|
ذکر به مناسبت عید الله الاکبر
|
|
۱۳:۳۶, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. .. عید غدیر مبارک ![]() حسن بن راشد گوید: به امام صادق(علیه السلام) گفتم: آیا مسلمانان بجز آن دو عید، عید دیگری هم دارند؟ فرمود: بله، بزرگترین و بهترین عید. گفتم: کدام روز است؟ فرمود: روزی که امیرمؤمنان بعنوان پرچمدار مردم منصوب شد. گفتم: فدایت شوم در آن روز سزاوار است، چه کنیم؟ فرمود: روزه بگیر و درود برمحمد و آل او بفرست و از ستمگران به آنان برائت بجوی، زیرا پیامبران به جانشینان دستور می دادند که روزی را که جانشین انتخاب می شود، عید بگیرند. مصباح المتهجد: 680. . . . ---------------------------------------------------------------------------------------------------- . امروز 50 تا : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم +50 تا : اللهم العن الجبت و طاغوت +10 تا : الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أمیر المؤمنین علی (علیه السلام) . . ان شاء الله ادامه دهیم... رفقا بسم الله....
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۴, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم العن الجبت و طاغوت الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أمیر المؤمنین علی (علیه السلام) |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار | انتصـار | 18 | 9,099 |
۱۶/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۱ آخرین ارسال: انتصـار |
|

![[تصویر: siPgzx_535.jpg]](http://media.afsaran.ir/siPgzx_535.jpg)