کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دجال با چشم خود در 11 سپتامبر پیدا شد !!!!
۲۰:۲۲, ۱۴/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۵ توسط fs231.)
شماره ارسال: #1
آواتار

سلام .
چند وقت پیش دوباره فیلم 11 سپتامبر رو مرور می کردم که به عکس زیر برخوردم .
چهره ای یک چشم با بینی و دهان !
دوست دارم دوستان نظرشون رو درباره ی عکس بگن .
[تصویر: 12967345191.jpg]

اگر دوستان لینک دانلود فیلم 11 سپتامبر رو با کیفیت بالا دارن هم لطفا بدن . اگر عکس مشکوکی هم دیدید لطفا قرار بدید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، hosseinta ، EMPERATOR ، سیماباروتیان ، سرباز ولایت
۰:۳۵, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
شما موضوع شیطان در 11 سپتامبر را در تصاویر گوگل سرچ کنید. عکس های زیر را می بینید.

[تصویر: apsatanface.jpg]

[تصویر: devil-face2.jpg][تصویر: devil.jpg]

[تصویر: demon3.jpg]

به قول یکی از رفقا این مثل ابر می ماند، یکی به ابر نگاه می کند و در ذهن و خیال خودش تصویر چیزی را می بیند شخص دیگری همان ابر را فقط به شکل ابر می بیند. ولی به هر حال جالب بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، fs231 ، zarati313 ، hosseinta ، F.E.A.R ، amir.hk ، EMPERATOR ، ANTI satan ، سیماباروتیان ، صابر ، mohsen77 ، paradise ، Ahmad-A.R.M ، جویای حقیقت ، سرباز ولایت ، حضرت عشق ، Dido Armstrong
۰:۴۸, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
به نظر من شاید میخوان یک جور قدرت نمایی کنن و و دیگران رو بترسونن..!!Huh
خیلی نمیشه به این تصاویر اطمینان کرد..

از دود و غباری که در فضا پخش میشه ،هرکس ممکنه از هر زاویه ای که بایسته، یک شکلی روببینه..
در کل مطلب جدید وجالبی بود..Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، oO DaViD Oo ، zarati313 ، EMPERATOR ، ANTI satan ، peimane ، جویای حقیقت ، سرباز ولایت
۱:۰۴, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۵/بهمن/۸۹ ۰:۴۸)parisan نوشته است:  به نظر من شاید میخوان یک جور قدرت نمایی کنن و و دیگران رو بترسونن..!!Huh
خیلی نمیشه به این تصاویر اطمینان کرد..

از دود و غباری که در فضا پخش میشه ،هرکس ممکنه از هر زاویه ای که بایسته، یک شکلی روببینه..
در کل مطلب جدید وجالبی بود..Smile

من هم با نظر شما موافقم
در واقع این تصاویر فقط توهمی بیش نیست.
و البته این مطلب جالب بود و خیلی قدیمی

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، سرباز ولایت ، حضرت عشق
۱۳:۱۰, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
[تصویر: demon3.jpg]

در ضمن در پاییین تصویر هرم هم دیده میشه
ساختمان هرمی رو میگم
۱۷:۲۶, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
به نظر من خیلی نمیشه به این تصاویر اعتنایی کرد ولی بعید هم به نظر نمی رسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز ولایت
۲۲:۵۸, ۱۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام جالب بود
من هم مثل دوستان موافقم... نمیشه به این طور عکس ها اطمینان کرد،برای مثال شاید برای شما هم پیش اومده باشه که ابری رو توی اسمون دیده باشید و شبیه چیزی(ادم،چشم و...)باشه
اینم هم شاید این طور بوده و در تصدیق حرف دوستمون پاریسان ممکنه هر کسی زاویه دیدش با بقیه فرق کنه که قطعا همین طور است.
-------------------------------------------------------------
http://943.sub.ir/
۲۳:۱۳, ۱۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
بابا بی خیال این چجور تحلیل کردنه
دیگه زیاد از حد دارید توهم می زنید
هر کسی می تونه از این دودها یه تصویر ببینه.Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy
۱۱:۳۷, ۱۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
دوستان مطالب جالبی گفتند
منم مثل اونا نکته جالبه
شاید تصویر چند ثانیه قبل و بعد رو ببینیم
چیزای دیگه ای هم پیدا بشه ولی زیاد نمیشه
روی چند تا تصویری که قابل اتکا نیست و بر اساس
خیالات و دید ما هستش تصمیم گرفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، سیماباروتیان
۱۱:۱۳, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام دوستان

قضیه برخورد هواپیما مسافربری که در تصاویر می بینید کلاً زیر سواله ،این عکس ها که دیگه جای خود داره

تمامی شاهدان عینی که در آن مکان قرار داشتند ،می گویند که ما اصلاً نه هواپیما دیدیم و نه صدای هواپیما شنیدیم ، یکی از بحث هایی که در مورد این حادثه مطرحه ، اینه که این فیلم مونتاژ و ساخته شده است ،این صحبت رو خیلی از محققین که در زمینه یازده سپتامبر با شاهدان عینی گفتگو کرده اند ، می گویند ، بعد از انفجار یک تیمی به سرعت وارد صحنه شد و کلاً اطراف محوطه را بست و به هیچ کس اجازه ورود را نداد و تیمی دیگر به سرعت تمامی بقایای بجا مانده را از محل خارج کردند به رغم آنكه هنوز امكان آن مي رفت كه برخي در زير آوراها به كمك نياز داشته باشند از ماموران خواسته شد تا منطقه اطراف مركز تجاري را تخليه كنند ، علت این بود که مبادا از بقایای بجا مانده چیزی مشخص شود ، همانطور که می دانید این ساختمان ها ، در تمامی طبقاتش بمب گذاری شده بود و آن چیزی که شما می بینید یک فیلم مونتاژ شده است و ساخته شده است، شاهد دیگر این ادعا ، گزارش بی بی سی قبل از حادثه است
گزارشگر "بي‌بي‌سي " ريزش برج شماره 7 مركز تجارت جهاني را گزارش مي‌كند حال آنكه در پشت وي تصوير برج شماره 7 هنوز ديده مي‌شود و ريزش آن با تأخيري 12 دقيقه‌اي صورت مي‌گيرد.

[تصویر: A0929176.jpg]

و یا این مطلب

( ريچارد گيژ ) آرشيتكت و از مهندسان گروه حقيقت ياب يازده سپتامبر موسوم به AE 9/11 truth در گزارش افشاگرانه ای، اظهارات شبه انگيز 'لري سيلوراستين' يكي از ملاكين بزرگ نيويورك را پايه توطئه فرو ريختن اين برج تجاري در مجاورت برج هاي دوقلو دانست.
براساس اين گزارش،سيلور استين در يك مكالمه ضبط شده پيش از فرو ريختن برج 7 مركز تجاري منهتن خطاب به فرمانده ماموران آتش نشان نيويورك،از جمله '(آنرا) بكشيد پايين' Pull it استفاده كرده است.
سيلور استين بارها در توجيه اين گفته خود،اظهار داشته بود كه منظور وي بيرون كشيدن ماموران آتش نشان از منطقه برج 7 بوده است.
ريچارد گيژ به بي.بي.سي گفت: احساس من اين است كه سيلور استين به نحوي در اين ماجرا دست داشته است زيرا وقتي كه او اين جمله را بر زبان راند، در اطراف منطقه برج 7 هيچ مامور آتش نشاني حضور نداشت.
(ایرنا)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیماباروتیان ، صابر ، F.E.A.R ، parisan ، paradise ، belteza ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا