کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهر قبولی عبادت شب قدر در روز قدس
۱۶:۰۳, ۲۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۱۶:۲۰ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
روز قدس روزی است که مهر تایید امام زمان -صلوات الله علیه - بر شب زنده داری های شب قدر را از خداوند می گیریم .
یاوران دین خدا روزه داران عزیز عبادت بزرگ شما در روز قدس مقبول در گاه الهی باشد .
چون نمی تونستم از تمام ملت مظلوم و با وفای ایران تشکر کنم از شما که نماینده کوچک مردم ایران در این تالار هستید تشکر می کنم .
جانم به فدای مردم با فرهنگ و صبوری که 33 سال هست که دارند جانانه استقامت می کنند و کم کم دارند
نتیجه ی استقامتشان را میبینند .
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ
بى‏ترديد كسانى كه گفتند : پروردگار ما خداست ؛ سپس [در ميدان عمل بر اين حقيقت] استقامت ورزيدند ، فرشتگان بر آنان نازل مى‏شوند [و مى‏گويند :] مترسيد و اندوهگين نباشيد شما را به بهشتى كه وعده مى‏دادند ، بشارت باد .
امروز جمعیت نماز گزار در شیراز زیر افتاب شدید در خیابا ن مشغول گوش دادن خطبه بودند که ناگهان ملائکه ابر ها یی را آوردند و نسیم بسیار خنکی وزیدن گرفت . چقدر امداد های غیبی زیبا کار می کنند . در شهر های شما روز قدس چه خبر بود ؟
[تصویر: 685133_orig.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، عبدالرحمن
۱۷:۳۰, ۲۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امروز توی شهر ما هم آفتاب داغی بود ولی جمعیت خوبی آمده بودند. این بار که شعار مرگ بر آمریکا سرداده می شد، من که یاد قتل عام فجیع مردم مسلمان و مظلوم میانمار هم می افتادم شعارم را بلند تر و با شدت بیشتری می گفتم.

خداروشکر برای توفیق دراین حضور.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا