|
دختر
|
|
۱۸:۱۰, ۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستا و همسنگرای گلم دوستان دیروز 3 ام دی دختر من، نرگس خانومم به دنیا اومد. میگن دختر بیشتر به بابا محبت می کنه و از لحاظ روحی بیشتر به بابا نزدیکه. کارخونه که بودیم یکی از مهندس های بزرگ می گفت یه دختر دارم یه پسر. وقتی خونه میرسم این دخترمه که زودتر از همه میاد جلوی در و بیشتر از همه منو تحویل می گیره. من از همون دوران مجردی دختر می خواستم، یه دختر که برای بابا زبون بریزه، خستگی بابا رو در کنه. این پسرم رو با هیچی عوض نمی کنم ولی حالا که دخترم اومده دارم بال در میارم. دختر عزیز باباست، دختر ناز باباست. اگر میشه برای دختر من دعا کنید تا مثل بچه های گل این تالار مومن و مذهبی بشه و عاقبت به خیر. موقعی که عقد کردیم من خیلی شیرینی ندادم چون اعتقاد دارم وقتی یه نفر عقد می کنه تازه اول نداریهاشه و نباید خیلی شیرینی بده ولی وقتی پسرم به دنیا اومد به همه، هرچقدر که خواستند، شیرینی دادم، چون معنیه بچه دار شدن اینه که الان وضعمون خوبه. به همین دلیل اگر کسی برای دخترم از من شیرینی می خواد، فقط یه پیغام خصوصی بفرسته. راستی یه شیرینی کوچولو کنار گذاشتم که به آقا مهدی 2021 به نمایندگی از همه دوستای گلم تقدیم می کنم. |
|||
|
۱۸:۱۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به به
به سلامتی باشه محمد جان. اول از همه کادوشو بدم: خدایا نرگس خانوم کوچولو رو در پناه خودت سالم و سلامت بدارش و قدومش رو برای خانواده اش پر برکت کن و دست اونو لحظه ای از دامان محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خاندان پاکش برندار. الهی آمین. حالا هم اگه می خوای به من شیرینی بدی تو هم واسه محیا خانوم کوچولوی من که بهمن به دنیا می آد یه دعای خیر بکن. خیلی مبارک باشه. یا علی التماس 2a |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۰ ۱۸:۲۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خدا دختر گل شما رو با خانوم فاطمه زهرا محشور کنه حسام جان اللهم صلی علی محمد و آل محمد حسام جان دختر برکت خونه است، دختر سرور و ناز باباست. می دونم چه حسی دارید. مبارک باشه ان شاءالله. |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
بهترين دعايي كه دوستش دارم عاقبت بخيريه. ايشاا.. عاقبت به خير شن و خدا ازشون راضي باشه. ايشاا.. هميشه هميشه پيرو امام و ولايت باشند و تو راه صراط مستقيم. واسه سلامتي اين كوچولو ها صلوات . اللهم صل علي محمد و آل محمد |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
صمیمیانه تبریک می گم آمیدوارم سربلند و در ثایه حضرت زهره تربیت اسلامی شیعی داشته باشه .
بد نیست بدونید که : در اسلام دختر عزيز شمرده شده است، بر خلاف فرهنگ جاهليت كه دختران را مايه ننگ در زندگي ميپنداشتند و به زنده به گوري آنان رو آورده بودند. اسلام براي آنان قدر و ارزش قائل شده و پيامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: من عال ثلاث بنات أو ثلاث أخوات وجبت له الجنة؛(كليني، كافي، ج 6، ص 6.) هر كه سه دختر يا سه خواهر داشته باشد و در پي تربيت آنان گام بردارد، به پاس اين كار خداپسند بهشت بر او واجب ميشود. امّا اين كه در روايات معصومان(علیه السلام) بر پسر داشتن تأكيد شده است، چنين چيزي را نيافته ايم، بلكه آن بزرگان هم پسر داشتن را با ارزش تلقي نموده اند و هم دختر داشتن را؛ هر دو عزيزند. امام صادق(علیه السلام) فرمود: "البنات حسنات و البنون نعمة فإنّما يثاب علي الحسنات و يسأل عن النعمة؛(كليني، كافي، ج 6، ص 6) دختران حسنات و پسران نعمتهاي الهي هستند. با حسنات آدمي به ثواب و پاداش ميرسد، و از نعمتهاي الهي سؤال ميشود و حساب و كتاب لازم است". اين گونه روايات برداشتن دختر تأكيد دارد، چرا كه دختر داري موجب ازدياد ثواب و حسنات ميگردد. در روايات معصومان برداشتن فرزند صالح(خواه پسر يا دختر) تأكيد شده است و آن چه كه برخی از مردم به عنوان تأكيد بر داشتن پسر از معصومان علیهم السلام تلقی می کنند ، درست نيست. |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام محمد صدرا جان
خیلی تبریک میگم هم به شما و هم به خانم محترمتون. خدا حفظش کنه |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تبریک تبریک تبریک
![]() بهترینها رو براش آرزو می کنم. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خدا و پيامبرا و اهل بيت حافظش باشه تا شبيه دختراي اين دورو زمونه نباشه آينده ي خوبيرو براش آرزو ميكنم
|
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عرض سلام و ادب و احترام خدمت برادران و خواهران عزیز . . . ان شاء الله که حال همگی خوب باشه قبلا در وبلاگی، مطلبی خونده بودم که خیلی برام جالب بود، بد نیست شما هم مطالعه اش کنید: انسانهای 3 سانتی ... ![]()
خب هدفم چی بود از بیان این مطالب؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواستم بگم، قدر امانتی که خدا سپرده بهمون رو بیشتر تر!! بدونیم. البته جسارت نمیکنم خدمت عزیزان، شما که عزیز و بزرگوارید. تلنگری بود به خودم... وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند [بگو] من نزديكم و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مىكنم پس [آنان] بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند سوره مبارکه بقره، آیه شریفه 186 صادق آل محمد (علیه السلام): « راستی خدا اجابت نکند دعایی را از روی دل غافل، پس هرگاه دعا کردی، از دل بخواه و دعا کن و یقین داشته باش که اجابت میشود » خوبه از امام سجاد (علیه السلام) مدد بگیریم، قسمتهایی از دعای آن حضرت درباره فرزندانش: آنان را نيكوكارانى باتقوا، و صاحبان بصيرت و شنواى حق و مطيع خود گردان، و نسبت به اولياء خود عاشق و خيرخواه، و نسبت به دشمنانت دشمن و كينهتوز قرار ده. مرا در تربيت و خوبى كردن در حقشان يارى فرما. مرا و اولاد مرا از شيطان رانده شده حفظ كن. شاد باشید و برقرار
|
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام محمد آقا.خداییش از ته دلم خوشحال شدم.ایشالا خدا حفظش کنه .از ته دلم براش از خدا هر چی خوبیه آرزو میکنم.هم به شما هم به خانمتون تبریک میگم.قشنگیه بچه ها اون موقعیه که تازه 2تا دندونه پایینشون در میاد و میخندن دندونشون معلوم میشه
.واقعا خوشحال شدم این تایپیکو دیدم.خدا حفظش کنه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: baby-(460x640)-%5BArash98.com%5D.jpg]](http://nmleyla.persiangig.com/image/baby-(460x640)-%5BArash98.com%5D.jpg)