کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنرانی آقای رائفی پور در مورد آثار موسیقی
۲۰:۱۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
آقای رائفی در مورد آثار موسیقی در متون گذشته و اخبار و اتفاقات اخیر، تحقیقات جالبی انجام داده اند که شنیدنش خالی از لطف نیست.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، nooromahdi ، fiftynine ، hesam110 ، ضحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
جان عزیز به اندازه کافی در این مورد تو این چند ساله بحث شده هم تو این تالار و هم تو این تاپیک

یه زمانی تو گوگل سرچ میکردی متالیکا همش یه مطلب میومد که همه سایت ها از تبیان که در سال 86 یه نوشته ای درش بوده کپی شده،الان وضعیت با توجه به آگاهی قشر مذهبی یه کم بهتر شده،الان حداقل متالیکا رو سبک نمیدونن دیگهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard
۱۸:۵۳, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12

(۹/تیر/۹۲ ۱۸:۰۴)anti نوشته است:  جان عزیز به اندازه کافی در این مورد تو این چند ساله بحث شده هم تو این تالار و هم تو این تاپیک

یه زمانی تو گوگل سرچ میکردی متالیکا همش یه مطلب میومد که همه سایت ها از تبیان که در سال 86 یه نوشته ای درش بوده کپی شده،الان وضعیت با توجه به آگاهی قشر مذهبی یه کم بهتر شده،الان حداقل متالیکا رو سبک نمیدونن دیگهBig Grin
خیلی از اینا یه دونه آهنگ راک تا حالا گوش ندادن. این همه تفسیر می کنن نمی دونن اصلا راک چی هست.
یه سریشون هم گوش دادن ولی اگه تو آهنگه جیغ نزنه فکر می کنن پاپه!
من یه زمان داشتم طرفدارا متال رو قانع می کردم وایکینگ متال سبک نیست تا وقتی که قضیه سبک متالیکا !!!! رو فهمیدم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۰۸, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۹/تیر/۹۲ ۱۸:۵۳)JohnShepard نوشته است:  خیلی از اینا یه دونه آهنگ راک تا حالا گوش ندادن. این همه تفسیر می کنن نمی دونن اصلا راک چی هست.
یه سریشون هم گوش دادن ولی اگه تو آهنگه جیغ نزنه فکر می کنن پاپه!
من یه زمان داشتم طرفدارا متال رو قانع می کردم وایکینگ متال سبک نیست تا وقتی که قضیه سبک متالیکا !!!! رو فهمیدم.
دوست عزیز بر فرض جناب رائفی پور فرق گروه متالیکا با سبک هوی متالو نمیدونه, خوب مگه بحثه ایشون سر گروه خاصی بود؟؟ من خودم به شخصه علاقه ای به راک ندارم و به نظر خودم عمر آدمی خیلی با ارزش تر از این حرفهاست که سر این مسائل خرج بشه یا در واقع به قول شما, ماها سواد این مسائلو نداریم و تو این زمینه از فقر زیادی رنج میبریمWink
نمیدونم سخنرانیه ایشون رو کامل دیدید یا نه من خودم هم تو این مسائل همونطور که گفتم کاملا بی سوادم ولی بحثی که وجود داره اینه که ایشون حرفشون در باب تاثیرات این سبک ها بوده(اینکه موسیقیه ریتمیک آدرنالین ترشح میکنه و... که امیدوارم کامل سخنرانی رو دیده باشید!) و تا اونجایی هم که یادمه با دلیل و مدرک گفته بودن و جالب اینجاست که ایشون تو دانشگاه علوم پزشکی این سخنرانی رو انجام دادن... یعنی اگه مشکل پزشکی داشت اونجا اساتید این حوزه بودن و قطعا تاثیراتش رو بهتر از منو شما میتونن بفهمنن...بازم تاکید میکنم که بنده کاملا بی سوادم......Wink
دشمن شناسی مسئله ی مهمیه اما از اون خیلی مهم تر خود شناسی و خداشناسیه... خود جناب رائفی پور فقط 5 6 ماه در مورد فراماسونری حرف زدن و نزدیک 3 4 ساله اکثر سخنرانیهای ایشون در باب مهدویته...
۱۹:۲۴, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14

نقل قول:
دوست عزیز بر فرض جناب رائفی پور فرق گروه متالیکا با سبک هوی متالو نمیدونه, خوب مگه بحثه ایشون سر گروه خاصی بود؟؟ من خودم به شخصه علاقه ای به راک ندارم و به نظر خودم عمر آدمی خیلی با ارزش تر از این حرفهاست که سر این مسائل خرج بشه یا در واقع به قول شما, ماها سواد این مسائلو نداریم و تو این زمینه از فقر زیادی رنج میبریم
[تصویر: wink.png]
نمیدونم سخنرانیه ایشون رو کامل دیدید یا نه من خودم هم تو این مسائل همونطور که گفتم کاملا بی سوادم ولی بحثی که وجود داره اینه که ایشون حرفشون در باب تاثیرات این سبک ها بوده(اینکه موسیقیه ریتمیک آدرنالین ترشح میکنه و... که امیدوارم کامل سخنرانی رو دیده باشید!) و تا اونجایی هم که یادمه با دلیل و مدرک گفته بودن و جالب اینجاست که ایشون تو دانشگاه علوم پزشکی این سخنرانی رو انجام دادن... یعنی اگه مشکل پزشکی داشت اونجا اساتید این حوزه بودن و قطعا تاثیراتش رو بهتر از منو شما میتونن بفهمنن...بازم تاکید میکنم که بنده کاملا بی سوادم......
[تصویر: wink.png]
دشمن شناسی مسئله ی مهمیه اما از اون خیلی مهم تر خود شناسی و خداشناسیه... خود جناب رائفی پور فقط 5 6 ماه در مورد فراماسونری حرف زدن و نزدیک 3 4 ساله اکثر سخنرانیهای ایشون در باب مهدویته...
آقا این آقا به جای سبک متال می گه سبک متالیکا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا وقتی اسم سبک رو بلد نیست چطور می خواد تفسیرش کنه؟ خب یه بار تو گوگل سرچش می کرد.
من گیتار الکتریک می زنم. تا حالا هیچ مشکل پزشکی هم نداشتم به جز 4 تا دندون که پر کردم!!!!!
تا اونجا که می دونم آدرنالین هیجان می یاره اما چجوریه که با وجود آدرنالین می تونن این قدر خوب بنوازن؟ مگه با استرس می شه نواخت؟
بله به مقدار کم ترشح می شه و ضرری هم نداره چون خیلی اوقات آدرنالین ترشح می شه.
در ضمن اون کسایی هم که تو دانشکده پزشکی رفتن سخن رانیش رو گوش کردن یا هدفشون مثل من بوده یا پزشکی نمی خوندن چون کسی که دنبال علم و هنر باشه دنبال این جور آدما راه نمی افته. قصد هم از بند آخر توهین نبود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، namekarbary
۱۹:۴۸, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۹:۲۴)JohnShepard نوشته است:  آقا این آقا به جای سبک متال می گه سبک متالیکا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا وقتی اسم سبک رو بلد نیست چطور می خواد تفسیرش کنه؟ خب یه بار تو گوگل سرچش می کرد.
من گیتار الکتریک می زنم. تا حالا هیچ مشکل پزشکی هم نداشتم به جز 4 تا دندون که پر کردم!!!!!
تا اونجا که می دونم آدرنالین هیجان می یاره اما چجوریه که با وجود آدرنالین می تونن این قدر خوب بنوازن؟ مگه با استرس می شه نواخت؟
بله به مقدار کم ترشح می شه و ضرری هم نداره چون خیلی اوقات آدرنالین ترشح می شه.
در ضمن اون کسایی هم که تو دانشکده پزشکی رفتن سخن رانیش رو گوش کردن یا هدفشون مثل من بوده یا پزشکی نمی خوندن چون کسی که دنبال علم و هنر باشه دنبال این جور آدما راه نمی افته. قصد هم از بند آخر توهین نبود.
دانشگاه علوم پزشکی استاد!!!
تعصب افراطی بس معضله عظیمیست!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nilufar7676
۲۰:۱۱, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16

(۱۰/تیر/۹۲ ۱۹:۴۸)FN_AntiZionism نوشته است:  دانشگاه علوم پزشکی استاد!!!
تعصب افراطی بس معضله عظیمیست!!!
lمنظورم این بود اونا که رفتن سخن رانیش همشون نه ولی خیلی هاشون مایه شرم پزشک هان
۳:۳۶, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #17

کسی که فکر می کنه پاگانینی واسه شیطان میزده سوادش از یک بچه 5 ساله هم کمتر هست(یا اینکه میدونه داره چی میگه و از قصد داره این مطالب رو تو ذهن بقیه جا می ده)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]