|
صدق الله اعظیم؟ اعلی کجاست
|
|
۱۴:۳۳, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نمیدونم چطوری باید شروع کنم ولی هر وقت میشنوم عصبیم میکونه مدتی بود رادیو قرآن بعد از اینکه پخش تلاوت به پایان میرسید تلاوت رو اینگونه بپایان میرسوند صدق الله اعظیم الان توی تلویزیون هم همین تکرار میشه دم اذان بعد از پخش تلاوت با صدق الله اعظیم تلاوت به پایان میرسه نمیدونم چرا اینطور شده من خودم بعد از اینکه تلاوت چه در رادیو و چه در تلویزیون به پایان میرسه میگم صدق الله اعلی اعظیم از دوستان هم میخوام که بعد از شنیدن تلاوت حتما خودشون بگن صدق الله اعلی اعظیم یه درخواست کوچیک هم این حقیر از دوستان دارم ما بین نماز مغرب و عشا این نماز دو رکعتی غفیله را بخونید و اولین دعاتون ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه صلوات یا حق صدق الله اعلی اعظیم |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوب مشخصه چون قاریانی که میخونن مذهب سنی دارن.
البته من فکر نمیکنم زیاد مهم باشه.منتظر نظر سایر دوستان هستم |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بله دوست عزیز
دلیلش هم اینه که اهل سنت نمی پذیرند کلنمه ی اعلی در این جمله باشد گمان می کنند ما به دلیل افراطی بودن خودمان می خواهیم هر طور شده علی را در آن به کار ببریم در حالی که منظور ما همان بلند مرتبه است به هر حال ما هم نباید زیاد جدی بگیریم چیز های مهمتر از این هم است دوست من |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهشا در این رابطه و از قبیل این چیزها افراطی برخورد نکنند!!
میشه گفت صدق الله العلی و العظیم و الغفور والرحیم میشه گفت صدق الله العظیم تاکید نیست که حتما اینجوری خوند یا اونجوری |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اخبی
علی گفتن لیاقت میخواهد. هرکی هرکی نیست این علی گفتن
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
همون طور که در کشورهای عربی و سنی مذهب نامی از علی در این جمله شریفه برده نمیشه به نظر من هم در ایران باید این جمله کامل و با تاکید بسیار گفته بشه . صدق الله العلی العظیم. |
|||
|
|
۰:۱۳, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۵, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز.
بنظرم بحث در باره این موضوه بی فایده و بیهوده است. اصل مطلب و ختم الکلام: شیعه با تأسی از آیه قرآن (آیه اول آیت الکرسی) لفظ «العلی العظیم» رو بکار میبره. از اون جهت که صفت خداست. ولی اهل سنت فکر میکنند منظور ما امام علی (علیه السلام) است. خلاصه اینکه لازم نیست سر این موضوع دشمنی داشته باشیم. چه بگیم «العظیم» و چه بگیم «العلی العظیم»، در هر دو صورت صفت خداوند رو گفیتم و کار درستی انجام دادیم. در ضمن تصدیق کلام خدا در آخر قرآن یک کار مستحبه. بدعت در دین هم بحساب نمیاد. یا علی. |
|||
|
|
۲:۰۳, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
البته بعضي اوقات اساتيد و قرائي كه به ايران مي آيند به احترام مردم ايران قرائت خود را با صدق الله العلي العظيم به پايان مي رسانند .
بعضي هم اول صدق الله العظيم مي گويند و دوباره آيه آخر را مي خوانند و صدقالله الالعلي العظيم مي گويند |
|||
|
|
۲:۲۹, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله ارحمن الرحیم
سلام بحث من سر اینه تو یه کشور شیعه تا حالا سابقه نداشته در صمعی بصری کشور بعد از پایان تلاوت حتی اگه اهل سنت بوده با صدق الله العلی العظیم به پایان میرسیده الان چی شده چند ماهیه اینطوری تموم نمیشه من میگم شماها توی دل با همون صدق الله العلی العظیم تموم کنید صلوات یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |