کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*برای آنهایی که نمیتوانند به کربلا مشرف شوند*
۰:۰۷, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
برای آنها که نمی توانند به کربلا مشرف شوند
به پدرم عرض کردم : اکنون که جنگ است و راه بسته است و این توفیق از ما سلب شده، فرمودند : پسرم هر گوشه ای هر جایی چراغی بنام امام حسین (علیه السلام) روشن شد همانجا حرم امام حسین (علیه السلام) است.

به گزارش سرویس وبلاگستان مشرق، حسین مداحی در آخرین پست وبلاگ در کلام دیگران نوشت:

این خاطره را خودم از مرحوم حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمدهادی امینی شنیدم.
ایشان فرمودند :
چند سال از ارتحال پدرم گذشته بود.
[تصویر: 363380_150.jpg]
شب جمعه ای قبل از اذان صبح خواب پدر را دیدم.
دیدم پدرم سرحال و شاداب هستند.

جلو رفتم و بعد از سلام و دست بوسی عرض کردم:
آقا جان! حالا که شما از بین ما رفته اید و عالم برزخ را تجربه کرده اید بفرمایید در بین اعمال دینی کدام یک باعث نجات در عالم برزخ هستند ؟!

پدرم کمی فکر کردند و بعد فرمودند:
فقط زیارت امام حسین علیه الصلاه و السلام

[تصویر: 363379_488.jpg]
به پدرم عرض کردم : اکنون که جنگ است و راه بسته است و این توفیق از ما سلب شده است .
فرمودند :
پسرم هر گوشه ای هر جایی چراغی بنام امام حسین علیه السلام روشن شد همانجا حرم امام حسین (علیه السلام) است.

پی نوشت : ماه رمضان بساط هیئتها برپا می شود . از زیارت ارباب غافل نشویم اگر توان رفتن به کربلا را نداریم ….

از سایت وعده صادق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، heaven ، Night moans ، Aryha ، laanbar1-2-3 ، در جستجوی سختی ، جویای حقیقت ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، صبا ، السا ، یاوران مهدی
۰:۵۵, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ناکام اون شخصیه که کربلا رو درک نکنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، soheyl68 ، در جستجوی سختی ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، صبا ، السا ، یاوران مهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]