کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این نماد آشنا در کارتون گربه سگ نیست؟
۲۳:۱۱, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

داشتم کارتون گربه سگ میدیدم یه لحظه این صحنه اومد شک کردم به نماد، نگه داشتم دیدم بله خودشون تشریف دارند.
[تصویر: 11037416154183399803_thumb.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، Hadith ، رهجو ، yashar1374 ، SAViOR ، mostafa.sadin ، m.hossein ، mohammad74 ، یاســین ، sam fisher

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۶, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21

با سلام
تو این مدتی که در رابطه با فراماسون ها تحقیق میکرد م متوجه مطلب جالبی شدم. خیلی جاها نمادشون رو میبینیم و کل اثر رو به راحتی زیر سوال میبریم. اونها نمادهایی مصادره به مطلوب کردن مثل صفحه شطرنج یا خیلی چیزهای دیگه ...

و خیلی جالبه کسانی که در رابطشون تحقیق میکنند و خودشون رو دشمن اونها میدونند اکثرا فقط دارن نمادشناسی میکنن و علائمشون رو پیدا میکنند که به نظر من عین خواسته ی اونهاست. اگه امروز بیایم بگیم مثلا آرم فلان شرکت خودرو ساز که ایران پر از ماشین های اون شرکت خودرو سازه (یعنی ماسون ها اون علامت رو هم مثادره به مطلوب کنن ) اونوقت ما هر جا رو نگاه میکنیم اثری از اونها میبینیم که به نظر من عین خواستشونه . ماسون ها با این گونه تبلیغات وحشت رو در دل عموم ایجاد میکنن و قدرتشون رو بارها بیشتر از چیزی که هست نشون میدن. شاید و البته شاید تو این کارتون فقط با یه هزینه ی 100 دلاری از طراح خواستن این طرح رو تو کارهاش بگنجونه و از این طریق بگن بترسید دشمنان ما و پیروان خدا ما حتی اینجا هم هستیم.
البته نمیخوام بگم همیشه به این صورته ولی بهتون قول میدم همین که تو این 10 ساله اخیر اینقدر تو عموم مطرح شدن و مردم نمادشون رو همه جا میبینن از خواستگاه های فراماسون هاست. که بگن ما همه جا هستیم و قدرت بینهایت داریم که اصلا اینچنین نیست که انشااله به کمک خداوند و با ظهور ولی عصر و آگاه شدن مردم بر اونها چیره میشیم. (و انشاءاله ما با معرفیشون براشون فقط تبلیق نکنیم )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، help me ، ehsanagiyan
۲۰:۰۵, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۳/تیر/۹۲ ۱۹:۱۶)onidona نوشته است:  با سلام
تو این مدتی که در رابطه با فراماسون ها تحقیق میکرد م متوجه مطلب جالبی شدم. خیلی جاها نمادشون رو میبینیم و کل اثر رو به راحتی زیر سوال میبریم. اونها نمادهایی مصادره به مطلوب کردن مثل صفحه شطرنج یا خیلی چیزهای دیگه ...

و خیلی جالبه کسانی که در رابطشون تحقیق میکنند و خودشون رو دشمن اونها میدونند اکثرا فقط دارن نمادشناسی میکنن و علائمشون رو پیدا میکنند که به نظر من عین خواسته ی اونهاست. اگه امروز بیایم بگیم مثلا آرم فلان شرکت خودرو ساز که ایران پر از ماشین های اون شرکت خودرو سازه (یعنی ماسون ها اون علامت رو هم مثادره به مطلوب کنن ) اونوقت ما هر جا رو نگاه میکنیم اثری از اونها میبینیم که به نظر من عین خواستشونه . ماسون ها با این گونه تبلیغات وحشت رو در دل عموم ایجاد میکنن و قدرتشون رو بارها بیشتر از چیزی که هست نشون میدن. شاید و البته شاید تو این کارتون فقط با یه هزینه ی 100 دلاری از طراح خواستن این طرح رو تو کارهاش بگنجونه و از این طریق بگن بترسید دشمنان ما و پیروان خدا ما حتی اینجا هم هستیم.
البته نمیخوام بگم همیشه به این صورته ولی بهتون قول میدم همین که تو این 10 ساله اخیر اینقدر تو عموم مطرح شدن و مردم نمادشون رو همه جا میبینن از خواستگاه های فراماسون هاست. که بگن ما همه جا هستیم و قدرت بینهایت داریم که اصلا اینچنین نیست که انشااله به کمک خداوند و با ظهور ولی عصر و آگاه شدن مردم بر اونها چیره میشیم. (و انشاءاله ما با معرفیشون براشون فقط تبلیق نکنیم )
و اون هایی که اخبار این هارو اطلاع می دن و اون تصاویرو نشون می دن و ... دارن تو زمین اون ها و برای اون ها بازی می کنن.
برای همینه که می گم خودمونو بشناسیم و بهشون بشناسونیم که به جای این که از ما به اون ها بپیوندن، از اونا به ما بپیوندن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، onidona ، ehsanagiyan
۳:۲۸, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23

با سلام
اول بابت غلط های املاییم تو پست قبلی معذرت خواهی میکنم . (تبلیغ*) پیشنهاد میکنم اگه واقعا قصد مبارزه با ماسون هاست و انشااله یاری ولی عصر ، بخشی رو در این سایت ایجاد کنید که راهکار های پیشنهادی در رابطه با خودشناسی ، یادگیری علوم و ... وحتی پیدا کردن سرمایه گذار و کارگردان برای ساختن فیلمی زد فراماسونری ( نه مستندی که فقط باعث ترسوندن مردم از ماسون ها باشه) ارائه بدن. فراماسون ها برای یاری رسوندن به دجال با سرعت به جلو حرکت میکنند و ما یک جا نشستیم و دنبال نماد اونها توی کارتونی میگردیم که شاید توی یک قسمتش یک علامتی مشابه علامت اون ها پیدا شده. باید به فکر یه حرکت مؤثر باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، ehsanagiyan
۹:۳۷, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۴/تیر/۹۲ ۳:۲۸)onidona نوشته است:  با سلام
اول بابت غلط های املاییم تو پست قبلی معذرت خواهی میکنم . (تبلیغ*) پیشنهاد میکنم اگه واقعا قصد مبارزه با ماسون هاست و انشااله یاری ولی عصر ، بخشی رو در این سایت ایجاد کنید که راهکار های پیشنهادی در رابطه با خودشناسی ، یادگیری علوم و ... وحتی پیدا کردن سرمایه گذار و کارگردان برای ساختن فیلمی زد فراماسونری ( نه مستندی که فقط باعث ترسوندن مردم از ماسون ها باشه) ارائه بدن. فراماسون ها برای یاری رسوندن به دجال با سرعت به جلو حرکت میکنند و ما یک جا نشستیم و دنبال نماد اونها توی کارتونی میگردیم که شاید توی یک قسمتش یک علامتی مشابه علامت اون ها پیدا شده. باید به فکر یه حرکت مؤثر باشیم.
اگر می خوایم سرمایه گذاری کنیم (مالی و زمانی و ...) بهتره روی شناخت خودمون و ارتقای خودمون و سبک زندگی مون کار کنیم. هنوز نتونسیم اسلام چند هزارساله اجرایی کنیم. وقتی ارزش ها و باورها و ایمانمون تقویت بشه دیگه در برابر هر دشمن و منحرفی وا نخواهیم رفت.
"پیشگیری بهتر از درمان است". ما باید خودمونو واکسینه کنیم، سپس با رفتار و عملکردمون و معرفی الگوها و خودمون به پیروان دشمن و فرقه ها و منحرفین، اونارو دعوت کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: onidona
۱۴:۳۶, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25

با سلام
کاملا موافقم و راهکار دیگه ای که به ذهن من میرسه اینه که همونطور که فراماسون ها بصورت تدریجی زندگی مردم رو وارد مسیر دیگه ای کردن ، ما هم به نرمی مردم رو به مسیر درست برگردونیم. بیایم یه جور دیگه (مطابق با افکار روز مردم) اسلام رو معرفی کنیم یعنی ابعادی رو نشون مردم بدیم که درست دیده نشده و درست تبلیغ نشده . الان وقتی توی یک جمع از انواع عقاید از اسلام صحبت میشه عموما خانم هاای عزیز شاره میکنن به اینکه در سوره ی نساء به مرد ها اجازه ی زدن همسر داده شده یا در رابطه با سهم الارث شبهه های زیادی دارن.
بیایم اینگونه سوالات رو توی این سایت جواب بدیم و این بار با تحجر کمتر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، ehsanagiyan
۱۲:۵۵, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26

من نمیدونم چرا دوستان تو این نماد ها گیر کردند الان همه میدونن که تمام فیلم ها و کارتون ها و حتی بعضی از فیلم های اخیر ایرانی استراتژیکند خیلی از مردم عامی هم اینو میدونن ولی موضوع اینه که ما باید چیکار کنیم واکنشی که وقتی به مردم میگی که مثلا فلان فیلم پر از نماد میگن خب آره ولی حالا که چی موضوع همینه حالا که چی ما باید چی کار کنیم لطفا جواب این سوال رو بدین.....
من فکر میکنم که ما تو یه سری اطلاعات گیر کردیم می گردیم که راجع به خیلی از مسائل اطلاعات بدست بیاریم خب این برای شروع خوبه اما بعد تو یه دور تسلسل گیر می کنیم. فکر میکنین غرب نمیدونه که این نمادها داره رمزگشایی میشه خب چرا ولی اونهم میدونه که کسی کاری نمیکنه سال هاست که همه میدون فلان شرکت مثل nike پشتیبان صهیونیسمه ولی خب بازم مردم میرن میخرن حتی خود ما
بنظرم باید ازین مرحله گذشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۱۵:۱۷, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #27

عکس واسه من باز نشد SadSadSadSadSad
چی هست حالا نماد ؟؟؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]