|
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
|
|
۲۳:۴۱, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متاسفم از اینکه بعضی از دوستان فکر می کنند اگه توی بحث پست های من رو ویرایش کنند یا اینکه از اول سه بار من رو بن کنند. یا اینکه بیان اینجا و توهین هایی رو که خودشون شروع کردند بندازن گردن من!!!!
آقای النور مگه خود شما نبودید که اومدید اینجا و من رو به ترسویی و فرار متهم کردید؟شما توهین رو شروع کردید یا من؟ شما نبودید که می گفتید که باز ه اطلاعات کمتون رو به رخ کشیدید؟؟!!؟ دوستانی که انصاف ندارند و حتی یکبار هم کتاب ها رو نخوندند لطفا اظهار نظر نکنند و فکر نکنند هم خیلی با دقت و ریز بینی و نکته سنجی جواب دادند شما بشینید اینجا فکر کنید که خیلی با حال دارید جواب می دید و خودتون حرف های همدیگه رو تایید کنید ولی بدونید که بیرون این سایت ملیون ها نفر هستند که حتی یک کلمه از حرف های شما رو قبول ندارند. در پاسخ به دوستانی که خیلی اصرار دارند که آقای رائفی پور فیلم ها رو گفتند نه کتاب ها رو بدونند و بدونند و بدونند که: ایشون با پایه و اساس هری پاتر مشکل دارند. و پایه و اساس هم به کتاب بر می گرده.دیگه فیلم و کتاب اینقدر اختلاف ندارند و باید بگم که پاسخ های اشون واقعا پیش پا افتاده و کوته بینانه بود نمونه اش: این کتاب چرت و پرت بود و هیچ جذابیتی نداشت و فقط چون ماسون ها ازش حمایت کردند چون مطابق با سیاست های اونهاست فروش کرده!!! آخه کی همچین چیزی رو قبول می کنه؟(منظورم یه عقل سلیمه!)کتاب های هری پاتر فروش رو به رشد داشتند یعنی هر کتاب رکورد فروش کتاب قبل رو می شکوند! حالا من سوالم اینه گیریم که ماسون ها حمایت کرده باشند و با پول و سرمایه اونها جلد 1 فروش رفته اگه به قول آقای رائفی پور و شما دوستان و طرفداراش کتاب مزخرفه و جذابتی نداره مردم بیکار بودند یا پول شون رو از سر راه پیدا کرده بودند که به دند بالای جلد های بعدی؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۳, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز در واقع پیشنهادی که شاهنامه می دهد درست مثل پیشنهادی است که تالکین در ارباب جلقه ها داده
یعنی استفاده از اجنه ی خوب در مقابل اجنه ی شر. این مصرع رو ببینید: به نیک اختر و فال گیتی فروز افال گیتی فروز و نیک اختر یعنی چی؟ اینها غیب بینی برادر من! آخه زال روحانی بود یا عارف که این وبيگی ها رو داشت؟ اگر اینطوری بود که اسفندیار که خودش شخصلا دین زرتشت رو منتشر کرد که باید غیب بین تر بود! ما در تمام شاهنامه داریم که چه شخصیت های خوب و چه شخصیت های منفی از پیشگویی و رمالی و غیب بینی استفاده کردند. الان اینها ماسونی اند؟ بعد در مورد سیمرغ هم من که نگفتم این اطلاعاتش رو از کجاش در میاره که شما گفتید موجود کامل و دانایی هس. من می گم چطوری وقتی زال پر رو آتیش می زنه سیمرغ یهو ظاهر می شه و محض اطلاعتون باید بگم که ققنوس توی هری پاتر هم هست!! |
|||
|
۱۰:۵۹, ۱۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۰:۵۳)ehsanagiyan نوشته است: دوست عزیز در واقع پیشنهادی که شاهنامه می دهد درست مثل پیشنهادی است که تالکین در ارباب جلقه ها دادهببین شما مدام دارید از این شاخه به آن شاخه می پرید .... همه چیز در نقطه توحید خلاصه می شود ... خدا پرستان تنها به خدا اتکا دارند .... در این مسیر بعضی اوقات از سوی موجودات نوری هم حمایت می شود ... مثل عصای حضرت موسی و اژدها .... همانند فرشتگان نشان داری که در جنگ به کمک پیامبر آمدند ... 48 انفال ... اسم این ها هیچ وقت جادو نبوده و نیست ... کتاب شهید دست غیب رو بخونید سیمرغ یک موجود افسانه ای هست .... که ویژگی های افسانه ای دارد .... ولی آیا در برابر خدماتش از رستم و زال می خواهد که از خدا روی برگدانند؟؟؟ می خواهد برایشان انسان قربانی کنند؟؟ می خواهد او را پرستش کند؟؟ ولی جنیان و جادوگران این گونه اند ... از خدا می هراسند ... نکته همین جاست ... جنیان و جادوگران برای رسیدن به قدرتشون از خدا دور می شوند و گناه می کنند ...ولی شما رستم رو ببین .... همیشه و همه جا توکلش به خداست و اول از خدا مدد میگیرد ... زندگیش را می کند ... توکلش به خداست ... برای هر کاری هم نیروهای ماورائی خیر به کمکش نمی آیند که در دنیای واقع پیامبران هم اینطور بوده است ... ولی جادوگران تمام قدرت و توکلشان به جنگیری است ... آب می خورند از جنیان می پرسند ... کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب ج 2 صفحه 78 پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است =================== در ضمن به دنبال مغلطه و سفسطه و برداشت شخصی نباشید از شاهنامه ... متن دقیق شعرها را آوردم و نظر رستم و شاهنامه و فردوسی در مورد جادو مشخص است و بحثی نمیماند |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برادر من شما نباید اینقدر به منابعی که خودتون قبولش دارید استناد کنید که...
مثلا شما دارید با یک سنی بحث می کنید برای حقاینیت حضرت علی از حدیث امام صادق استفاده می کنید؟من سوالم اینه که در هری پاتر آیا چوبدستی اش از هری میخواهد که برایش قربانی کند؟ آیا از هری می خواهد که از خدا روی برگرداند؟ شما ایده را گرفته اید و تحریف می کنید؟ آیا این چیزی است که پیامبر گفته؟ یک نکنته هم اینه که ما داشتیم در مورد هری پاتر حرف می زدیم نه حکیم اوبوالقاسم!!! |
|||
|
۱۱:۱۵, ۱۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۱:۲۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۱:۰۶)ehsanagiyan نوشته است: یک نکنته هم اینه که ما داشتیم در مورد هری پاتر حرف می زدیم نه حکیم اوبوالقاسم!!!خوب ... به این می گویند فرار رو به جلو ... چه کسی این حرف را زد؟؟؟؟؟ نقل قول:جادوگری باشه؟شما در بحثتون این مطلب رو پیش کشیدید ... ما هم پاسخ دادیم و مشخص کردیم که شما اشتباه می کنید در این خصوص و فرضتان غلط است ... پس فرار رو به جلو نکنید .... جواب کاملی در مورد ادعال فوق دادیم ... پس شاهنامه قضیش مانند هری پاتر نیست ........... نقل قول:برادر من شما نباید اینقدر به منابعی که خودتون قبولش دارید استناد کنید که...الان من دارم با یک سنی بحث می کنم ؟؟؟ شما شیعه نیستید؟؟؟؟ از دریافت جواب فرار نکنید ... هر وقت با سنی بحث می کردیم از منابع سنی ها استفاده می کنیم .... البته احادیثی که آوردم متواتر است و در منابع سنی ها هم هست ما به دلیل اینکه اکثریت ایران شیعه هستند بنا رو میگذاریم بر اینکه شیعه هستند مخاطبین البته در مورد جادو مسیحیت هم احکام بسیار مشابهی دارد ... نقل قول:من سوالم اینه که در هری پاتر آیا چوبدستی اش از هری میخواهد که برایش قربانی کند؟مغلطه نکن دوست من ... هری پاتر جادوگر است یا خیر؟؟؟ هری پاتر تمام قدرتش و زندگی اش بر اساس خدا پرستی و توکل به خداست ؟؟؟؟ .. هری پاتر هم جادوگر است ... هیچ داعیه ای هم برای این ندارد که نیرویی که دارد از سوی خدای یگانه است ... هری منشا اثر را خودش و جادو می بیند یا خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکته ی کلیدی همین جاست قربانی کردن در جادو هم یکی از اقسام جادو است ... احادیث مشخص است ... کسی که به دنبال حقیقت باشد می بیند |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
1)دوست عزیز این فرار به جلو نیست!
شما یی که داری مغلطه می کنی. دلیلی نداره که یک شیعه یا یک سنی تمامی علمای مذهبشون رو قبول داشته باشه(منظورم امام ها نیست!!!)اونها معصوم نیستند و مثل من و شما اشتباه می کنند. شما هیچ پاسخ دقیقی ندادی د و من کلیه جواب هاتون رو رد کردم چون توی شاهنامه جادو اومده و طرف خیر هم از جادو استفاده کرده نمونه هاش رو هم گفتم. مثل ظاهر شدن سیمرغ و یا پیشگویی و غیب بینی ها. منتها شما دوست داری فقط جاهایی از متن رو که می خوای جواب بدی بقیه اش رو هم انگار که ندیدی زیر سیبیلی رد می کنی! بعد لطفا بحثی رو که توش هیچ دلیل ارائه نکردید یه پیروزی به نام خودتون ثبت نکنید(ما هم مشخص کردیم که شما اشتباه می کنید)راستش ما تشخیصی از جانب شما ندیدیم! جواب شما هم شاید از نظر خودتون کامل بوده. بعد یه چیز دیگه اینکه شما دارید می گید هری بر اساس خدا پرستیه رو باید بدونید که تعریفتون از ضد دین چیه؟ اگه یه اثری توش اسلام نباشه پس حتما ضد اسلامه؟ هیچ حالت دیگه ای وجود نداره؟(این قسمت که می گیدهری پاتر جادوگر است یا خیر؟؟؟ هری پاتر تمام قدرتش و زندگی اش بر اساس خدا پرستی و توکل به خداست ؟؟؟؟ .. هری پاتر هم جادوگر است ... هیچ داعیه ای هم برای این ندارد که نیرویی که دارد از سوی خدای یگانه است ... قربانی کردن در جادو هم یکی از اقسام جادو است ... ) به نظرم شما داری مغلطه می کنی.چون هر کسی هرکسی فقط یک ذره به اندازه یه سر سوزن روی این نوشته تتون تامل می کرد خنده اش می گرفت. |
|||
|
۱۱:۳۵, ۱۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۱:۴۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:دلیلی نداره که یک شیعه یا یک سنی تمامی علمای مذهبشون رو قبول داشته باشه(منظورم امام ها نیست!!!)اونها معصوم نیستند و مثل من و شما اشتباه می کنند.من حرف شهید دست غیب را نیاوردم که ... متن احادیث را آوردم ... راست میگن که کسی که خودش را به خواب زده را نمی شود بیدار کرد ... متن احادیث را آوردم نقل قول:شما هیچ پاسخ دقیقی ندادی د و من کلیه جواب هاتون رو رد کردم چون توی شاهنامه جادو اومده و طرف خیر هم از جادو استفاده کرده نمونه هاش رو هم گفتم. مثل ظاهر شدن سیمرغ و یا پیشگویی و غیب بینی ها.به طور مفصل توضیح داده شد که آن چیزی که شما میگویید جادو نیست و خود فردوسی و رستم چگونه از جادو یاد کرده ... شما فقط و فقط برداشت های شخصیتون رو به عنوان حقائق جلوه می دهید ... خود شاهنامه از جادوگران بد می گوید و هیچ وقت کارهای رستم را به جادو ربط نمی دهد شما فقط برداشت شخصیتون رو میگویید که ما هم مبسوط تفاوتش را گفتیم .... اسم این ها هیچ وقت جادو نبوده و نیست ... کتاب شهید دست غیب رو بخونید سیمرغ یک موجود افسانه ای هست .... که ویژگی های افسانه ای دارد .... ولی آیا در برابر خدماتش از رستم و زال می خواهد که از خدا روی برگدانند؟؟؟ می خواهد برایشان انسان قربانی کنند؟؟ می خواهد او را پرستش کند؟؟ ولی جنیان و جادوگران این گونه اند ... از خدا می هراسند ... نکته همین جاست ... جنیان و جادوگران برای رسیدن به قدرتشون از خدا دور می شوند و گناه می کنند ...ولی شما رستم رو ببین .... همیشه و همه جا توکلش به خداست و اول از خدا مدد میگیرد ... زندگیش را می کند ... توکلش به خداست ... برای هر کاری هم نیروهای ماورائی خیر به کمکش نمی آیند که در دنیای واقع پیامبران هم اینطور بوده است ... ولی جادوگران تمام قدرت و توکلشان به جنگیری است ... آب می خورند از جنیان می پرسند ... مثلا ببینید از دوران ضحاک چگونه تعبیر می کند و فراگیر شدن جادو و دیوان و جنیان را تقبیح می کند چو ضحاک شد بر جهان شهریار برو سالیان انجمن شد هزار سراسر زمانه بدو گشت باز برآمد برین روزگار دراز نهان گشت کردار فرزانگان پراگنده شد کام دیوانگان هنر خوار شد جادویی ارجمند نهان راستی آشکارا گزند شده بر بدی دست دیوان دراز به نیکی نرفتی سخن جز به راز .......................... در خوان چهارم داریم: بر رستم آمد پر از رنگ و بوى بپرسيد و بنشست نزديك اوى تهمتن بيزدان نيايش گرفت ابر آفرينها فزايش گرفت كه در دشت مازندران يافت خوان مى و جام با ميگسار جوان ندانست كو جادوى ريمنست نهفته برنگ اندر اهريمنست يكى طاس مى بر كفش بر نهاد ز دادار نيكى دهش كرد ياد چو آواز داد از خداوند مهر دگرگونهتر گشت جادو بچهر روانش گمان نيايش نداشت زبانش توان ستايش نداشت سيه گشت چون نام يزدان شنيد تهمتن سبك چون در و بنگريد بينداخت از باد خمّ كمند سر جادو آورد ناگه ببند بپرسيد و گفتش چه چيزى بگوى بدان گونه كت هست بنماى روى يكى گنده پيرى شد اندر كمند پر آژنگ و نيرنگ و بند و گزند ميانش بخنجر بدو نيم كرد دل جادوان زو پر از بيم كرد ================== میبنید .. تا نام خدا برده شد جادوگر رنگش می پرد و رستم پی میبرد که با چه موجودی هم نشین شده و سریع میکشدش ... از این برخوردهای رستم با جادوگران خیلی خیلی زیاد داریم تو شاهنامه پس ادعای شما صرفا نظر شخصی است که کارهای رستم رو حمل بر جادو میدانید و فاقد اعتبار است نقل قول:بعد یه چیز دیگه اینکه شما دارید می گید هری بر اساس خدا پرستیه رو باید بدونید که تعریفتون از ضد دین چیه؟من حرفی از اسلام زدم؟؟؟؟ مبنا بر اساس نگرش توحیدی است ... در مورد منشا اثر قدرت در دنیا .... توکل و اتکا به کدامین نیرو عمای ادیان دیگر هم این هری پاتر رو تقبیح کرده اند ... نظر کلیسا که خیلی معروفه .... پس مختص اسلام نیست ======================= تعصب این است که شما فقط و فقط نظرات شخصیتون رو ارائه کنیدو برداشت های شخصیتون رو ... در حالیکه ما متن شاهنامه رو در رد ادعاهای شما آوردیم و از احادیث معتبر روایاتی در تقبیح جادوگری ... حالا شما قبول نکنید مشکل ما نیست |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز فراماسونری با اینکه ما بگیم توی یه اثری دین نیست کاملا فرق داره.
شما برو کتاب های آرمان آرین رو بخون که مثلا فانتزی ایرانیه . توش هم از جادو استفاده شده و هم دین نیست. حالا این فراماسونریه؟ برادر من شما نمی دونید دارید چی کار می کنید!!!منظور من کتاب شهید دست غیب بود که توی هر جوابتون می گید برو مطالعه کن! به جای برو برو گفتن هایی که همیشه از دهان بعضی دوستان می شنویم که ما رو به کتاب های مختلف ارجاع می دن.یک بار خودمون بریم بگیم بابا شاید طرف راست بگه. شما کتاب هری پاتر رو خوندی؟ ارزش هایی رو که ترویج می کنه خوندی؟ایثار و فداکاری و شجاعت؟ مبارزه با نژاد پرستی؟ دوست عزیز شما چرا هر جا که به نفعتونه رو برداشت می کنید؟ آیا همین شما ها نبودید که می گفتید که کلیسا خودش تحت نفوذ ماسون هاست بعد حالا می گید کلیسا با هری پاتر مخالفه و هری پاتر ماسونیه؟ شما کتاب های هری پاتر رو خوندی؟ شاهنامه رو خوندی؟ ارباب حلقه ها روکتابش رو خوندی؟ به خدا قسم که فراماسونری در ایران بیشتر از هر کسی به شما ها مدیونه!! به خدا اونقدر که شماها برای فراماسونری تبلیغ کردید هیچکس دیگه ای توی ایران نکرد. اونقدر که آقای رائفی پور فراماسونری رو تبلیغ کردند هیچکس نکرد!!!بازی بتلفیلد 3 رو که فکر کنم بشناسید!!! هیچکس نمی شناخت اونقدر ازش گفتید و تهران تهران کردید و گفتید ضد ایرانیه تا اینکه همه رفتند خریدنش با اینکه ممنوع شده بود. از بچه های 5 6 ساله تا پیرمزد 70 ساله این بازی رو بازی کردند که فقط ببینن چیه که اینقدر شما ها می گید!!! |
|||
|
۱۱:۵۵, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
برادر من کلا همه چیز فراماسونری است مگر اینکه خلافش ثابت شود،تمام شد رفت
|
|||
|
۱۲:۰۱, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۱۲:۰۶, ۱۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۲:۱۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز فراماسونری با اینکه ما بگیم توی یه اثری دین نیست کاملا فرق داره.1. ببینید آرمان آرین اساسش کیمیاگری است و این خودش باز با جادوی مورد بحث ما فرق دارد ... البته همان هم مشکلات زیادی دارد که در جای خودش می شود بحث کرد روش ... چه اینکه مجوز جلد های بعدی رو نگرفت .... آن هم مشکلات خودش را دارد 2. شما متن دقیق حرف های آقای رائفی رو نیاوردید و من نمیتونم نظر قطعی بدهم .... ولی جادو با کابالا رابطه مستقیم دارد که سطحش خیلی بالاتر از فراماسونری است ... هر چیزی هم 0 و 100 نیست در این حوزه ... هری پاتر و جادوگر حکمشون اینه که جادو رو که در تمام ادیان آسمانی و الهی و ابراهیمی تقبیح شده است را مباح نشان بدهد .... نشان بدهد افرادی که ادیان الهی آنها را محکوم به مرگ کرده اند و مشرک دانسته انئد منجیان آخرالزمان هستند .... همین زمینه ساز پذیرش افکار منحرف دیگر را به مرور فراهم می کند نقل قول:شما برو کتاب های آرمان آرین رو بخون که مثلا فانتزی ایرانیه . توش هم از جادو استفاده شده و هم دین نیست. حالا این فراماسونریه؟متن احادیث رو نقل کردم ... گفتم بیشترش رو هم می خواهید منبعش آنجاست نقل قول:شما کتاب هری پاتر رو خوندی؟متاسفانه و یا خوشبختانه تمام کتاب های مذکور را خوانده ام.... تمام هنر شیطان در تمام اعصار همین مخلوط کردن حق و باطل بوده است ... مبارزه با نژاد پرستی را نشان میدهد ... ولی از آن طرف تفکرات الحادی را ترویج می دهد .... بحث سر همین است نقل قول:آیا همین شما ها نبودید که می گفتید که کلیسا خودش تحت نفوذ ماسون هاست بعد حالا می گید کلیسا با هری پاتر مخالفه و هری پاتر ماسونیه؟شما گفتید که اسلام تنها این نظر رو دارد ما هم گفتیم نه .... بعضی چیزها انقدر تابلو است که کلیسای منحط و مسیحیت تحریف شده هم نمیتواند آنرا قبول کند ... نقل قول:شما کتاب های هری پاتر رو خوندی؟تمام کتاب های تالکین و هری پاتر را خوانده ام .... شاهنامه را هم برگردانش را خوانده ام و اکثر قسمت های مهمش رو شعرش را هم خوانده ام نقل قول:هیچکس نمی شناخت اونقدر ازش گفتید و تهران تهران کردید و گفتید ضد ایرانیه تا اینکه همه رفتند خریدنش با اینکه ممنوع شده بود.از همون روز اول ممنوع بود ... ربطی به افشاگری ها نداشت ... نقل قول:به خدا قسم که فراماسونری در ایران بیشتر از هر کسی به شما ها مدیونه!! به خدا اونقدر که شماها برای فراماسونری تبلیغ کردید هیچکس دیگه ای توی ایران نکرد.لابد یزید هم مدیون ما شیعه هاست و هیئت های مذهبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما داریم رسوایش می کنیم یا ....؟؟؟؟ اینکه دانشگاههای ما دروس میکروب شناسی برگذار می کند و فرهنگ سازی میکنند در مورد بیماری ها تبلیغ بیماری هاست؟؟؟ یا واکسینه کردن جامعه؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ | خاک | 281 | 236,157 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۷ آخرین ارسال: alibmk |
|
| باربی و هری پاتر اسطوره یا نفوذی های غرب در خانواده ها | vahrakan | 0 | 3,205 |
۱۹/دی/۹۴ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| نگاهی به فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ" | منتظران موعود | 6 | 6,924 |
۱۶/آبان/۹۲ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: Rahil... |
|