|
ایا شاهین نجفی شیطان را در اخرین اجرایش می ستاید؟
|
|
۰:۳۳, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیا موزیک های شاهین نجفی هدف خاصی را دنبال می کند؟؟
بنده این مطلب رو از سایتی خوندم و مایلم نظرات و تحلیل های شما عزیزان رو درباره اش بدونم.ممنون لینک سایت امــا انگار ایـــنبار شاهین نجفی واقعا شیطان پرست است !!! انگار شاهین نجفی جدی جدی شیطان پرسته با اینکه تو مصاحبه ی جدید خودش تکذیب کرده اما این مطالب حرفای شاهین نجفی و رد میکنه قضاوت با شما ![]() و خیلی هم تاکید داشت که کلمات و به لفظ عربی بیان کنه . اما عربا که گچپژ ندارن . دقت کنید متن این قطعه : به اسم اعظم شر و چش سه و تن مانا به تثلیث دو سر کوه مخفی وخط ناخوانا به آلت مقدس حالت نامیر آتش شر اعظم یاختو سینا رژی ناکی وناوش لی یوادش کوخنی ربی سنی خوراتنو لهلی به عینی تو تیری سیکس راخنا حنی لنا حونی ژرا عنی و عدی مارح وت یارب زج هدجس مارح وت یارب زج هدجس مارح وت یارب زج هدجس در ابتدا خیلی از هوادارن شاهین این متن براشون مبهم مونده بود و چندین و چند کامنت در فیس بوک و جاهای مختلف پیرامون این متن فرستاده شد که هیچکدوم از اونها توسط شاهین یا امین وحید پاسخ داده نشد. اما به تازگی یکی از کاربران فیس بوک متنی رو منتشر کرده که در اون در مورد قطعه ذکر شده توضیحاتی داده که قابل تامله! برای مشاهده متن کامل و رمز گشایی این ابیات و دانلود آهنگ مربوطه به ادامه متن مراجعه فرمایید. به اسم اعظم شر و چش سه و تن مانا اینجا خیلی واضح داره میگه به نام شیطان و جانور سه چشم که در انجیل اومده و تن مانا یعنی اون روح جاویدان شیطانی به تثلیث دو سر کوه مخفی وخط ناخوانا تثلیث دو سر منطورش تثلیث دجال ،جانور آخر الزمان و فاحشه بزرگ در انجیله در برابر پدرو پسر و روح القدس .جنگ این دو تثلییث در اورشلیم اتفاق می افته که همون کوه مخفیه صیهونه با کتابی که فقط کسانی که به شیطان ایمان داشته باشن می تونن بخونن طبق گفته ی انجیل. به آلت مقدس حالت نامیر اتش آلت مقدس نماد شیطان پرستهاست منظورش ابلیسک هستش . یعنی زایش جاویدان ابلیس که تو فیلم ۶۶۶ هم اومده و آتش هم که می دونید نماد شیطان پرستاس. شر اعظم یاختو سینا رژی ناکی وناوش اینجا دیگه همش حروفه ابجده حالا اینو بیخیال شید و برید سر بقیه! فقط بدونید این کلمات عربی نیس اشتباه نکنید اینا حروف ابجده. لی یوادش کوخنی ربی سنی خوراتنو لهلی به عینی تو تیری سیکس راخنا حنی لنا حونی ژرا عنی و عدی اینجا میگه تو تیری سیکس یعنی ۳ تا شیش.یعنیto three six و بقیشم که هنوز رمزگشایی نشده! مارح وت یارب زج هدجس و در نهایت این جمله که رمز این شعره: کافیه کل جمله رو بر عکس کنید : سجده جز برای تو حرام ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۵, ۱۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
و همسنگر گرامی جناب ماسون یاب تمامی حرفهای شما مورد تایید است و در این تاپیک فقط گوشه ای از تفکر برعکس خوانی که در حدود 60 سال است که در اروپا خوانده شده را عنوان نمودم ....بدیهی است که انها که خود ابداع کننده این حرکات بوده اند تا کنون به شیطان و اسلاف ان گرایش پیدا نموده اند ....و در مورد این رپر باید بگویم که اگر در ابتدای کار از حرکات ناشایستش در سایت ها جلوگیری شود ممکن است به راه راست هدایت شود. والسلام علی عبادالله الصالحین ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۰ ۱۹:۳۵)vahrakan نوشته است: سلام به همه دوستان اما من دقیقاً فکر میکنم نتیجه برعکس خواهد بود ، یعنی گسترش بیتر و دانلود بیشتر این اثر رو در پی داره . . . چون بعیده که در این مورد مساله اعتقادی باشه ، منظورم اینه که هدفی اصلی تجاریه و گسترش بیشتر اثر . چون همونطور که خودتو اشاره کردید این یک ترفند قدیمی و از مد افتاده است ، که در سالهای اخیر در ایران مورد توجه قرار گرفته . ضمن اینکه بجز چند اثر خاص تقریباً همه ی برگردانهای موسیقی توهم هستن!!!! (این مورد خاص که در این تاپیک ذکر شده جز واقعیتهاست ، و جالب اینکه بدون برگردان موسیقی و استفاده از نرم افزار هم قابل کشفه!) |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این دفعه سومیه که این تاپیک ایجاد میشه. ولی من موندم چرا تا حالا نبستنش.
![]() ![]() فکر کنم گذر بر و بچه های فی*ل*ترینگ تو این چند روز به فروم نخورده. به نظر من به جای این که به شاهین نجفی که یه آدم بی ریشه است گیر بدین برید به اونی که باهاش خونده یعنی امین وحید گیر بدین ببینید کیه؟ یا حتی تو همین آهنگ همین امین وحید در مورد یه جایی توضیح میده که معلوم نیست کجاست؟ یا حرفای عجیب غریب بی ربط میزنه. بعد از این آهنگ شاهین نجفی دو تا آهنگ دیگه خونده که توی اولین آهنگ مثل همین آهنگ حرفایی میزنه که نامفهومه توی آهنگ آخرشم که با لهجه شمالی خونده انواع و اقسام فحش و نا سزا و چرت و پرتا رو حتی به مادرشم میگه. این موجود مصداق واقعیه افرادیه که حتی از حیوان هم پست تر میشند.... |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
البته که این یارو خودش ،
یادم نمیره چند سال پیش به صورت ناگهانی سایتهای رپ رو فتح کرد کسی ازش چیزی نمیدونست (شهرت مالی نداشت) البته شهرتش به خاطر مضامین س ی ا س یش هست حالا اون تو خیلی اهنگاش از این جور حرفا میزنه. با مضامین چند پهلو حالا بالاخره یه منظوری که داره چه خوب چه بد که فکر نمیکنم تو ذهنش چیز خوب جا داشته باشه در مورد فیلسوف بودنش هم ، به نظر من سعی میکنه که یه جورایی به فلسفه بپردازه و متمایل بهش هست مثلا یه بار این بلور بنفش هست تو bbcفارسی ازش مصاحبه و حرف این جور چیزا گرفته بود یکی برگشت بهش گفت بهتر نیست یکمی اخلاق رو تو اهنگات رعایت کنی؟ برگشت گفت (با ژستی خاص)اصلا به نظر من اخلاق اگه خوب بود جهان رو میتونست نجات بده و از جنگ جهانی و کشت وکشتار و ... جلوگیری کنه یه جوری حرف زد که بگه اره منم یه تراوشات فکری دارم کلا به نظرم ادعای فلسفه داره و سرنوشتی مبهم ولی مطمئنم سرنوشتش بهتر از وطن فروشها و دین فروشهای دیگر بهتر نیست |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اقا اينو ورداشتي برعكس و فلانش كردي ما بايد دقيقا چي توش پيدا كنيم؟
|
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
انشاالله هرچه زودتر با اربابش تو جهنم محشور بشه
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم دوستان چند بار باید این تاپیک رو پاک کنن.
تاپیک های مربوط به شاهین نجفی مشکل داره از طرف فی*ل*ترینگ |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقا من هرچی در مورد شاهین بگم فایده نداره فقط یه جمله به عنوان کسی که تقریبا همه ی آهنگهای شاهین و مصاحبه ها و نظراتش رو میدونم و دیدم بهتون میگم که خودش توی یکی از مصاحبه هاش وقتی که ازش یه سوال در همین رابطه شد جوابی داد که خوب طولانیه و من نمینویسمش ولی اینو بدونید و شک نکنید که این ادم یک اومانیست مطلقه و محضه ، همین. هیچ چیز دیگه رو قبول نداره ، خودش میگفت اگ دیدید من از یه چیزی ستایش میکنم تو آهنگهام به خاطر اقتضای ادبیات و شعره ، وگرنه من حتی ارادت خاصی هم به کسی یا چیزی ندارم چه برسه به اینکه بخوام چیزی رو بپرستم.... (این جمله ی صریح خودشه)
پس خواهشا اگه خواستید درباره ی شاهین تحقیق کنید این نکته رو مد نظر داشته باشید. ============ یه مسئله ای هم خطاب به مدیر عزیز و کلیه ی کسانی که توی انجمن موسیقی فعالیت میکنن بگم ، من خودم قبل از این تالار توی یکی از تالارهای موسیقی فعالیت داشتم و به همین خاطر از شما خواهش میکنم یک بار قانون جرایم رایانه ای رو بخونید. من به صورت خلاصه مینویسم براتون ، در زمینه ی خواننده ها دوتا خواننده توی لیست سیاه هستند یعنی حتی اسمشون هم باشه توی یه سایت ، فییلتر میشه ، یکی همین شاهینه یکی دیگه محسن نامجو البته اخیرا دیگه حساسیت روی نامجو کمتر شده. پس خواهشا برای اینکه بیداری اندیشه سرپا بمونه اگر هم میخواید اسم اینها رو ببرید یه جوری مخدوشش کنید مثلا اینطوری: شاهین.ن ، یا اینطوری شا/هین/ن/ج/ف/.ی در مورد دانلود آهنگ ، فقط از خواننده های مرد میتونید بگذارید اونم فقط اینا: تک آهنگ (نه آلبوم) از خواننده های مجوز دار داخلی (لوس آنجلسی نه) تک آهنگ یا آلبوم از خواننده های خارجی همین! به جز اینا هرچی بگذارید شامل اون قانون میشید. از مدیریت محترم هم خواهش میکنم اگه صلاح میدونن این پست منو بگذارن توی یه تاپیک دیگه بالای انجمن موسیقی که همه بخوننش. یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول: با تشکر از شما ... ببخشید مدتی بود درگیری داشتم نرسیدم به این تاپیک ، این تاپیک رو بستم تا دیگه انشالله چیزی درباره این حیوان حداقل در این بخش دیگه چیزی نبینید ... بحث هم درباره این فرد هیچ فایده ای نداره چون تمامی افراد این فرد رو میشناسند و خلق و خوی دیوانه وار وی آشنا هستند ... هرکسی هم بحثی برای دفاع و نقد از این فرد دارد خواهشا در تالار دیگه ای عنوان کند ... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,068 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,607 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,408 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,365 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,070 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,688 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,557 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|

![[تصویر: shahin.jpg]](http://mybaxkavir.in/sasan/text/001/shahin.jpg)