|
اثر انگشتها! (ویژه انتخابات)
|
|
۱۶:۴۷, ۲۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۱ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
(بسمه تعالی)
![]() به تعدادی اثر انگشت، محض کور کردن دشمن و دل شاد کردن امت و دل امام زمان نیاز مندیم! فارق از اینکه که به چه کسی رای داده و اصلا رای داده یا نه!(منظور سفید دادن می باشد) فقط اثر انگشت شما را به بالاترین قیمت خریداریم! اثر انگشت منقش منقش به جوهر انتخاب خود را در این محل همراه با یک جمله در رثای انتخاب خود قرار دهید! در آخر به بهترین اثر انگشت جایزه ای اهدا می شود! ![]() پیشاپیش منتظر اثر انگشت شما دوستان عزیز می باشیم! |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان بیاین یه دعای دست جمعی کنیم که توی این انتخابات واقعا کسی که اصلحه انتخاب شه و کشورمون دست نااهلها نیوفته...
واقعا لحظات سختیه!!! ______________________________ البته اثر انگشت من رفته و اصن یادم رفت که ازش عکس بگیرم |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام، وقتی تاپیکو خوندم اثر جوهر کاملا پاک شده بود حضور مردم واقعا عالی و خیره کننده بود مثل همیشه و منم مثل رای اولی ها ذوق زده ![]() نمیدونم چرا ولی امسال نگرانیم بیشتر شده نسبت به سالهای قبل تو سخنرانی اخیری که از استاد رائفی پور شنیدم گفته بودن که کسی که منتخب میشه دست رو قرآن میذاره و میگه قسم میخورم با تمام وجود تلاش کنم انشاءالله که هر کدوم از کاندیداها رای آورد با تمام وجود در راه اسلام و مسلمین و آبادانی ایران و رفاه ایرانیان تلاش کنه الهی آمین |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() ولی جدا قشنگترین جمله ای که امروز شنیدم جمله اقا بود که وقتی خبرنگاره از اقا سوال کرد در مورد حرف امریکاییها که انتخاباتو قبول ندارن اقا گفت به درک که قبول ندارن هنوز هنوزه دارم با جمله اقا کیف میکنم یاعلی. |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ما عصری رفتیم که مثلا خلوت باشه زود رای بدیم و بر گردیم ساعت 8 رفتیم 10 رای دادیم و اومدیم ... میخاستم وضو بگیرم هر کاری میکردم پاک نمیشد به سختی پاکش کردم ...نصفه پوست انگشتم رفت ![]() |
|||
|
|
۸:۳۸, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دیروز که رفتیم رای بدیم ینقد برام حس خوبی داش که نگو از کوچیک و بزرگ ، حتی تو کالسکه و رو دوش و اغوش و ... بچه اورده بودن. میگفتن باید از الان به این بچه ها یاد بدیم ولی بدونین هر یدونه رای نشون دهنده یک نف هست برای کشورمون. با امید به ایرانی اباد و سر افراز. راسی جوهر ما که همونجا سر دومین کاغذ از بین رفت. ![]() یاعلی
|
|||
|
|
۸:۴۸, ۲۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۲ ۱۱:۰۲ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یادم رفت از اثر انگشتم عکس بگیرم!!!!!!!!!! نقل قول:وقتی خبرنگاره از اقا سوال کرد در مورد حرف امریکاییها که انتخاباتو قبول ندارن واقعاً جمله خیلی زیبایی بود ، منم خیلی باهاش حال کردم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 5033z6g4jfeq9i2c6dva.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/5033z6g4jfeq9i2c6dva.jpg)

![[تصویر: taktemp_13712064621.jpg]](http://up.taktemp.com/uploads/taktemp_13712064621.jpg)