|
این شب های عزیز
|
|
۵:۰۰, ۱۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۱ ۵:۱۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خواستم فقط بگم توی این روز های عزیز ، به یاد همه باشید.حتی غیر مسلمون ها ...
شبی که سپری کردم ،یکی از زیباترین و موثرترین شبهای معنوی عمرم بود. خدا نصیب همه کنه. 2 تا فراز از دعای جوشن کبیر که هر وقت میخونم ، دلم روشن میشه. گفتم بذارم شما هم لذت ببرید. (59) يَا حَبِيبَ مَنْ لا حَبِيبَ لَهُ يَا طَبِيبَ مَنْ لا طَبِيبَ لَهُ يَا مُجِيبَ مَنْ لا مُجِيبَ لَهُ يَا شَفِيقَ مَنْ لا شَفِيقَ لَهُ يَا رَفِيقَ مَنْ لا رَفِيقَ لَهُ يَا مُغِيثَ مَنْ لا مُغِيثَ لَهُ يَا دَلِيلَ مَنْ لا دَلِيلَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا رَاحِمَ مَنْ لا رَاحِمَ لَهُ يَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ اى دوست آنکس که دوستى ندارد اى طبیب آن کس که طبیبى ندارد اى پاسخ ده آن کس که پاسخ ده ندارد اى یار دلسوز آن کس که دلسوزى ندارد اى رفیق آن کس که رفیق ندارد اى فریادرس آن کس که فریادرسى ندارد اى راهنماى آنکه راهنمایى ندارد اى مونس آنکس که مونسى ندارد اى ترحم کننده آن کس که ترحم کننده اى ندارد اى همدم آن کس که همدمى ندارد (60)[b]يَا كَافِيَ مَنِ اسْتَكْفَاهُ يَا هَادِيَ مَنِ اسْتَهْدَاهُ يَا كَالِيَ مَنِ اسْتَكْلاهُ يَا رَاعِيَ مَنِ اسْتَرْعَاهُ يَا شَافِيَ مَنِ اسْتَشْفَاهُ يَا قَاضِيَ مَنِ اسْتَقْضَاهُ يَا مُغْنِيَ مَنِ اسْتَغْنَاهُ يَا مُوفِيَ مَنِ اسْتَوْفَاهُ يَامُقَوِّيَ مَنِ اسْتَقْوَاهُ يَا وَلِيَّ مَنِ اسْتَوْلاهُ [/b] اى کفایت کننده آن کس که از او کفایت خواهد و اى رهنماى کسى که از او راهنمایى خواهد اى نگهبان کسى که از او نگهبانى خواهد اى مراعات کننده کسى که از او رعایت خواهد اى بهبود دهنده کسى که از او بهبودى خواهد اى داور کسى که از او داورى جوید اى بى نیاز کننده کسى که از او بى نیازى خواهد اى وفا کننده کسى که از او وفا خواهد اى نیرو ده آن کس که از او نیرو خواهد اى سرور کسى که او را به سرورى خواهد |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حرف دعای جوشن کبیر رو زدید، گفتم یک چیزی عرض کنم .
خوب همه می دانند که این دعا هزار اسم خداوند تبارک و تعالی رو شامل می شود . کسانی که توفیق خواندنش رو دارند ، اگر همه اسامی رو به حالت ندایی بخونند ، خیلی تجربه جالبی هست . مثل این هست که کسی رو که دوستش داری ، به هزار صورت صدا می زنی تا بالاخره ، یکی از این از این انواع اسامی توجهش رو جلب کند و نگاه کند و ببخشد ... ![]() در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد ... |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
لیالی قدر و ضربت خوردن و شهادت امام علی (علیه السلام) ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»--- سلام اول : عذر خواهی می کنم به دلیل کم کاری های اخیر این وبلاگ که دلیلشون گرفتاری های اخیر منه . دوم : لیالی مقدّس و مبارک قدر و ضربت خوردن و فردا شب ، شهادت حضرت علی (علیه السلام) رو !!! شب هایی که سرنوشت را می شود با تضرّع و دعا و خلوص ، تغییر داد إن شاء الله . شب هایی که ویژه انتخاب می شیم برای بندگی . من هر چی بگم کمه ، فقط این رو می گم : و ما ادراک ما لیلة القدر : و درک نخواهی کرد چه چیزی است شب قدر !!! (سوره ی قدر) لیلة القدر خیر من الف شهر : شب قدر بهتر از هزار ماه است !!! (همان) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دیشب نقل شد ( در حرم حضرت رضا (علیه السلام)) که در شب مبارک معراج ، خدمت پروردگار عرض کردند : پروردگارا ! امت من میان امت های پیشین از عمر کمتری برخوردارند ... پروردگار فرمودند : من شب قدر را قرار دادم تا در یک شب ، بهره ی تمام آن را ببرند ! در این شب های عظیم الشأن ، چه نیکوست که فرج و ظهور امام زمانمان (عجّ)را برای سال آتی ، رقم بزنیم !!! تمام اعمال و پرونده ی سال دیگمون به دست آقا میرسه و امضا خواهد شد ، بیایید کاری کنیم با دعا و ترک گناهان که توش نوشته باشه : فلان روز : مقدمه چینی برای فرج فلان روز جهاد در رکاب شما (عجّ)[/b] [b]فلان روز کمک در تسریع بیعت گرفتن برای شما (عجّ) فلان روز کمک در محیا کردن مقدمات رجعت معصومین (علیه السلام) خصوصاً حضرت زهرا (سلام الله علیها) فلان روز ادای نماز پشت سر شما (عجّ) و حضرت عیسی (علیه السلام)[/b] [b]فلان روز شرکت در مراسم گرامی داشت رجعت معصومین (علیه السلام) و تقدیر و تشکّر از آنها فلان روز ها ملاقات و دید و بازدید از شما (عجّ) و سایر معصومین (علیه السلام) حد اقل هفته ای یکبار و ...
چه چیز هایی می توانیم داشته باشیم ، مبادا با حاجات دنیوی مادی قبل ظهوری از آنها غفلت کنیم و از دعای فراوان و بسیار زیاد برای فرج و ظهور امام زمان (عجّ) ، خودداری کنیم و از ایشان ، غیر خودشان را طلب کنیم !!! خداوند به حق این شب عظیم الشّأن ، ظهور امام زمانمان (عجّ) را در همین ماه مبارک عزیز قرار دهد إن شاء الله . ضربه خوردن (که دیشب بود) و شهادت حضرت علی (علیه السلام) رو پیشاپیش تسلیّت عرض می کنم خدمت تمام عزیزان و محبّینشون و خصوصاً کامل ترین عزیز و محب ایشون و مؤمن ترین مؤمن عالم ، حضرت اباصالح المهدی (عجّ) . امیدا به حق ایشون ، خداوند آنچه از موانع ظهور مانده است رو به عافیّت رفع و دفع بگرداند . والسلام . « جانثار مهدی (عجّ » |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شب قدر و امام مهدی (عجلاللهتعالیفرجه) [color=#555]
Posted: 07 Aug 2012 05:15 AM PDT[/color] خدای متعال در سوره قدر میفرمایند: فرشتگان با روح در شب قدر نازل میشوند و آن شب تا دمِ صبح، صلح و سلام است.(1) سوال اینه که در شب قدر ملائكه بر چه كسی و برای چه كاری نازل میشن؟ امام باقر(علیهالسلام) در این مورد میفرمایند: «ای شیعیان! با سوره إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ احتجاج کنید تا مخالفان را (در برابر برهان) به زانو در آورید. به خدا قسم! این سوره بعد از رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) حجت خدا بر خلق و سید و آقای دین شما و غایت علم ما (ائمه) است چون این نزول بعد از رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) قطعا تنها برای والیان امر (ائمه علیهمالسلام) است.(2) بنابراین حتماً باید پس از پیغمبر(صلیاللهعلیهوآله) كسی وجود داشته باشه تا ملائكه بر ایشون نازل بشه. و اون كسی جز حجت خدا و امام زمان (عجلاللهتعالیفرجه) نمیتونه باشه. ![]() حالا که مقدرات ما در شب قدر رقم میخوره انشاءالله بتونیم با اعمال صالح و بندگی خدا، پروندهایی نورانی به خدمت امام زمان (عجلاللهتعالیفرجه) عرضه کنیم و سربازانی شایسته برای ظهور ایشون باشیم. به امید ظهورش. چه شب است یا رب امشب كه شكسته قلب یاران چه شبى كه فیض و رحمت، رسد از خدا چو باران چه شبى كه تا سحرگاه، زفرشتگان «الله» بركات آسمانى، برسد به جان نثاران شب انس و آشنایى است، شب عاشقان مهدى است شب وصل هر جدایى است، شب اشك رازداران پی نوشت: 1. سوره مبارکه قدر. «تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلَامٌ هِیَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ(5)» 2. الکافی، ج1، ص250، ح6. «وَعَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیهالسلام قَالَ: یَا مَعْشَرَ الشِّیعَةِ خَاصِمُوا بِسُورَةِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ تَفْلُجُوا فَوَ اللَّهِ إِنَّهَا لَحُجَّةُ اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى عَلَى الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ صلیاللهعلیهوآله» به نقل از عصر ظهور |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۱ ۱۲:۵۰)فاطمه خانم نوشته است: حرف دعای جوشن کبیر رو زدید، گفتم یک چیزی عرض کنم . با سلام و قبولی طاعات عارضم خدمتتون که در این دعای عظیم الشان هزار و یک مرتبه اسامی خداوند متعال را میخوانیم این مطلبو از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله) شنیده بودم. در بند 55، یازده مرتبه خداوند را صدا مزنیم من نگاه کردم شما هم ملاحظه بفرمایید ![]() یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: New%20ramazan-ghadr.jpg]](http://mahdizamane.persiangig.com/image/alajal.ir/New%20ramazan-ghadr.jpg)