کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقدیر ناچیز"
۱۰:۴۸, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و عرض ادب

بسم رب امیرالمومنین (علیه السلام)
[تصویر: 21225113974204761032341691114182192751160.jpg]
عید غدیر، عید الله اكبر و عید آل محمد و ارزشمندترین و والاترین عید اسلامى‏است. هیچ روزى در طول سال، فرخنده ‏تر و مبارك‏ تر از این روز مقدس نزد شیعیان اهل‏ بیت نیست. امام صادق سلام الله ‏علیه مى‏فرماید:
«ان یوم غدیر خم بین الفطر و الاضحى و الجمعه كالقمر بین الكواكب...»؛ روزعید غدیر خم در میان سه عید فطر و قربان و جمعه، مانند درخشندگى ماه در میان ‏ستارگان است. چه تعبیر ظریفى امام دارد كه عید غدیر را تشبیه به ماه كرده است و دیگر اعیاد را به ستاره؛ زیرا در این روز بزرگ بود كه خداوند اعلام كرد: امروز دین را بر شما تكمیل كردم و نعمتم را بر شما به اتمام رساندم «الیوم اكملت‏ لكم دینكم و اتممت علیكم نعمتى و رضیت لكم الاسلام دینا»؛ نعمت ‏بزرگ اسلام كه از هر نعمتى ارزنده ‏تر و گرانبهاتر است، كامل نمى‏شود و محقق نمى‏گردد جز با ولایت على‏علیه السلام « و ما نودى بشى‏ء مثل ما نودى بالولایه‏».
بدينوسيله به اطلاع دوستان و بزرگواران و كاربران سايت بيداري انديشه مي رسانم

به زيباترين جمله اي كه درباره« غدير خم » ارسال شود يك هديه كوچك ارسال مي شود

لطفاً جمله ي ارسالي شما كوتاه باشد .

نكته "

« هديه به صورت شارژ همراه يا ايرانسل به بهترين و زيباترين جمله ارسال مي گردد «
انتخاب بهترين و زيباترين جمله هم با خود شما بزرگواران عزيز مي باشد كه با تشكر از دوستان انتخاب مي شود .[/b]

[b]موفق و سربلند باشيد
يا علي عليه السلام [/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، فاطمه خانم ، ELENOR ، ترنم ، AMINI ، ضحی ، حسن عزتي ، rahgozar.f ، saloomeh ، mhvvhm ، مفقود الاثر ، AFG Shia ، شیدا ، parisan ، شهیدطیبه واعظی ، Ramin_Ghn ، Agha sayyed ، fazel ، SAViOR ، mahdy30na ، shafagh_mah ، elnaz alavi ، حقیر ، ساقی ، سدرة المنتهی ، تفکر ، Farzaneh ، محب الزهرا ، farzad313 ، ali0077
۱۴:۴۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله

غدیر کربلای عوام بود و کربلا غدیر خواص در غدیر با انکه بیعت گرفته شد جفا شد و در کربلا با انکه بیعت برداشته شد وفا شد
لبیک یا حسین زمان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، saloomeh ، rastin ، aboutorab ، فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، AFG Shia ، شیدا ، یوسف خان ، شهیدطیبه واعظی ، یا زهرا(س) ، fazel ، Braveheart ، SAViOR ، دل خسته ، shafagh_mah ، سرباز سید علی ، elnaz alavi ، حقیر ، 135 ، 60.atefeh ، یا ثارالله ، Farzaneh ، آوای انتظار ، sayed reza ، farzad313 ، yektasepas ، reyhaneh.sh ، ali0077
۲:۲۰, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
[b]غدير بركه راكد نيست، چشمه ي جوشان زندگاني است كه آب از دل آن مي تراود و آدميان را جاودانگي بهشتي مي بخشد و خطبه ي غدير ، شراب طهوري از اين چشمه ي جاودانگي است.
[/b]

ان شاالله بتوانیم این فریضه ی الهی را که پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر دوشمان نهاده را انجام دهیم؛
«[b]فلیبلغ الحاضر الغائب...»[/b]«[b]پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و فرزندداران به فرزندان[/b] تا برپایی رستاخیز ابلاغ کنند[b].»[/b]
منتظر جملات زيباي شما دوستان عزيز درباره اين عيد بزرگ هستم
موفق باشيد يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، AFG Shia ، rahgozar.f ، saloomeh ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، fazel ، SAViOR ، shafagh_mah ، elnaz alavi ، Farzaneh
۱:۲۳, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

از دوستان عزيز تقاضا دارم منت بگذاريد و اين پست حقير را با نوشته هاي زيبايتان ( با نيت زنده نگهداشتن غدير خم كاري كه اجداد و نياكان ما مي بايست مي نمودند و كوتاهي كردند )درباره غدير خم مزين فرماييد .

اجرتان هم با ام ابيها فاطمه الزهرا الصديقه الشهيده ان شاءالله

موفق باشيد
با علي عليه السلام [/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، SAViOR ، shafagh_mah ، elnaz alavi
۱:۵۲, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
یا حق...

سلام

شاید بعنوان اولین از آخر انتخاب کنید....

غدیر دردناک ترین عید زندگیم بوده از بچگی هیچوقت توش خوشحال نبودم چون اتفاقای بدی بعدش افتادSad
غدیر و خنده های زورکی
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، fazel ، SAViOR ، دل خسته
۲:۰۹, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۱:۲۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۱:۵۲)جویای... نوشته است:  یا حق...

سلام

شاید بعنوان اولین از آخر انتخاب کنید....

غدیر دردناک ترین عید زندگیم بوده از بچگی هیچوقت توش خوشحال نبودم چون اتفاقای بدی بعدش افتادSad
غدیر و خنده های زورکی
یا علی (علیه السلام) مدد

عليك سلام

ممنون كه نظر دادي خواهر عزيز

به دليل سوء برداشت حقير از فرمايش خواهرم جمله اي را كه در پاسخ به نظر خواهر عزيزمون عرض كرده بودم را حذف مي نمايم

---------------------------------------------------------------------

مولايمان علي عليه السلام نگهدارت باشه خواهر

يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، SAViOR ، ali0077
۳:۰۳, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۲:۰۹)aboutorab نوشته است:  عليك سلام

ممنون كه نظر دادي خواهر عزيز

هر چند اعتقادم بر اينه كه اين حرفات از ته قلبت نبوده به هر حال از خداوند بزرگ عاجزانه التماس مي نمايم به يمن و ميمنت اين روز بزرگ و عيد الله اكبر عيدي خوبي از صاحب غدير دريافت نمايي .

ذره اي اگه براي غدير هزينه نمايي چندين برابر دريافت خواهي نمود .
من حاظرم براي فرداي محشر ضمانت كنم اگه شما خواهر عزيز براي غدير هر قدر چه مالي و معنوي هزينه نماييد و اجر و مزدش چندين برابر دريافت ننموديد تمام اعمالم نيكم ( ان شاءالله اگر عمل نيكي داشتم )رو به شما هديه نمايم .

مولايمان علي عليه السلام نگهدارت باشه خواهر

يا علي عليه السلام

سلام

ممنون ولی من که نگفتم از غدیر بدم میاد فقط وقتی میاد یاد مظلومیتای آقام نمی ذاره راحت بخندم همین من واقعا غدیرو دوست دارم و بهش افتخار می کنم باهاش احساس غرور بهم دست می ده مخصوصا با جمله ی
من کنت مولا فهذا علی مولا
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، SAViOR ، حقیر ، ali0077
۱۱:۲۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۳:۰۳)جویای... نوشته است:  سلام

ممنون ولی من که نگفتم از غدیر بدم میاد فقط وقتی میاد یاد مظلومیتای آقام نمی ذاره راحت بخندم همین من واقعا غدیرو دوست دارم و بهش افتخار می کنم باهاش احساس غرور بهم دست می ده مخصوصا با جمله ی
من کنت مولا فهذا علی مولا
یا علی (علیه السلام) مدد

سلام و عرض ادب

ببخشيد حقير خوب متوجه نشده بودم
درست مي فرماييد كاملاً حق با شماست بعد مدت بسيار كوتاهي همه فراموش كردند اين واقعه بسيار بزرگ را و يا خود را به فراموشي زدند . و چقدر اين عصيان و نا فرماني از دستور خدا و رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي مردم گران تمام شد .

بازم عذر مي خوام از برداشت حقير از جمله بسيار زيبايتان

موفق و سربلند باشيد
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، SAViOR ، ali0077
۱۱:۲۷, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
نام علي : عدالت -- راه علي : سعادت -- عشق علي : شهادت -- ذكر علي : عبادت -- عيد علي : مبارك
[تصویر: item16.gif]
نه فقط بنده به ذات ازلي مي نازد
ناشر حكم ولايت به ولي مي نازد
گر بنازد به علي شيعه ندارد عجبي
عجب اينجاست خدا هم به علي مي نازد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، black ، fazel ، راحیل ، SAViOR ، shafagh_mah ، Patriot ، تفکر ، Farzaneh ، farzad313 ، ali0077
۱۲:۱۲, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۰:۴۳ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #10
آواتار
با سلام نه بابت هدیه بلکه بابت ادای دین به مولا:

عید غدیر
عید ولایت و امامت ،شکرانه ی تکمیل دین و تتمیم نعمت همگان
با عرشیان و فرشیان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، fazel ، SAViOR ، shafagh_mah ، elnaz alavi ، Farzaneh ، farzad313 ، ali0077
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا