|
ولادت آقا خامنه اي مبارك
|
|
۱۸:۴۵, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۳۴ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[29فروردين تولد آقاست.حضرت آیت الله سید علی خامنه ای رهبر عزیزمان 74 ساله خواهند شد.که بيش ازبیست سال از این مدت زعامت و رهبری ملت ایران را بر عهده دار بوده اندو هشت سال نیز رییس جمهور ودو سال نیز در خدمت امام وانقلاب در امور دفاع مقدس و انقلاب بوده اند. در این مدت هیچ کس اجازه نداشته است از اموال دولتی جشنی به مناسبت تولد ایشان برگزار کند و حتی افرادی اگر پیدا شده اند و جشن مختصری برگزارکرده اند آقا سخت رنجیده شده اند .
حضرت آیت الله سید علی خامنه ای در روز 29فروردين ماه 1318 برابر با 28 صفر 1358 قمري در مشهد مقدس چشم به جهان گشود. تولد سید علی خامنه ای از آنجا قابل توجه است که وی عمر پربرکت خود را صرف نهال تنومند انقلاب اسلامی کرده است و در سخت ترین شرایط و بحرانها که کوه شخصیت های به ظاهر بزرگ ریزش میکند،قله ایمان ایشان استوار تر گشته و تسلیم پذیری و نرمش را به دامنه اراده اش مجال نیافته است.[/color] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۳, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
انتقاد امام خامنه ای از برگزاری جشن تولد برای رهبری!
![]() انتقاد رهبری از جشن تولد «اين كار غلط است، اين تولد و امثال آن هيچ جشني ندارد، برگزاركنندگان مسئول وقت و عمر و اموالي هستند كه در اين كار صرف و ضايع مي شود. من از كسي كه براي تولد من جشن مي گيرد به هيچ وجه متشكر نمي شوم و او را مسئول زيان هاي اين كار هم مي شناسم»پس از اینکه چند سالی از باب شدن مراسم جشن تولد در روز 24 تیرماه برای رهبر معظم انقلاب از سوی نهادهای مختلف گذشت، اوایل مرداد ماه سال 1386 بود که روزنامه کیهان در مطلبی از قول رهبر انقلاب نوشت: چند سال پيش وقتي براي اولين بار سبدهاي گل و نامه هاي تبريك ميلاد به ايشان رسيد، در چند كلمه خطاب به يكي از نزديكان خويش نوشته بودند «اولاً، مولود اين حقير در تيرماه نيست و ثانياً؛ من و روز تولدم ارزش اين محبت ها را نداريم و اينها موجب شرمندگي من است، در عين حال لازم است از همه آنها تشكر شود.» کیهان در ادامه گزارش خود آورده بود: در اقدامي بيسابقه، امسال در يكي از استان ها به مناسبت سالروز تولد رهبر انقلاب جشني برپا و از برخي مسوولان براي حضور در اين مراسم دعوت كرده بودند. پس از رسيدن اين خبر به آيتالله خامنهاي، ايشان در حاشيه برگهاي كه حاوي آن خبر بود نوشتهاند: «اين كار غلط است، اين تولد و امثال آن هيچ جشني ندارد، برگزاركنندگان مسئول وقت و عمر و اموالي هستند كه در اين كار صرف و ضايع مي شود. من از كسي كه براي تولد من جشن مي گيرد به هيچ وجه متشكر نمي شوم و او را مسئول زيان هاي اين كار هم مي شناسم»... اکنون و پس از گذشت 6 سال از آن تذکر رهبر انقلاب امسال قرار است سپاه شیراز در سالروز ولادت حضرت آیت الله خامنه ای مراسم جشنی را برگزار کند!!! مشاهده بنر تبلیغاتی این مراسم بسیار گویاست. منبع:جام نیوز |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۹:۵۶ توسط omidman.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
فکر نمی کنی یه دو سه ماه دیر تبریک گفتی! (29 فروردین! الان 23 تیره) البته اشکال نداره چون باید از عامل وحدت و مصونیت کشورمون زیاد یاد کنیم. امام خامنه ای تولدت بر همه مسلمانان مبارک
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ولادت امام حسن(علیه السلام)مبارك | *ركن الهدي* | 11 | 5,186 |
۱۱/تیر/۹۴ ۵:۰۸ آخرین ارسال: نورالسادات |
|

![[تصویر: jashnetavallod23492.jpg]](http://www.goyda.ir/images/ejtemaei/Iran/jashnetavallod23492.jpg)