی شمس اربعون عاما فیها خلق کثیر ما یعلمون ان الله خلق ادم اولم یخلقه»
امام باقر :« همانا پشت این خورشید چهل خورشید وجود دارد (چهل گویا به معنای کثرت) که ما بین هریک از آن خورشیدها چهل سال راه باشد ، در آن عوالم آفریدگاران بسیار بوند که از آفرینش انسان بی اطلاع و بی خبر بوند.» (بحارالانوار جلد ۲۷صفحه ۴۵)

چطور جابلقا و جابلسا را بر همین عوالم تطبیق دادید ؟ در صورتی که هیچ اشاره ی مستقیم و غیر مستقیمی در این احادیث به این شهرها نشده ؟
صریح ترین حدیثی که راجع به این دو شهر است از امام حسن مجتبی(علیه السلام) که در مقابل معاویه فرمود : اگر میان جابلقا و جابلسا بگردید که مردی از تبار پیامبر پیدا کنید که جدش رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشد جز من و برادرم حسین (علیه السلام) پیدا نمیکنید !

اشاره ی حضرت به این دو شهر به خاطر اینه که در منابع قدیمی جابلسا غربی ترین نقطه ی دنیا و جابلقا شرقی ترین نقطه ی دنیا معرفی شده اند

امام صادق (علیه السلام):خداوند در شرق زمین شهری به نام جابلقا دارد که دارای دوازده هزار در از طلاست . فاصله ی هر در از دیگری یک فرسنگ است . بر روی هر یک از درها برجی وجود دارد که یک لشکر دوازده هزار نفری را در خود جای داده است . انان تجهیزات سلاح و شمشیر خود را اماده کرده اند و منتظر ظهور حضرت قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشند . نیز خداوند شهری در غرب زمین به نام جابرسا (با همان مشخصات)دارد و من حجت خدا بر انان هستم !!!

همین طور که متوجه میشیم این دو شهر با توجه به کلا امام صادق(علیه السلام) روی زمین هستند نه در فضا و عالم موازی نیستند .

نقل قول:احادیثی رو خوندم که میگه موجودات فضایی یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند .

میشه چند تا حدیث رو ذکرکنید ؟ چون تا اونجایی که من میدونم تنها کسانی که با حضرت بیعت میکنند انسان ها و جبرئیل هستند و حضرت رو فرشتگان یاری میکنند نه موجودات فضایی !

فقه اسلام میگه ما 3 خلقت داریم :
1.ناری (جن)
2.نوری(فرشتگان)
3.ناری و نوری (انسان)

دیگه چیزی به اسم موجدات فضایی نداریم !!! بله توی قران اومده که ما موجودات دیگری رو هم توی کهکشان ها افریدیم اما این موجودات ایا واقعا عاقل هستند و مختار ؟
بهتره تعاریف خودتون رو توی همین 3 خلقت که گفتم تعریف کنید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، fazel ، وحید110 ، فاطمه خانم ، انتصـار ، zarati313 ، ONLY66 ، mhvvhm
۱۷:۵۸, ۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۵۹ توسط arnh.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۸)Reza_Jackman نوشته است:  چطور جابلقا و جابلسا را بر همین عوالم تطبیق دادید ؟ در صورتی که هیچ اشاره ی مستقیم و غیر مستقیمی در این احادیث به این شهرها نشده ؟
امام صادق (علیه السلام):خداوند در شرق زمین شهری به نام جابلقا دارد که دارای دوازده هزار در از طلاست . فاصله ی هر در از دیگری یک فرسنگ است . بر روی هر یک از درها برجی وجود دارد که یک لشکر دوازده هزار نفری را در خود جای داده است . انان تجهیزات سلاح و شمشیر خود را اماده کرده اند و منتظر ظهور حضرت قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشند . نیز خداوند شهری در غرب زمین به نام جابرسا (با همان مشخصات)دارد و من حجت خدا بر انان هستم !!!

همین طور که متوجه میشیم این دو شهر با توجه به کلا امام صادق(علیه السلام) روی زمین هستند نه در فضا و عالم موازی نیستند .

نقل قول:احادیثی رو خوندم که میگه موجودات فضایی یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند .

سلام . جالبه . چطور همچین چیزی رو که خودتون نوشتید رو نسبت میدید به زمین .
بعد هم صحبتی از عالم موازی نشد .
شهری در غرب زمین (آسمان ها ) که امام صادق حجت اون ها است .
آیا در دوران امام صادق در روی زمین غربی ترین ساکنین زمین . امام صادق رو خجت خودشون قبول داشته اند.پس غرب زمین در فضا منظوره . چون میگه که اینها امام صادق رو حجت خودشون قبول دارند.

(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۸)Reza_Jackman نوشته است:  میشه چند تا حدیث رو ذکرکنید ؟ چون تا اونجایی که من میدونم تنها کسانی که با حضرت بیعت میکنند انسان ها و جبرئیل هستند و حضرت رو فرشتگان یاری میکنند نه موجودات فضایی !

فقه اسلام میگه ما 3 خلقت داریم :
1.ناری (جن)
2.نوری(فرشتگان)
3.ناری و نوری (انسان)

دیگه چیزی به اسم موجدات فضایی نداریم !!! بله توی قران اومده که ما موجودات دیگری رو هم توی کهکشان ها افریدیم اما این موجودات ایا واقعا عاقل هستند و مختار ؟
بهتره تعاریف خودتون رو توی همین 3 خلقت که گفتم تعریف کنید !
اصلا خوب نیست که اینطوری بگید همین سه گونه خلقت رو داریم . که تا دلتون بخواد خدا مخلوق داره .
بحث رو هم اینطوری گسترده نکنید .

در احادیث شیعه نیز به جابلقا و جابلسا اشاره شده است . محمدبن حسن صفّار قمی (متوفی 290)، در بصائرالدرجات (ص 490ـ494) بابی گشوده و در آن روایاتی را آورده است ، در بارة آفریدگانی ماورای مغرب و مشرق که از پیروان اهل بیت اند. در برخی از این روایات ، نام جابلقا و جابرسا نیز آمده است . قطب راوندی (ص 35ـ40) نیز حدیث بلندی را از جابربن یزید جعفی از امام باقر علیه السلام با استناد به امام علی روایت کرده که موضوع آن همین جابلقا و جابرسا و مشتمل است بر مطالب غریب و نامأنوس . محمدباقر مجلسی (ج 54، ص 316ـ 354) نیز روایات متضمن نام و وصف این دو شهر را ذیل عنوان «العوالم » گرد آورده و دو شهرِ مورد اشاره را بر پایة مطالب روایات ، خارج از عوالم چهارگانه دانسته است که ساکنان آن دو همه موحدند. از جملة این روایات ، همان روایت جابر جعفی است ؛ مجلسی با اذعان به احتوای آن بر غرائب و مطالب ضعیف ، به مروری تفصیلی بر آرای متکلمان و فیلسوفان در این باره پرداخته و تأویلات آنان را نپسندیده و آنها را مبتنی بر تخمین و حدس خوانده است ، چرا که علم این گونه مطالب را تنها پیامبران و امامان می دانند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، ONLY66 ، فرهاد
۱۸:۱۵, ۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #6

نقل قول:سلام . جالبه . چطور همچین چیزی رو که خودتون نوشتید رو نسبت میدید به زمین .
بعد هم صحبتی از عالم موازی نشد .

دوست عزیز اولش که از موجودات فضایی صحبت میکنی بعد حدیث از این دو شهر میاری میشه بگی منظورت چی بوده غیر از اینکه اونا را فضایی بدونی ؟

نقل قول:امام صادق رو خجت خودشون قبول داشته اند.پس غرب زمین در فضا منظوره . چون میگه که اینها امام صادق رو حجت خودشون قبول دارند.

اگر حضرت میگفتند غرب عالم اونوقت این جمله ی شما سندیت داشت . لطفا معنای کامل کلمه ای که استفاده میکنید رو بدونید زمین با عالم خیلی فرق میکنه !

نقل قول:اصلا خوب نیست که اینطوری بگید همین سه گونه خلقت رو داریم . که تا دلتون بخواد خدا مخلوق داره .

من که نگفتم خداوند فقط همین سه قسم را افریده ...من دارم میگم سه نوع خلقت ! مسلما هر کدوم از این خلقت ها یه عنصر اصل داشتند و تابع مثلا ما در مورد خلقت ناری و نوری میدونیم که انسان افریده شده و به تبعش حیوانات و گیاهان هم افریده شدند .
اینجا هم که خودتون جواب خودتون رو دادید !

نقل قول:مجلسی با اذعان به احتوای آن بر غرائب و مطالب ضعیف ، به مروری تفصیلی بر آرای متکلمان و فیلسوفان در این باره پرداخته و تأویلات آنان را نپسندیده و آنها را مبتنی بر تخمین و حدس خوانده است ، چرا که علم این گونه مطالب را تنها پیامبران و امامان می دانند.

من با وجود این دوشهر مشکلی ندارم ...اما اینکه موجودات فضایی رو قاطی بحث کردید واقعا مورد داره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، mohamad ، mhvvhm
۱۸:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
برادر من حرف کلی من اینه .
روی این جمله هر نقدی داری بگو.

وجود موجودات غیر زمینی اثبات شده هست از نظر آیات و روایات .
یعنی موجوداتی که در آسمانها هستند.
چه به آنها بگوییم موجودات فرازمینی یا بگوئیم غیر زمینی .
آنها در آسمان ها هستند و برای خودشون عالمی دارند.

حالا سوال بعدی .
این موجودات مختار ولی و حجتشون ائمه هستند.
آیا اون ها امام زمان رو یاری می کنند یا نه !
اگه یاری می کنند که معلوم میشه چرا در این فیلم ها و یا مثل فیلم روز استقلال موجودات فرازمینی رو شر نشون بدن.

اگه قبول کنیم که :
موجودات فرازمینی خدا رو قبول دارند . و ائمه برای اون ها حجت هستند .
پس در نتیجه . ائمه و موجودات فرا زمینی باید دشمنان مشترکی هم داشته باشد.

که نتیجه اون میشه ساخت یک سری فیلم در جهت ایجاد حس ترس از موجودات فضایی .
همین.
منتظر نظرتون هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، فرهاد ، mhvvhm
۲۱:۳۵, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8

نقل قول:چه به آنها بگوییم موجودات فرازمینی یا بگوئیم غیر زمینی .
آنها در آسمان ها هستند و برای خودشون عالمی دارند.

دوست عزیز وجود موجودات دیگه در این عالم قابل قبوله اما ارتباط با این موجودات ؟ اگر امکان ارتباط به چنین موجوداتی است چرا ائمه اشاره ای به ان نکرده اند ؟ تنها موجودات مختاری که ما میتونیم باهاشون ارتباط پیدا کنیم جن ها هستند .
اصلا اینکه قبول کنیم موجودی هوشمند در فضا هست که دارای تکنولوژی برتر است کامل از نظر من رده چون انسان اشرف مخلوقاتهامکان نداره که موجودی برتر از انسان در این عالم وجود داشته باشه !!!

فتبارک الله احسن الخالقین

نقل قول:این موجودات مختار ولی و حجتشون ائمه هستند.
آیا اون ها امام زمان رو یاری می کنند یا نه !

دوست عزیز این سوال شما اصلا قابل قبول نیست چون کسانی که حضرت رو یاری میکنند بر طبق روایات سه دسته هستند :
1.انسان
2.فرشتگان
3.ترس ( گفته میشود قبل از جنگ حضرت با هر قومی قبلش ترس در دل ان قوم حکم فرما میشه )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، abbas313 ، ONLY66
۱۰:۵۲, ۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
دوست عزیز دقت کن . و لفظ چرت رو حداقل در مورد احادیث به کار نبر .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۰:۳۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
جناب مسافر .
از اینجا نتیجه گرفتم که میگه 40 سال فاصله داره .
آیا حرکت در عوالم دیگه رو با سال می سنجن . یا فقط حرکت در فضا رو با سال می سنج!
اینجا اشاره به فاصله می کنه و یعنی اینکه ما می تونیم حرکت کنیم .

و این هم یک نقل کامل :
علی علیه السلام هم که می فرمایند : « إن هذه النجوم التی فی السماء مدائن مثل المدائن التی فی الأرض .

و اما اینکه
انس شامل هزارن گونه از موجودات با شعور میشه که یکی از اونها آدم هستد.
همیطور که جن شامل هزار گونه میشه که یکی از اونها شیطان هست . یا مثل مرید ، غول . دیو . پری
و توی قرآن حداقل اسم سه تا گروه از اجنه میاد یک شیطان . دو مارد . سه افریت .
و اما در همین زمین هم قبلا گونه های ذی شعور بودن که در قرآن اسم یک رده به نام نسانس میاد.
نسناس به معنی ( گونه دیگری از انسان ها ) است .
در مورد انسان ها هم گونه های زیادی وجود داره که یکی از اونها آدم هست و دیگری شیطان .
البته ممکن این مطالب سنگین باشه ولی موجودات که توی بقیه سیارات هستند از جن و انس هستند.
و اینکه انسان باشند . الزماً به معنای آدم بودنشان نیست.

مثلاً یک روز یک دوستی سوال می کرد . چرا موجودات فضایی برهنه هستند؟
دقت کنید در مورد آدم :
آدم و حوا پس از نزدیک شدن به شجره ممنوعه هم دیگر را عریان دیدند.
اما گونه ای از انس ها که آدم نیستند . شجره ممونه رو نخوردند و برهنه بودنش و ... قابل درک میشه .
و این دقیقا دلیل :
که این موجودات به خدای خود کافر نشدند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]