|
بقا مختص ذات اوست...(هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!)
|
|
۱۱:۵۷, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۰ ۱۱:۰۶ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء سلام به همه ی دل های پاک دوستای بیداری اندیشه عزیزان و همسنگرانم متاسفانه در پی یک عمل جراحی یکی از آشنایان و وابستگان ( دختر 13ساله ) به کما رفته است چیزی نمی تونم بگم جز اینکه خواهش کنم از کسایی که اینجا رو میخونن براش دعا کنن ، انشالله که حالش خوب بشه ، همین
![]() « یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ » (ای خدایی که نازل کننده شفائی و برنده درد و مرض هستی بر محمد و آل او درود فرست و شفا را بر دردم نازل کن.) « اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ » (از خدای عظیم پرورش دهنده عرش عظیم مسئلت میکنم که تو را شفا دهد.) دوستان این دختر خانم که توی کما هستش تنها فرزند این خامواده هستش خیلی دعا کنیددعای شما خوبها حتماً تاثیر داره و خدا به خاطر شما هم شده تقدیر خوبی رقم می زنه |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
10 سوره حمد یه نیت شفای مریض مذکور.
|
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاءلله قرائت 5سوره حمد به نیت شفای مریض. درپناه حق |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. ان شاء الله 10 سوره ی حمد به نیت شفای ایشان. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انشاءالله با قرائت 5 بار سوره مبارکه حمد در کنار شما هستم .
به امید عافیت |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرين
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پروردگار شما را سپاس گزارم . پروردگارا چنان كنيد سر انجام كار كه شما خشنود باشيد او رستگار . پروردگارا اي قدرت بي منتهي
هر انچه شما بخواهيد همان شود تمنادارم براي بنده حقيرت شفاي عاجل و خيرو بركت در دو جهان اعطا فرماييد باشد كه فقط صلب رحمت از ايشان نشود و از بنده گان نيكتان باشد |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
يا من اسمه دوا و ذكره شفا. بنده هم انشاالله 40 مرتبه سوره حمد را به نيت شفاي ايشون قرائت خواهم كرد. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدایی که شفا دهنده خود اوست اگر خدا دعای بنده من حقیر رو قبول کنه روزی یک بار تا ان شاءالله به هوش اومدنشون سوره حمد رو میخونم.
|
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خدایا به حق خانوم فاطمه زهرا تمام مریض هایی که روی تخت بیمارستان ها منتظر شفا هستند مورد عنایت خود قرار بده .
مهدی جان انشاءالله مریض شما هم خوب میشه . حتما دعا میکنم . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ما نیازمند یاری سبزتان هستیم | شهیدطیبه واعظی | 56 | 16,382 |
۲۷/تیر/۹۳ ۲۳:۲۵ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟!(تخصص ابالفضل در چیست!!!!!؟) | علی 110 | 23 | 16,752 |
۷/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۶ آخرین ارسال: منادی حق |
|

![[تصویر: 352799_uAwTamiV.jpg]](http://images.persianblog.ir/352799_uAwTamiV.jpg)