|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۴, ۱۴/مهر/۹۴
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
|
انشا الله.
التماس دعای ویژه |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۹:۱۶)Night_World نوشته است: به نام خدابه نام خدا به امید خدا ، ان شاء الله داره قسمت میشه تا چند روز آینده برم کربلا و . . . دعاگوی بزرگواران تالار هستم . . . التماس دعای خیر. . . |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
اگه خدا قسمت کنه تا یکی دو روز دیگه راهی کربلاییم دعا کنین دست پر برگردیم یا علی |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام من رفتم کربلا خداحافظ التماس دعا یاحسین |
|||
|
|
۰:۴۱, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
|
شما تشریف می برید کربلا بعد به ما می گید التماس دعا ؟!
حالا که اینطوره ما هم دعا می کنیم که مارو یادتون بیاد و دعا کنید |
|||
|
|
۹:۴۹, ۳/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۴ ۹:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
|
سلام
موردشو پارسال داشتیم از بچه های خودمون که تا دم گیت مرز رفت و برگردوندنش و موردشم داشتیم طرف یک روز قبل اربعین با هلیکوپتر رفته (غیر نظامی) پس دعا کنید و امیدوارم قسمتم بشه محمدو زنش بدید مواظب تحرکات قارون باشید و افشاگری کنید منم رفتم زیاد گریه نکنید ![]() خداحافظ ضمناً بنده از برخی افراد که اذیت کردن و اذیتشون با لجاجت ادامه داشت و داره راضی نیستم |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب
ما هم داریم حرکت میکنیم.... حلالم کنید.... مواظب داعشی های خارج از کشور و داخل کشور باشید... یا علی مدد
|
|||
|
|
۹:۵۱, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
|
سلام.خیلیا نشد برن ، دلشون گزفته . بقول عبدالرحمن یسری تا نرز رفتت اما ....
ذوسااتی مه رفتن رو حلال میکنم به شرطی که مارو یاد بیارن . دوستان جاموتده ، السلام علیک یا ایاعبدالله ما هم از راه دل میریم . التماس دعا از همه . |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
|
بسم الله
من هم فردا می رم کربلا... حلال کنید |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
|
خوشا به سعادتتون.سفر بخیر.التماس دعا
![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,698 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,473 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,954 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,684 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: Ya_Mahdi.png]](http://s5.picofile.com/file/8126271968/Ya_Mahdi.png)

و دعاگوی همه ی بزرگواران تالار هستم ، امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشده باشه و منو حلال کنه
ضبط کردم با تلفن همراه ، استودیو که ندارم.