کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بقا مختص ذات اوست...(هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!)
۱۱:۵۷, ۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۰۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء
سلام به همه ی دل های پاک دوستای بیداری اندیشه
عزیزان و همسنگرانم متاسفانه در پی یک عمل جراحی یکی از آشنایان و وابستگان ( دختر 13ساله ) به کما رفته است چیزی نمی تونم بگم جز اینکه خواهش کنم از کسایی که اینجا رو میخونن براش دعا کنن ، انشالله که حالش خوب بشه ، همین
[تصویر: 352799_uAwTamiV.jpg]
« یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ »
(ای خدایی که نازل کننده شفائی و برنده درد و مرض هستی بر محمد و آل او درود فرست و شفا را بر دردم نازل کن.)
« اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ »
(از خدای عظیم پرورش دهنده عرش عظیم مسئلت میکنم که تو را شفا دهد.)
دوستان این دختر خانم که توی کما هستش تنها فرزند این خامواده هستش خیلی دعا کنیددعای شما خوبها حتماً تاثیر داره و خدا به خاطر شما هم شده تقدیر خوبی رقم می زنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Hadith ، خادمة الزهرا ، اکبر.ع ، وحید110 ، rastin ، jkb ، تازه مسلمان ، only_y2d ، میلاد.م ، saloomeh ، mohamad ، حسن عزتي ، meshkat ، somayeh ، SARV ، shakiba ، ترنم ، Admirer ، فدک زهرا ، گل مرداب ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، nafas ، فرید ، علی 110 ، یاســین ، یا ثارالله ، حسن.س. ، gabriel40 ، بیداری12 ، mohammad reza ، yamin ، عبدالرحمن
۱۲:۰۰, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
10 سوره حمد یه نیت شفای مریض مذکور.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، EMPERATOR ، وحید110 ، jkb ، میلاد.م ، meshkat ، somayeh ، shakiba ، ترنم ، گل مرداب ، nafas ، علی 110 ، mohammad reza
۱۲:۴۳, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحیم

انشاءلله قرائت 5سوره حمد به نیت شفای مریض.

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، EMPERATOR ، میلاد.م ، saloomeh ، meshkat ، وحید110 ، shakiba ، ترنم ، گل مرداب ، nafas ، علی 110 ، mohammad reza
۱۳:۳۷, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله
.
ان شاء الله
10 سوره ی حمد به نیت شفای ایشان.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، EMPERATOR ، meshkat ، somayeh ، rastin ، shakiba ، ترنم ، jkb ، گل مرداب ، nafas ، علی 110 ، mohammad reza
۱۳:۴۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
انشاءالله با قرائت 5 بار سوره مبارکه حمد در کنار شما هستم .
به امید عافیت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، meshkat ، somayeh ، وحید110 ، shakiba ، ترنم ، jkb ، گل مرداب ، nafas ، mohammad reza
۱۳:۴۹, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرين

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، EMPERATOR ، meshkat ، somayeh ، وحید110 ، mohammad727 ، shakiba ، ترنم ، jkb ، گل مرداب ، nafas ، mohammad reza
۱۳:۵۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
پروردگار شما را سپاس گزارم . پروردگارا چنان كنيد سر انجام كار كه شما خشنود باشيد او رستگار . پروردگارا اي قدرت بي منتهي
هر انچه شما بخواهيد همان شود تمنادارم براي بنده حقيرت شفاي عاجل و خيرو بركت در دو جهان اعطا فرماييد باشد كه فقط صلب رحمت از ايشان نشود و از بنده گان نيكتان باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، EMPERATOR ، meshkat ، وحید110 ، shakiba ، jkb ، گل مرداب ، nafas
۱۴:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله النور

يا من اسمه دوا و ذكره شفا.

بنده هم انشاالله 40 مرتبه سوره حمد را به نيت شفاي ايشون قرائت خواهم كرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، وحید110 ، EMPERATOR ، shakiba ، jkb ، گل مرداب ، saloomeh ، nafas ، mohammad reza
۱۴:۴۰, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خدایی که شفا دهنده خود اوست
اگر خدا دعای بنده من حقیر رو قبول کنه روزی یک بار تا ان شاءالله به هوش اومدنشون سوره حمد رو میخونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، EMPERATOR ، SARV ، shakiba ، jkb ، meshkat ، گل مرداب ، saloomeh ، nafas ، mohammad reza
۱۷:۳۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
خدایا به حق خانوم فاطمه زهرا تمام مریض هایی که روی تخت بیمارستان ها منتظر شفا هستند مورد عنایت خود قرار بده .

مهدی جان انشاءالله مریض شما هم خوب میشه . حتما دعا میکنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، shakiba ، jkb ، meshkat ، گل مرداب ، saloomeh ، nafas ، mohammad reza
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]