|
رونان دیوید پارک؟؟؟!!؟
|
|
۱۲:۳۹, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ه همه دوستان
آقا یه مدته دارم به کلیپ های یه پسر 14 15 ساله به اسم رونان پارک گوش می دم که نفر دوم مسابقه استعداد یابی شده و بعد از اون با شرکت سونی موزیک یه قرار داد گسترده امضا کرد. صداش خوبه. راستش من علامت خاصی ازش ندیدم و مثل جاستین ولگرد نیست. داشتم فکر می کردم ببنیم می شه علیه جاستین علمش کرد؟ در همین حد هم که طرفداری جاستین از این شخصیت دست کشن و مرحله مرحله یبیاد پایین فک کنم پیشرفت خیلی خوی باشه. دوستان اگه نظری در این مورد دارن و یا این شخصیت رو می شناسن یا راه حلی سراغ دارن بفرمایند. اینم یه لینک از یکی از کلیپ هاست: http://www.aparat.com/v/XvKgM |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۰, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
نکته ی مثبت
اگه منظورتون اینه پرچم جمهوری اسلامی رو بندازه رو دوشش دور سالن کنسرت دور افتخار بزنه نه!!! نداره ولی از نظر مثبت حالا اینها از نظر من مثبت تلقی می شه: - رونان پیشنهاد مربوط به پوشیدن تیشرت پرچم اسرائیل رو توی اجرای زنده اش قبول نکرد. - این شخصیت مطمنا حتی اگه نکته ی مثبتی نداشته باشه چیزی رو هم تبلیغ نمی کنه پس از جاستین بهتره. - بی بند و باری های جاستین رو نداره. - خیلی از کار های تبلیغاتی جاستین رو انجام نمی ده. - برعکس جاستین که رابطه ی گسترده ای به صهیون داره.(نظیر دیدارش با نتانیاهو و 700 تا بیلط مجانی به سرازان اسرائیلی و....) رابطه ای با صهیون نداره. و.... |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۲ ۰:۰۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
به نظر من جاستین بیبر اونقدرها هم معضل بحرانی نیست که ما بخوایم متوسل بشیم به شخص دیگری.
در ضمن ما اونقدر ها هم قدرت نداریم که بخوایم کسی رو جایگزین بیبر کنیم . در هر حال باید فکری به حال خواننده های درب داغون خودمون بکنیم که عین قارچ دارن رشد می کنن.این جاستین ولگرد (Ehsanagian, 2013) ((:رفرنس دارم حق مولف ضایع نشه :دی)) خیلی ها هم طرفدار نداره. حداقل تا اونجایی که من دیدم همه به روحش سله وات می فرستند! |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۲)110 نوشته است: به نظر من جاستین بیبر اونقدرها هم معضل بحرانی نیست که ما بخوایم متوسل بشیم به شخص دیگری. ما هم نگفتیم جاستین بیبر فقط .بیبر یه مثال بود از تمام صنعت موسیقی غرب: مدونا،میسویج.... ما هم نگفتیم قراره ایشون رو در سطح جهانی مطرح کنیم. ما با کشور خودمون و جوون های خودمون کار داریم. درست شد بعد می رسیم به دنیا.(که بعید می دونم به دنیا برسیم) راستش من نمی دونم شما دورو بری های خودتون رو می بینید و بچه های بیداری انیشه رو که می گید بیبر تو ایران طرفدار نداره؟ من خودم مخالف این آدم هستم اما به همون اندازه حقیقت رو هم می بینم. هر چند که این اواخر ترول ها یا کار های اینچنینی برای جاستین زیاد شده اما به ازای هر یک نفر از آنها ده ها نفر مشتاق دیگر ایستاده اند. |
|||
|
۱۱:۳۴, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من که هر جا دیدم همه ازش متنفرند، تو همکلاسیام، دوستام، حتی تو فیسبوک هم بری همه واسه عکسش کامنت بستنی قیفی (خودت می دونی منظورم چیه
) می ذارن. حداقل تو ایران اینجوریه!
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ببینید یه نفر بنابر سلایق خودش دوست انتخاب می کنه
مطمنا شما با همفکر های خودتون دوست می شید این درسته که این اواخر این موضوع زیاد شده اما در عین حال طرفدارای این شخصیت هم زیاد شدن شما رو آمار کاربرای فروم های طرفدار جاستین رو ببین و نکته ی دیگه که بازم می گم اینه که فقط جاستین منطورم نیست ل خوانندگان غربی |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
په نه په .اون جاستین دیو بچه خوبه
|
|||
|
|
|
|

خودمون بکنیم که عین قارچ دارن رشد می کنن.
) می ذارن. حداقل تو ایران اینجوریه!