کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر دلت گرفته به این شماره زنگ بزن !
۱۹:۳۷, ۲۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۱ ۲۱:۱۳ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این روزها داشتن یک دوست خوب و آدم مطمئنی که حرف دلت را بشنود، نعمت بزرگی است و باید قدر آن را دانست. آیا تاکنون فکر کرده‌ایم که در اوج لحظه‌های تنهایی، چه کسی می‌تواند آرامش‌بخش زندگی باشد؟

دیروز خیلی کلافه بودم. دلم می‌خواست با یک نفر حرف بزنم. داشتم توی گوشی‌ همراهم شماره آدم‌ها رو نگاه می‌کردم که چشم به اسم یکی از دوستان افتاد. پیامکی زدم و گفتم دلم گرفته، پاسخ داد:
این که غصه نداره! به این شماره زنگ بزن، فقط نپرس کیه که نمی‌گم. اگر زنگ بزنی خیلی خوشحال می‌شه، سلام من رو هم برسون.

[تصویر: 006.jpg]

اولش دو دل بودم اما دل را زدم به دریا و شماره‌ای که نوشته شده بود را گرفتم. صدایی آن سوی خط گفت: زائر گرامی! پس از عرض سلام به محضر مبارک امام رضا علیه‌السلام، به روضه منوّره مرتبط خواهید شد، اللهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی(علیه السلام).

ارتباط با حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) شماره تلفن: 05112003341

احساس می‌کردم دستانم به پنجره فولاد رضا علیه‌السلام گره خورده است و حضرت از پشت شبکه‌های پنجره فولاد، دستان مرا به گرمی می‌فشارد.

دیگر بهتر از این نمی‌شد، ذوق‌زده شده بودم! تجربه این لحظه ناب، شگفتی خاصی برایم داشت و شاید آرزوی هر عاشقی باشد که بخواهد عاشقانه و عارفانه با مولای خویش سخن بگوید. انگار امام رئوف داشت حال مرا می‌پرسید …

[تصویر: 007.jpg]

این صدای من نبود که می‌آمد، صدای دلم بود که داشت با پنجره فولاد ثامن الحجج علیه‌السلام درد دل می‌کرد.

یا ضامن آهو! دعا کن برایمان که دل در گرو مهر تو بسته‌ایم.

[تصویر: 008.jpg]

این عشق مثل باد صبا منتشر شده‌ست
این آفتاب در همه‌جا منتشر شده‌ست

مثل كبوتران حرم، سایه‌ی شما
در بیت، بیت دفتر ما منتشر شده‌ست

این آفتاب شعله‌زده، سمت آسمان
این آفتاب تا به كجا منتشر شده‌ست

آیینه‌های این حرم از عشق ما پر است
این آفتاب در همه‌جا منتشر شده‌ست

در این حرم برای همیشه دعای ما
در انعكاس آینه‌ها منتشر شده‌ست

حالا هزار اشك، هزاران دعا و بغض
دور ضریح پاك شما منتشر شده‌ست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، یا صاحب الزمان ، sogol67 ، black ، بچه شیعه ، راحیل ، Havbb 110 ، mahdyshr ، reyhan ، sarallah ، وحید110 ، حسن عزتي ، meshkat ، fatemeh ، yamin ، جویای حقیقت ، aboutorab ، شیدا ، aminrafael3 ، MohammadMeraj
۱۹:۵۲, ۲۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار

چند روز پیش تو دانشگاه بودم خیلی هم سرم شلوغ بود (توی هفته پژوهش بود منم مسئول نمایشگاه بودم کلی کار رو سرم ریخته بود و فکرم خیلی مشغول بود)که مامانم بهم اس ام اس داد گفت یه نفر کارت داره ولی نپرس کیه بهش زنگ بزن(همین شماره رو هم نوشته بود!) !

اول فکر کردم یکی از دوستای قدیمی،فامیلی کسی هست تو اون شلوغی نمایشگاه اول بیخیال شدم گفتم مامانمم وقت گیر اورده تو این وضعیت بعد گفتم نه بذار زنگ بزنم ببینم کیه!
زنگ زدم.........وقتی وصل شد ......انگار آب یخ ریختن روم
اولین بار بود که به جای چشمم دلم بود که بغض کرد..
ده دیقه همینجوری گوشی دستم بود و ساکت بغض کرده بودم!!

یا امام رضا......خیلی غریبی خیلـــــــــــــــــــی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، علمدار133 ، راحیل ، Havbb 110 ، mahdyshr ، sarallah ، حسن عزتي ، fatemeh ، شیدا ، aminrafael3 ، MohammadMeraj
۱۶:۰۲, ۲۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۱ ۱۶:۰۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #3
آواتار
شماره تلفن ارتباط مستقیم با حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله علیها)
02517175555
التماس دعا

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، fatemeh ، جویای حقیقت ، شیدا ، aminrafael3 ، MohammadMeraj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا