|
دن براون
|
|
۱۴:۱۶, ۲۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۱۰:۴۹ توسط gerdu.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز،
چون نمی دونم باید از کجا شروع کنم امکان داره مطالبی که می نویسم پراکنده باشه به همین خاطر پیشا پیش عذر خواهی می کنم. عنوان مطلب اسم یک نویسنده هست و احتمال می دم همه او را می شناسند (البته من خودم تازه شناختمش). قبلش دونستن این مطلب مهمه که این نویسنده چه کتاب هایی رو تا الان نوشته: Digital Fortress, 1998 Angels & Demons, 2000 Deception Point, 2001 The Da Vinci Code, 2003 The Lost Symbol, 2009 اولین نکته اینکه روند ساخته شدن فیلم ها به صورت دیگری هست یعنی به ترتیب درست و مرحله به مرحله به معرفی فراماسونری می پردازه: The Da Vinci Code, 2006 Angels & Demons, 2009 و احتمالا فیلم بعدی از روی آخرین کتاب او یعنی "The Lost Symbol" ساخته خواهد شد. اما چرا؟ خوب این مطلب در یکی از پست های دوستان در این آدرس از زبان "عبدالله شهبازی" آمده است: "«نماد گمشده» سوّمین رمان دن براون در زمینه فرقههای رازآمیز است. اوّلی «کد داوینچی» بود، دومی «فرشتهها و دیوها» و سومی «نماد گمشده». براون در «کد داوینچی» فرقه «شهسواران معبد» را میشناساند، در «فرشتهها و دیوها» «ایلومیناتی» را و در «نماد گمشده» طریقت کهن درجه سی و سوّم آئین اسکاتی در فراماسونری را. و همه را با نگاهی مثبت و همدلانه میشناساند." خلاصه این متن: The Da Vinci Code ----> شهسواران معبد Angels & Demons ----> ایلومیناتی The Lost Symbol ----> آموزش کابالا (البته این یکی حدس منه) این دوتا که ساخته شدند و حالا نوبت سومیه که قراره در سال 2012 (عدد آشنا) آماده بشود. خودتان چک کنید. جالبه که این سری از فیلم ها هر 3 (عدد آشنا) سال ساخته می شوند. در دو مورد قسمت اول نقد های خوبی صورت گرفته است و در جاهای گوناگون بررسی شده اند. جلد کتاب The Lost Symbol که قسمت سوم این سری (من حدس می زنم آخرین قسمت هم باشه) این شکلیه: شماره 1
نماد های موجود در شکل ها برای دوستان بسیار آشناست. جالبه که جلد یکی از ترجمه های فارسی این کتاب همین شکل دوم است بدون نماد گونیا و پرگار.![]() شماره 2 ![]() تمام کتاب های این نویسنده به زبان فارسی ترجمه شده است و البته در اینترنت برای دانلود موجود است. نسخه انگلیسی The Lost Symbol که هم فایل pdf و هم html آن را دارد می توانید از اینجا دانلود کنید. خوشحال می شم تا دوستان مطالب خودشان را در مورد این سری از کتاب ها و فیلم ها در اختیار من و دیگر دوستان قرار بدهند. فکر کنم این تاپیک جای مناسبی باشه تا تحلیل های گوناگون از این مجموعه رو جمع آوری کنیم. با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۳, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
میخواستم یک سوال بپرسم در مورد راز داوینچی :
تمام کتاب یا فبلم به جستجوی مرقد مریم مجدلیه میگذره ... امکانش هست این پنهان بودن محل دفن ربطی به پنهان بودن مرقد حصرت قاطمه (سلام الله علیها) داشته باشه؟ از لحاظ راستانی هم با این بخش که وارث همان خون یا نواده ی همون شخص محل آرامگاه رو فاش میکنه مطابقت داره ... ما میگیم امام زمان بعد از ظهورشون این کار رو انجام میدن و ادعای کتاب هم بر همبن لوده که وارث محل سنگ قبر رو افشا میکنه. اگر جای بدیه این سوال عذر میخوام و ممنون میشم منتقلش کنید چون تاپیک مناسبی پیدا نکردم. |
|||
|
۱۵:۴۱, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
no response to paging
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتاب راز داوینچی اثر دن براون؟! | raha77 | 4 | 2,881 |
۱۰/آذر/۹۴ ۱۷:۵۴ آخرین ارسال: raha77 |
|

![[تصویر: Lost%20Symbol%20cover.jpg]](http://weblogs.baltimoresun.com/entertainment/books/blog/Lost%20Symbol%20cover.jpg)
![[تصویر: Dan_Brown_The_Lost_Symbol.jpg]](http://www.wittysparks.com/wp-content/uploads/2009/10/Dan_Brown_The_Lost_Symbol.jpg)