|
توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام
|
|
۱۲:۱۷, ۲۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۳۰ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا قمر بنی هاشم
السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم سلام به همه دوستان و همسنگران: در استانه سال نو هستیم و ایام شهادت مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها... [b]ختم 14000صلوات توسل به باب الحوائج جهت تعجیل در فرج و [b]؟؟؟ این تاپیک مخصوص کسانی هست (مثل من ) که وقتی به پشت سرشون نگاه میکنن می بینند یکسال دیگر هم گذشت و جز شرمندگی چیزی ندارند... از این میترسند که دوباره سالی دیگه بیاد و دوباره همون عقبگردها و در جا زدنها تکرار بشه... کسانی که از ته دل می خواهند یار و یاور امام زمانشون باشند ولی دستشون خالیه... کسانی که دوست دارند همیشه نگاه مهربان اقاشون و لبخند رضایتشون سایه سار وجودشون باشه ولی باز... تو این پست خونده بودم: نقل قول:میدانید تخصص ابالفضل چیست؟؟؟؟؟؟ [b]این تاپیک دخیلی هست به دامان باب الحوائج اباالفضل العباس(علیه السلام)... توسل ویژه ای هست به پیشگاه مقدس ایشان...
[/b] [b]برای اینکه بگیم: "اقا جان خودت ما رو تربیت کن" دوستانی که مایلند در این توسل شرکت کنند تعداد صلواتشون رو اعلام کنند ان شاءالله تو این تاپیک چندین دوره ختم انجام بشه و مشمول عنایت ویژه قمر بنی هاشم علیه السلام باشیم پیشاپیش سال نو رو خدمت همه عزیزان تبریک میگم +عرض تسلیت ایام فاطمیه و پیشاپیش از حضورتون در این تاپیک تشکر میکنم (حقیر تا 10 فروردین دسترسی به اینترنتم کمه..از دوستان شرکت کننده تقاضا دارم خودشون تاپیک رو مدیریت و تعداد صلواتها رو حساب کنند...ان شاءالله اگر عمری باقی بود بر میگردم و در خدمتتون هستم) التماس دعا ان شاءالله 5000 صلوات با "وعجل فرجهم" |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۰, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۲۳:۳۳ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
[b]حسین فریاد می زند: "هل من ناصر ینصرنی؟" و من درحالی که نمازم قضا شده است می گویم: لبیک یاحسین! لبیک... حسین نگاه می کند لبخندی می زند و به سمت دشمن تاخت می کند... و من باز می گویم: لبیک یاحسین! حسین شمشیر می خورد من سر پدرم داد می زنم و می گویم: لبیک یا حسین! حسین سنگ می خورد، من در مجلس غیبت می گویم:لبیک یا حسین! لبیک ... حسین از اسب به زمین می افتد عرش به لرزه در می آید و من در پس خنده های مستانه ام فریاد میزنم: لبیک... حسین رمق ندارد باز فریاد میزند: هل من ناصر ینصرنی؟ من به دوستم دروغ میگویم و باز فریاد می زنم: لبیک... حسین سینه اش سنگین شده است، کسی روی سینه است، حسین به من نگاه می کند می گوید: تنهایم یاریم کن... من گناه می کنم و باز فریاد می زنم: لبیک... خورشید غروب کرده است... من لبخندی می زنم و می گویم: اللهم عجل لولیک الفرج... حسین به مهدی نگاه می کند و می گوید: "مهدی من کسی را نداشتم که بگوید سرباز توئم من کسی نبود یاریم کند و ادعا کننده ای هم نبود تو از من مظلوم تری..." به چشمان مهدی خیره می شوم و می گویم: "دوستت دارم تنهایت نمی گذارم..."مهدی به محراب می رود و برای گناهان من طلب مغفرت می کند... مهدی تنهاست...حسین تنهاست |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم "اقا جان خودت ما رو تربیت کن" 300صلوات ان شاالله |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
با سلام و قبولی عزاداری هاتون
یا علمدار، ذکر همه ی منتظران ! امشب همه همنوا با تمامی عزاداران حسینی و منتظران مهدوی، جهت سلامتی و تعجیل در فرج مولای عزادار و غریبمان، به دامان حضرت عشق، ابالفضل العباس متوسل می شویم با ذکر 133 مرتبه : یا کاشف الکرب عن وجه الحسین،
اکشف کربنا بحقّ اَخیک الحسین !! ابالفضلیاش، بسم الله... |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
عباس تو سر لشکر گردان یمینی هم فخر سمایی و هم شاه زمینی هرجا ادبت وصف شود خلق بگویند الحق ثمری ز حیدر و ام بنینی
100صلوات
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
انشاا...این بنده حقیر313صلوات....التماس دعا
|
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا اباالفضل العباس
500 صلوات با عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱:۵۷, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
به امید اینکه کاشف الکرب عن وجه المهدی ها از بین این جوانان مخلص باشد... اللهم عجل لولیک الفرج انشاالله 723 صلوات مجموع صلوات: 65000 |
|||
|
|
۸:۰۶, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
ان شا الله 110 صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
ان شاالله سهم بنده 1400 صلوات ....
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
بسم الله
السلام علیک یا قمر بنی هاشم السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم اقا جان خودت ما رو تربیت کن" یا کاشف الکرب عن وجه الحسین به حق کاشف الکرب عن وجه الرّسول اجعلنا کاشف الکرب عن وجه المهدی ان شاء الله300صلوات با عجل فرجهم میفرستم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سه حديث فوقالعاده درباره حضرت مسيح عليه السلام | راوی110 | 0 | 1,030 |
۴/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,890 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,965 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,352 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,102 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| تصاویر پس زمینه ویژه شهادت حضرت رقیه(سلام الله علیها) | arax2015 | 0 | 1,312 |
۲۶/آبان/۹۴ ۱۲:۱۲ آخرین ارسال: arax2015 |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,124 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|