|
سخنرانی آقای رائفی پور در مورد آثار موسیقی
|
|
۲۰:۱۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جان عزیز به اندازه کافی در این مورد تو این چند ساله بحث شده هم تو این تالار و هم تو این تاپیک
یه زمانی تو گوگل سرچ میکردی متالیکا همش یه مطلب میومد که همه سایت ها از تبیان که در سال 86 یه نوشته ای درش بوده کپی شده،الان وضعیت با توجه به آگاهی قشر مذهبی یه کم بهتر شده،الان حداقل متالیکا رو سبک نمیدونن دیگه
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۱۸:۰۴)anti نوشته است: جان عزیز به اندازه کافی در این مورد تو این چند ساله بحث شده هم تو این تالار و هم تو این تاپیکخیلی از اینا یه دونه آهنگ راک تا حالا گوش ندادن. این همه تفسیر می کنن نمی دونن اصلا راک چی هست. یه سریشون هم گوش دادن ولی اگه تو آهنگه جیغ نزنه فکر می کنن پاپه! من یه زمان داشتم طرفدارا متال رو قانع می کردم وایکینگ متال سبک نیست تا وقتی که قضیه سبک متالیکا !!!! رو فهمیدم. |
|||
|
۱۹:۰۸, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۱۸:۵۳)JohnShepard نوشته است: خیلی از اینا یه دونه آهنگ راک تا حالا گوش ندادن. این همه تفسیر می کنن نمی دونن اصلا راک چی هست.دوست عزیز بر فرض جناب رائفی پور فرق گروه متالیکا با سبک هوی متالو نمیدونه, خوب مگه بحثه ایشون سر گروه خاصی بود؟؟ من خودم به شخصه علاقه ای به راک ندارم و به نظر خودم عمر آدمی خیلی با ارزش تر از این حرفهاست که سر این مسائل خرج بشه یا در واقع به قول شما, ماها سواد این مسائلو نداریم و تو این زمینه از فقر زیادی رنج میبریم ![]() نمیدونم سخنرانیه ایشون رو کامل دیدید یا نه من خودم هم تو این مسائل همونطور که گفتم کاملا بی سوادم ولی بحثی که وجود داره اینه که ایشون حرفشون در باب تاثیرات این سبک ها بوده(اینکه موسیقیه ریتمیک آدرنالین ترشح میکنه و... که امیدوارم کامل سخنرانی رو دیده باشید!) و تا اونجایی هم که یادمه با دلیل و مدرک گفته بودن و جالب اینجاست که ایشون تو دانشگاه علوم پزشکی این سخنرانی رو انجام دادن... یعنی اگه مشکل پزشکی داشت اونجا اساتید این حوزه بودن و قطعا تاثیراتش رو بهتر از منو شما میتونن بفهمنن...بازم تاکید میکنم که بنده کاملا بی سوادم...... ![]() دشمن شناسی مسئله ی مهمیه اما از اون خیلی مهم تر خود شناسی و خداشناسیه... خود جناب رائفی پور فقط 5 6 ماه در مورد فراماسونری حرف زدن و نزدیک 3 4 ساله اکثر سخنرانیهای ایشون در باب مهدویته... |
|||
|
۱۹:۲۴, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا این آقا به جای سبک متال می گه سبک متالیکا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا وقتی اسم سبک رو بلد نیست چطور می خواد تفسیرش کنه؟ خب یه بار تو گوگل سرچش می کرد. من گیتار الکتریک می زنم. تا حالا هیچ مشکل پزشکی هم نداشتم به جز 4 تا دندون که پر کردم!!!!! تا اونجا که می دونم آدرنالین هیجان می یاره اما چجوریه که با وجود آدرنالین می تونن این قدر خوب بنوازن؟ مگه با استرس می شه نواخت؟ بله به مقدار کم ترشح می شه و ضرری هم نداره چون خیلی اوقات آدرنالین ترشح می شه. در ضمن اون کسایی هم که تو دانشکده پزشکی رفتن سخن رانیش رو گوش کردن یا هدفشون مثل من بوده یا پزشکی نمی خوندن چون کسی که دنبال علم و هنر باشه دنبال این جور آدما راه نمی افته. قصد هم از بند آخر توهین نبود. |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۹:۲۴)JohnShepard نوشته است: آقا این آقا به جای سبک متال می گه سبک متالیکا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دانشگاه علوم پزشکی استاد!!! تعصب افراطی بس معضله عظیمیست!!! |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
۳:۳۶, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
کسی که فکر می کنه پاگانینی واسه شیطان میزده سوادش از یک بچه 5 ساله هم کمتر هست(یا اینکه میدونه داره چی میگه و از قصد داره این مطالب رو تو ذهن بقیه جا می ده)
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظر حضرت امام در مورد موسیقی ( خواهشا بخون!) | Mitsonary | 29 | 18,394 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱:۲۳ آخرین ارسال: amirafgar |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,745 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)