کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا عبدالله هاشم مهره صهیونیست ها است ؟
بله به طور قطع !
خیر این نظر را قبول ندارم !
باید بیشتر تحقیق شود !
بعید نیست !
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عبدلله هاشم عضو فرقه صهیونی-ماسونی رائیلیان
۲۰:۴۸, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
هو العزیز

[تصویر: 1337567353.jpg]
عبدالله هاشم که ظاهرا مسلمان است با ساختن چند ویدیو اسلاید و مستند پیرامون فراماسونری و ظهور امام مهدی به چهره معروفی تبدیل شد.
بعد از مدتی لو رفت که او مبلغ مدعی دروغین مهدویت به نام ” احمد الحسن الیمانی ” است!
آیا عبدلله هاشم تنها یک مبلغ است؟
خیر٬ عبدلله هاشم نه فقط از حامیان احمد یمانی است بلکه رائلی هم است! به این معنی که عضو فرقه صهیونی-ماسونی رائل است.

[تصویر: 1337558451.jpg]
جو مکگاون و عبدالله هاشم در اسرائیل - در حال ضبط فیلم در فروشگاه

آیین جعلی و ساخته شده رائل یکی از آیین‌های مبتنی بر UFO (بشقاب پرنده‌ها و موجودات فضایی) است که بر خلاف دیگرفرقه‌های مشابه، خلقت را بر اساس مراجعه به کتب مقدس توضیح می‌دهد. هسته مرکزی اعتقادی این آیین آن است که عبارت «الوهیم» (Elohim) در کتاب مقدس یهود به جای «خدا» باید به «آنانی که از آسمان آمده‌اند» ترجمه شود.
آنها معتقدند کلیه ادیانی مثل یهودیت، مسیحیت، اسلام و بودایی توسط الوهیم برای تکامل بشر به پیامبران داده شده است.

بنا به اعتقاد این گروه، الوهیم از سیاره‌ای دیگر آمده‌اند و باعث ایجاد حیات بر روی زمین شده‌اند. آن‌ها اعتقادی به خدا ندارند و در عوض الوهیم (خالقان علمی ما) را مبداء حیات هوشمند در زمین می‌دانند.
[تصویر: 43164849013386297586.jpg]

کلود وریلهون (Claude Vorilhon) که یک خواننده کاباره و روزنامه نگار مسابقات اتومبیل رانی بوددر ۱۹۷۳ ادعا کرد که توسط الوهیم برگزیده شده است تا اطلاعات مربوط به چگونگی پیدایش انسان را در اختیار بشر زمینی قرار دهد. الوهیم نام او را به رائیل تغییر داده است و او را مامور رساندن پیام بازگشت الوهیم به زمین کرده است.

[تصویر: 1337629994.jpg]
نجاح سلام(خواننده-بازیگر لبناني) و عبدالله هاشم

در ادامه برای اولین بار تصویر عبدلله هاشم (مستند ساز مسلمان) را در جمع ماسونرها میبینید

[تصویر: 1337639782.jpg]
جو مکگاون (سمت چپ) و عبدالله هاشم (سمت راست) ٬ در میان بریژیت بویسلیر در یک جلسه محرمانه رائلیان در لاس وگاس - ماه مه سال ۲۰۰۵
منبع : یادداشت های یک عجم

سابقاً هم مطالبی در مورد انحراف عبدالله هاشم توسط مدیر سایت وعده صادق مطرح شده بود که با دیدن تصاویر فوق می توان بیشتر به این مطلب پی برد . به قول مدیر عزیز جناب ظهور 12 ، عبدالله هاشم فقط یک مهره ای برای صهیونیست ها بوده

[تصویر: 011.jpg]

استفاده ی « عبدالله هاشم » فیلم ساز معروف از « ستاره ی شش گوش » لوگوی طرفداران « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی ».

[تصویر: 018.jpg]
« ستاره ی شش گوش » سمبل یهود و فراماسونری در وبسایت « احمد الحسن الیمانی »! مدعی دروغین مهدویت، نشان می دهد که وی سر در آخور یهود و فراماسونری دارد.
[تصویر: 014.jpg]
وبسایت فارسی « احمد الحسن » ملقب به « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی » و زمینه سازی برای ظهور.

[تصویر: 017.jpg]
« ستاره ی شش گوش » سمبل یهود و فراماسونری در اعلامیه های تبلیغی « احمد الحسن الیمانی »! مدعی دروغین مهدویت، نشان می دهد که وی سر در آخور یهود و فراماسونری دارد.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: spaceshi ، soshiant ، SAViOR ، MOHSEN-Z ، only_y2d ، ANTI satan ، salman313 ، ELENOR ، Mitsonary ، محیصا ، saloomeh ، loverofgod-61 ، kowsar88 ، آنتی ماسون ، آیدین ، faateme-313 ، Moh3eN-QalaM ، persia ، علوم استراتژیک ، سدرة المنتهی ، saeed125 ، بیداری12 ، bahareh ، shokolat ، انتخاب ، a.l.? ، سرباز ولایت ، elnaz alavi ، امیریان ، mofa ، السا ، jonbesheista ، ضحی ، hesam110 ، 900742498 ، am_po ، كارمند پيمانی ، آیات ، الهی313 ، fiftynine ، Memory-X ، سعید714

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۱, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:
من که از نزدیک باهاشون آشنام چیزی ندیدم مخصوصا نورگا و اکنار از دوستای سنی من هستن و خیلی هم برای من قابل احترام ...
[تصویر: angry.png]اینکارا خوب نیست شخصیت یه نفر رو روی یه سایت به باد فنا بدید[تصویر: angry.png]
1. دوست گرامی چه کسی حرفی از نوریگا و آرکنار زد؟؟ نوریگا و آرکنار و عبدالله هاشم 3 شخص منفاوت هستند
2. گروه تولید کننده ی مستند ظهور سایت مجزا دارند و عبدالله هاشم سایت مجزا ...
این دو تا گروه خیلی با هم فرق دارند ...
3. انحرف عبدالله هاشم به طور قطع اثبات شده است ... تو سایتشون برید و ببینید دعوت به سوی چه کسی می کند ...
تاپیک های زیر را مطالعه کنید

مستند The arrived (ظهور کرده)

انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !!

دانلود فایل صوتی پرده برداری از سیمای احمد الحسن یمانی

احمد الحسن یمانی کیست ؟ (قسمت اول)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، ANTI satan ، Cavalier ، 900742498 ، am_po
۱۶:۱۹, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
البته به نظر من مستند ظهور 2 یا ظهور کرده مثل خنجر از پشت زده شده می مونه و من هنوز به راست بودن خیلی از حرفای ظهور 1 اعتقاد دارم و عبدالله هاشم تنها از شهرت آن سوء استفاده کرده .
البته به نظر من اصلا نمیشه که براحتی قضاوت کرد، چون ما هیچ وقت جای اون نبودیم و نمی دونیم با لو رفتن هویتش چه بلاهایی سرش اومده و چه اتفاقاتی برایش افتاده که راضی به انجام این کار شده ، شاید اگر ما هم جای او بودیم کم می آوردیم و راضی به انجام این کار میشدیم و به نظر من اصلا درست نیست که براحتی در باره دیگران قضاوت کنیم، ضمن اینکه من نمیگم احتمال اینکه از اول یک نقشه بوده وجود ندارد. فقط می گم باید بیشتر تحقیق کرد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، zahra11
۱۰:۴۱, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۰:۴۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #23
آواتار
به نام حق

با سلام

این احتمال هم هست که بعدا منحرف شده باشه
همان گونه که بسیاری از انسانها در طول تاریخ ابتدای راهشان ظاهرا صحیح بوده وکم کم توسط شیاطین جن وانس منحرف گردیدند

کم نیستند چنین افرادی

از شمر و بلعم باعورا گرفته تا همین جناب(م.ش)خواننده ای که ابتدا قاری بوده بعد کم کم خواننده شده وسپس علیه ملت اسلامی حرف می زند و...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]