کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پخش اهنگ در شب های شهادت از شبکه ای فیلم
۰:۰۸, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

با سلام
متاسفانه شبکه ای فیلم ( که فقط فیلم نشون میده ) در شبها و روزهای شهادت ائمه تیتراژهای تلویزیونی که بعضا اهنگ های شاد هستند رو پخش میکنه
مثلا امشب که شب شهادت امام صادق ( ع ) هستش تیتراژ سریال فاصله ها رو پخش کرد
لطفا به مسوولین اطلاع بدید
متاسفانه این 3-4 سال صدا و سیما بدترین عملکرد رو داشته و با برخی مواضع سیاسیش ملت رو بی اعتماد و اب به اسیاب دشمن ریخت و ظاهرا این پروژه همچنان ادامه داره حالا تا کی میخواد ادامه داشته باشه نمیدونمAngryAngryAngry
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، mohammad reza ، 135 ، ساقی ، عبدالرحمن ، sagheb ، m.hossein ، Bahar ، مجتبی110 ، mofa ، ســــــاقی ، انديشه نو
۱۸:۴۸, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
حق با توست دوست عزیز
صداسیما نمیفهمه داره چیکار می کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، mofa
۱۹:۴۲, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3

شبکه ی آی فیلم واسه ایرانی ها نیست ! شما نباید نگاه کنیدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، JohnShepard ، سجاد313
۵:۰۲, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
آی فیلم برای خارج و مخصوصا اعراب بیشتر پخش میشه
حالا چون فرکانسش رو ایران هم هست دلیل نمیشه با سیاست های داخلی پیش بره.
.
در ضمن تیتراژ فاصله مگه همونی نیست که اولش میگفت " اگه فاصله افتاده ، اگه من با خودم سردم " ؟
اگه همین باشه که آهنگش مورد خاصی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، مجتبی110 ، سجاد313 ، hessam
۱۲:۵۹, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
من یه پیشنهاد واسه آقا زرقامی ( ضرقامی...زرغامی ....نیمی دونم ضرغامیAngry...حالا هرکدومش که هستWink) دارم...بیاد کلا 20 تا شبکه ای که از این گیرنده ها پخش میشه رو 24 ساعته مداحی پخش کنه تا بعضیا دست از سر ما بردارن....نه ببخشید مداحی ممکنه در برخی موارد مشکل داشته باشه به هرحال اونم کلام یه انسانه....بیاید 24 ساعت قرآن پخش کنه....اینجوری راحت میشین؟؟؟؟؟ بابا دست از سر ملت بردارین همش اشک و گریه....به بزرگی خدام قسم این راهش نیست...کی خدا گفت بشین فقط اشک و ناله کنین....بابا بی انصافا یکم فکر حال مردم باشین هرکسی واسه خودش درگیری های خاص خودش و داره...اصلا من به خدایی که فقط منتظر بهانه اس اسش اشک بریزم کافرم
میگین موسیقی شب شهادت امام صادق (علیه السلام) پخش کردن ( اونم چی فقط تیتراژ برنامه رو) مگه اسلام دین اون پیامبری نیست که وقتی پسرشون فوت کردن به مردم گفتن شما برین جشن عروسیت و بگیرین؟؟بابا مردم به این خوبی تو دنیا تکن ...بعد شما چپ راست گیر بدین....سلاحتون عالیه....نابودی اسلام با سلاح اسلام...راهش همینه....وگرنه هیچجور دیگه ای نمیتونین مردم و از اسلام ضده کنین...آفرین خوب دارین پیش میرین....
کاش آقام زودتر بیاد تا واسه یه لحظه هم که شده طعم اسلام ناب محمدی رو بچشیم....HeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا