|
ماهر زین
|
|
۱۷:۳۷, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
دانلود آلبوم Thank You Allah از ماهر زین با کیفیت ۱۲۸ کیلو بایت ام پی تری Download Album Thank You Allah From Maher Zain With 128 KBPS MP3 01_ Always Be There 02_ Ya Nabi Salam Alayka 03_ Insha Allah 04_ Palestine Will Be Free 05_ Thank You Allah 06_ Allahi Allah Kiya Karo (feat. Irfan Makki) 07_ The Chosen One 08_ Baraka Allahu Lakuma 09_ For the Rest of My Life 10_ Hold My Hand 11_ Awaken 12_ Subhana Allah (feat. Mesut Kurtis) 13_ Open Your Eyes 14_ Ya Nabi (Arabic Version - Bonus Track) 15_ Thank You Allah (Acoustic Version - Bonus Track) به نظر من آهنگ شماره 5 Thank you allah از همه زیبا تره منبع:islamicsong.tk |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۵, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
۲۰:۲۱, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۹۲ ۱۹:۳۶)jinwawa نوشته است: یه دونشم نتونستم دانلود کنم ،یکی فور شیر بود ، یکی لینکشو پیدا نمیکرد ......http://www.aparat.com/video/video/result...709db86d03 توي اپارات ميتونيد همه ي كليپ هاي ماهر زين رو با كيفيت و سرعت خوب دانلود كنيد |
|||
|
۲۳:۱۷, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
عزیز من این کلیپ داد میزنه زد مقاومت و بشار اسده اون سرباز لباسش لباس ارتش سوریه بود
|
|||
|
۱۳:۰۵, ۲۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۷)vahid BM نوشته است: عزیز من این کلیپ داد میزنه زد مقاومت و بشار اسده اون سرباز لباسش لباس ارتش سوریه بودضمن تشكر از اينكه نظر داديد. ![]() اما بذاريد رفع ابهام كنم.اين تاريخ ساخت و ريليز اين كليپ براي اوايل شورش مردم سوريه عليه بشار اسد هست.قبل از اينكه تكفيري ها بيان سوريه.همانطور ك ميدونيد اوايل فقط مردم بودند و ارتش.درسته؟تلويزيون هم تازگي ها نشان ميداد ك تازه مردم سوريه اومدن بيرون و از بشار اسد حمايت ميكنن. چند نفر از افراد سوري ك توي اينترنت باهاشون صحبتي داشتيم,ما فك ميكرديم ك اونها الان از كمك ايران ب ارتش راضي هستند.اما گفتند ك از دولت ايران بدشون مياد و ناراضي هستند.اما مردم ايران رو دوست دارن و خوب هستند.اين ها براي اون اوايل انقلاب و قبل از ورود تكفيري ها و همزمان با ساخت اين كليپ هست. متوجه شديد؟ ميدونيد ك رسانه هاي غربي خيلي دروغ ميگن و رسانه هاي ماهم خيلي سانسور ميكنن. |
|||
|
|
|
|