|
محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و...
|
|
۰:۲۵, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده این تاپیک را ایجاد کردم که اگر دوستان سوالی دارند در مورد انجمن های مخفی مانند فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... در این تاپیک بپرسند تا دوستان ، اساتید و مدیران عزیزی که در تالار فعالیت می کنند به دوستان پاسخ بدهند علت ایجاد این تاپیک این بود که برخی از دوستان برای یافتن پاسخ سوال خود ، تاپیکی جدید ایجاد می کردند این کار باعث ایجاد تاپیک های زیادی می شود و حجم این بخش را زیاد می کند که این امر برای دوستانی که به تازگی عضو تالار می شوند خواندن و بررسی تاپیک ها را مشکل و زمان بر می کند فقط امیدوارم مدیران عزیز همکاری کنند و از این تاپیک استقبال کنند پس دوستان عزیز ، اگر سوالی دارند در این مورد ، فقط در این تاپیک بپرسند تا اساتید و محققین تالار جوابگو شما عزیزان باشند با تشکر
|
|||
|
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۷, ۱۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
لطفا اگه ممکنه کمکم کنین تا ثابت کنم سونیک وماریو هردو ساخت فری ماسون ها هستن
|
|||
|
۱۹:۰۸, ۱۵/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۰۹ توسط b.soshiant.)
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
من فكر ميكنم بزرگترين مشكل مردم ما و ملت غيور ايران عزيز، كتاب نخواندن است.
مردم ما با مطالعه بيگانه هستند، براي همين از پتانسيل واقعي مغز خودشون استفاده نميكنن و اين باعث ميشه تا مباحث مهمي مثل فريماسونري كه دنيا را تحت سيطره داره براي ما خرافات جلوه كنه. واقعا اين درده. شيطان لعنةاللهعليه گفت به عزت و جلال خداوند سوگند كه بشر رو گمراه ميكنم. اما ما حتي گاهي اوقات وجود شيزان رو هم رد ميكنيم!! كاش ميزان مطالعه مردم ما بالا بره. كاش |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان | ANTI satan | 4 | 6,905 |
۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: cena |
|
| ارتباط بین خدایان مصر باستان، دجال و مکاتب شیطان پرستی | mhklord | 3 | 8,682 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۴۵ آخرین ارسال: عبداللهی |
|
| چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم... | yashar | 39 | 17,382 |
۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۹ آخرین ارسال: محمدرضا زراعتی |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی | ELENOR | 22 | 19,001 |
۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|