کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز کوروش بزرگ بر شما گرامی باد
۱۵:۱۳, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۲۰:۱۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[align=START]روز کوروش بزرگ بر شما گرامی باد[align=START]
روز کوروش بزرگ روز ۷ آبان (۲۹ اکتبر) است که تاریخ نویسان آن را روز ورود کوروش به بابل و صدور منشور کوروش می‌دانند.
[تصویر: %D8%B1%D9%88%D8%B2-%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B41.jpg]
این روز به پیشنهاد سازمان بین المللی نجات پاسارگاد٬ انتخاب و نام‌گذاری شده است.
این روز به مناسبت پایان تصرف امپراتوری بابل به دست سپاه هخامنشیان (۲۹ اکتبر سال ۵۳۹ پیش از میلاد) و پایان دوران ستمگری در جهان باستان انتخاب شده‌است.
۲۵۴۴ سال پیش در همین روز اعلامیه تاریخی کوروش بزرگ در زمینه حقوق افراد و ملل انتشار یافته بود که نخستین سنگ بنای یک دولت جهانی با منافع مشترک بشمار می‌آید.
[تصویر: 450px-Olympic_Park_Cyrus.jpg]تندیس کوروش بزرگ در پارک المپیک شهر سیدنی که همزمان با روز کوروش نصب گردید [تصویر: 2037155826202214.jpg]

برگرفته از http://www.shahrekhabar.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، MiladYLH ، Hamid.f ، mohammadhadi ، مفقود الاثر ، Imam12 ، Reza71 ، بچه شیعه ، black ، محمود ، پارمیس
۱۷:۴۰, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۷:۵۱ توسط Hamid.f.)
شماره ارسال: #2
آواتار
این پست جای تقدیر دارد.تشکر

[تصویر: a9zdwka9chrgjjtkieh7.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Reza71 ، بچه شیعه ، محمود
۲۱:۱۰, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
روزی به نام «کوروش بزرگ» در هیچ تقویم بین اللملی ثبت نشده است.

چند سالی است که از روز ۲۹ اکتبر میلادی برابر با ۷ آبان خورشیدی، چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی و حتی سیاسی ایران، به عنوان روز جهانی کوروش بزرگ یاد می‌شود. گویا اولین با
...

ر در اوایل دهه‌ی ۸۰ خورشیدی «انوشیروان کیهانی‌زاده» روزنامه‌نگار روزنامه‌ی شرق و تاریخ‌نویس این نشریه، در ستونی به نام «روزنامک» به این مسئله اشاره کرد. ایشان مدعی شده بود که این روز در تقویم بین‌المللی به نام (sirius day) و جهت بزرگ‌داشت یاد و نام کوروش بزرگ پادشاه هخامنشی، نام‌گذاری شده است.
----------------
برای اینکه به دور از جار و جنجال‌ها و حب و بغض‌های رایج در فضای مجازی، صحت و سقم این موضوع برایمان روشن شود، در اولین قدم با کلید‌واژه‌ی (sirius day) به جستجو پرداختم. هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد! بعد فرض را بر اشتباه آن روزنامه‌نگار گذاشته و واژه‌ی (Cyrus day) را جستجو کردم. باز هم به جز چند وبلاگ و سایت ایرانی و اکثراً ناسیونالیست افراطی، چیزی بدست نیامد! در آخر و به جهت اطمینان کامل، با ترکیب‌های 29 نوامبر و اسامی این روز، گوگل را زیر و رو کردم. ولی دریغ از یک نتیجه‌ی دلگرم کننده!
به همین خاطر به سایت‌های خودِ سازمان ملل، یونسکو و سایتی که مهمترین روزهای نام‌گذاری شده‌ی بین‌المللی رو نوشته بود، سر زدم. نتیجه این بود:

سایت یونسکو: 29 اکتبر، مصادف با هیچ مناسبتی نیست:

http://www.unesco.org/new/en/unesco/even...onal-days/

مهم‌ترین روزهای بین‌المللی سال: 29 اکتبر، مصادف با هیچ مناسبتی نیست:

http://ngureco.hubpages.com/hub/Worlds-I...vance-Days

سایت سازمان ملل: از 24 تا 30 اکتبر، «هفته‌ی خلع سلاح» نام گرفته است:

http://www.unac.org/en/news_events/un_days/international_days.asp

عکس‌های گرفته شده از این صفحات برای دوستانی که حال باز کردن لینک‌ها را ندارند، بصورت واضح و نشانه‌گذاری شده قرار گرفته!
--------------
و اما سخن آخر:
دوستان و یاران گرامی؛ ما ایرانی‌ها آنقدر سابقه‌ی فرهنگی و تمدنی داریم که نیاز به دروغ و شایعه‌پردازی جهت اثبات حقانیت فرهنگی‌مان نداشته باشیم. این‌گونه حرکات و تاریخ‌سازی‌ها مختص کشورهای تازه تأسیس که در همین 2، 3 قرن اخیر شکل گرفته‌اند، می‌باشد. باز هم باب گفتگو در این زمینه بسته نیست. کسانی که به این قسم موضوعات علاقه‌مندند، شخصاً در این رابطه تحقیق کنند و اگر مدرک مستندی پیدا کردند، ارائه دهند. همین‌جا به نام خود آنها برای همه‌ی دوستان به اشتراک می‌گذاریم. فقط خواهشمندیم از سایت‌ها و وبلاگ‌های معلوم‌الحال ایرانی که به قصد ترویج! فرهنگ ایران باستان، به زبان‌های انگلیسی و دیگر زبان‌های غیر پارسی، چنین مطالب کذبی منتشر می‌کنند، به عنوان سند استفاده نکنید!

[تصویر: 376222_538002092880122_1367735195_n.jpg]

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، عبدالرحیم ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، mohamad ، mahdy30na ، یا ثارالله ، rastin ، وحید110 ، محمود ، Lord_Contemno ، SAViOR ، فاطمه خانم ، aboutorab ، محب الزهرا ، حسن.س. ، saloomeh ، MAHDI59 ، حسن عزتي ، ANTI satan ، m.hossein
۲۱:۱۹, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
حتما باید یه وقت ملاقات با یه تاریخ شناس داشته باشید. خیلی چیز ها در سایت های بالا ثبت شده نیستند . میترسم مدرک بیارم و شما بگید که این سایت ها ضذ اسلامی و ضذ ایرانی هستند !!!!

بنده به عنوان یه ایرانی ، واقعا افتخار میکنم که یک روز از سال رو به ایشون اختصاص بدن. شما هم که نظر خودتون رو دارید ، متحرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، محمود ، Reza71 ، Tohid_Prince ، پارمیس
۲۱:۲۲, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
نه خب؛اگر شما مدرک معتبری و مستندی از این موضوع دارید ارائه کنید..
من اگر اشتباه کرده باشم،از شما ممنون میشم من رو از اشتباه در بیارید..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mahdy30na ، یا ثارالله ، محمود ، SAViOR ، aboutorab
۲۱:۴۷, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #6
آواتار
[align=START]مطالب یه وبلاگ .
[/align]
[align=START]
[/align]
[align=START]دوباره 7 آبان فرا رسید و گرامی داشت های این روز که با عناوینی چون «زادروز کوروش» یا «روز حقوق بشر» در همه جا پخش گشته است ولی بر اساس مطالعات اخیرم و آنچه خوانده ام

7 آبان یا 29 اکتبر زادروز کوروش بزرگ نیست

بلکه این تاریخ ، زمانی است که کوروش به شهر بابل وارد شده است و پادشاه آن جا- نبونید- را بازداشت و یهودیان اسیر در زندان های بابل را آزاد ساخته است. رجوع کنید به :http://en.wikipedia.org/wiki/October_29
[/align]
[align=START]با این حال برخی دیگر نیز این روز را روز نکوداشت حقوق بشر می دانند به گونه ای که باز هم با مراجعه به تارنمای « ویکی پدیا » می توان پی برد کهروز حقوق بشر(Human Rights Day) روز 10 دسامبر است.

رجوع کنید به :http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Rights_Day
[/align]
[align=START]
  • حالا تکلیف ما ایرانیان چیست و اصلا چرا 7 آبان با این عناوین «زادروز کوروش» یا «روز حقوق بشر» مورد توجه قرار گرفته است ؟
[/align]
[align=START]از دیدگاه من ، نبود یک روز رسمی و دقیق که تمام این شک ها را برطرف کند مسبب بهره جویی عده ای فرصت طلب گشته است و یا شاید هم به دلیل نبودن چنین روزی در تقویم ونیاز به نکوداشت این روز فرخنده و خجسته در تاریخ ایران زمین عده ای از میهن پرستان باعث بر سر زبان افتادن این تاریخ شده اند در صورتی که با مراجعه با منابع گفته شده در بالا می توان بی اساس بودن این برچسب گذاری ها را درک کرد.[/align][align=START]با نگاه خوشبینانه به این اتفاق می توان حداقل به صورت ملی-میهنی این روز را روز واقعی حقوق بشر دانست ولی باز هم باید از بزرگنمایی این تاریخ با عناوین نامربوط خودداری کرد.[/align]
------------------------------------------------------------

این نوشته در از تارنمای

هفت کشور برداشت شده است:
[align=START]ممکن است تصور غلطی وجود داشته باشد که هفتم آبان را زاد روز کوروش بزرگ بداند.[/align][align=START]اما باید توجه داشت که هم زمان با نگارش منشور حقوق بشر کوروش در ٧ آبان (٢٩ اکتبر) این روز از طرف کوروش دوستان به عنوان «روز بزرگداشت کوروش» نام گذاری شده است. ایده و پیشنهاد این روز برای بزرگداشت کوروش از جانب «سازمان بین المللی نجات پاسارگاد» صورت گرفت.[/align]
در افسانه ها و اسطوره های ایرانی، روایات و شخصیت کیخسرو نزدیک به کوروش هخامنشی است. روایت های فریدون هم بی پیوند با کوروش نیست. اما به عقیده برخی از پژوهشگران شرایط زمانی داراب در افسانه های ایرانی نزدیک به کوروش هخامنشی می باشد و با توجه به این موضوع، امکان دارد حقایقی درباره ی کوروش بزرگ یافت شود. از همین رو می گویند «چهارم شهریور» زادروز کوروش بزرگ است. اما نباید فراموش کنیم که شرایط داراب بیشتر به داریوش هخامنشی می خورد.
[align=START]به هر حال در گاهشماری ایرانی روز چهارم هر ماه «شهریور» نام دارد و شهریور به معنای «پادشاهی آرزو شده» می باشد.[/align][align=START]حیف است در شهریور روز از شهریور ماه؛ از پادشاهی که در طول تاریخ آرزوی بشر بوده است، یادی نکنیم.[/align]----------------

شاید ادامه داشته باشد

قربونش برم هر چی سرچ میکنی ، فارسی انگلیسی ، همه از دم فی*ل*تره. خاک تو سرش

چیزی که من تونستم پیدا کنم این بوده که این روز رو برای احترام به کوروش انتخاب کردن کار زیبایی بوده. اصلا اگه نبود هم باید درست میکردن که از یاد نره. نوشتید تاریخ سازی ؟ ما کجا تاریخ سازی کردیم. مثل بقیه بزرگان واسشون مراسم گرامی داشت گرفتیم . این که خیلی خوبه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Reza71 ، پارمیس
۲۲:۳۰, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
مطالب ویکی پدیا رو که اکثراً کاربرانش می گذارند؛
وبلاگها هم که به عنوان منابع معتبر در محیط اینترنت مطرح نیستند؛
منابعی که من گذاشتم رو ببینید!
سایت سازمان ملل؛یونسکو و ... !
من هم مثل شما ایرانیم و به گذشته کشورم افتخار می کنم؛اما چنین روزی در تاریخ ثبت نشده...بهتره با هوشیاری به شایعه پراکنی ها خاتمه بدیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، rastin ، saloomeh ، وحید110 ، محمود ، SAViOR ، فاطمه خانم ، aboutorab ، حسن.س.
۲۲:۵۳, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
اگه بالارو خونده باشید ، بنده هم همینو گفتم و همچنین گفتم خیلی خوبه یک روز واسش تعیین کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، محمود ، Reza71 ، پارمیس
۵:۵۴, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
تفرقه؟
مراقب جمله تفرقه بینداز و حکومت کن باشید
درسته که مدتی است که عده ای کورش را علم کردند ولی این دلیلی نمیشه که مخاف او باشیم ( که البته مخالفت هم شاید نیست دارید منظورتونو میرسونید که همچین روزی تو تقویم ثبت نشده)
در کل مراقب تفرقه افکنان باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا